Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Devil May Cry 3: Dante’s Awakening

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Devil May Cry 3: Dante’s Awakening
  2. 2. Okami vs. Wipeout Fusion

3. 3. Tom Clancy’s Splinter Cell vs. Devil May Cry

• Tom Clancy’s Splinter Cell
    • Devil May Cry
  4. 4. Metal Gear Solid 3: Snake Eater vs. Tekken Tag Tournament

• Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    • Tekken Tag Tournament
  5. 5. God of War vs. God of War 2

6. 6. Shadow of the Colossus vs. Ninja Gaiden Black

• Shadow of the Colossus
    • Ninja Gaiden Black
  7. 7. Tekken 5 vs. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

• Tekken 5
    • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  8. 8. Grand Theft Auto 3 vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Grand Theft Auto 3
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 04.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

No, muszę przyznać, że to była chyba najbardziej wyrównana runda w historii plebiscytów. Trzy tak bardzo stykowe pojedynki wspaniałych gier i pierwsza w historii Turbo Dogrywka, gdzie w ekspresowym tempie decydowaliśmy o wygranej.

Pora na chwilę oddechu i lecimy z kolejną rundą walk. A w niej między innymi dwa bratobójcze pojedynki.

Skrócona drabinka:

6gen5r.thumb.jpg.dbbe7690a797d639dc9d239c6458b18e.jpg

TUTAJ pełna drabinka do wglądu.

• Miał być limit 128 zawodników na generację. Ale ta również cieszyła się na tyle dużym zainteresowaniem, że z łatwością moglibyśmy podwoić tę ilość. Więc to zrobiliśmy, na moje nieszczęście. Ponownie. Startowało 256 zawodników. To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale to dawno i nieprawda. Obecnie nie ma takiego limitu, i niektóre cykle dostały 3 (a nawet 4) sloty. Po prostu się adaptujemy do potrzeb, a takie się pojawiły.
  • Głosujemy standardowo do piątku (04.02.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • Jeśli i wtedy będzie remis, to organizujemy Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gameplaye do żywych zawodników:

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam nadzieję, że trochę ludzi tutaj grało w super mario galaxy i donkey konga, bo jak te gry odpadną z jakimś killzonem 2, to 

• Najgorsza opcja to oba gta w finale. Koszmar.

• Pa pa dmc 3 i ninja gejden 

Opublikowano

Dobrze, że debil maj kraj trzy pójdzie w pizdu. 

Opublikowano

No ładnie mnie wyjaśniono - dwa razy rozjeżdżanie prostytutek dla dzieci w jednej parze :obama: Nie miałem jak zagłosować przeciw temu ścierwisku, jak to mam w zwyczaju. Z dwojga złego wybrałem OST z lat 80.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

Jezeli teraz w finale znajdzie sie GTA to w nastepnej generacji juz spokojnie mozna wpisac final Call of Duty vs Assasins Creed.

Opublikowano

Po drabince finał wygląda na MGS3 vs GTA Vice City, ale mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Mejm napisał:

Jezeli teraz w finale znajdzie sie GTA to w nastepnej generacji juz spokojnie mozna wpisac final Call of Duty vs Assasins Creed.

Niezłe prawo użytkowniku mejm. Seria gta do czasu 5ki to wyborne gry no ale w przyszłej generacji wygra rdr A nie gta  :)

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Pa pa dmc 3 i ninja gejden  :):hi::thanks:

Jak dobrze, że nq chwilę obecną można to powiedzieć głośno.

MŁODY, TY SIĘ ZNASZ NA GIERKACH JAK GEARSUP NA BYCIU NORMALNYM

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Czemu? Przecież kolejna generacja też ma GTA i to najlepsze:kaz:

1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Jak dobrze, że nq chwilę obecną można to powiedzieć głośno.

MŁODY, TY SIĘ ZNASZ NA GIERKACH JAK GEARSUP NA BYCIU NORMALNYM

Muszę stwierdzić jako STARY, że bardzo dobrze pisze!

Opublikowano

Ale ja wiem, że bardzo dobrze piszę :kaz:

Nie to co bezjajecznik Girawgórzeitańczęnarurze

Opublikowano

Najgorsze jest to że mogę dostać minusa za mój KONTROWERSYJNY foruming :pechowiec:

Opublikowano

Nie bój żaby pupcio. Na tym forum minusy mają już innego dożywotniego beneficjenta. 

Opublikowano

Póki działa parasol ochronny, to se można fikać, ale i tak niezła beka. 

Opublikowano

Ale zgryz!  TTT vs MGS 3 :philosoraptor:   Tego wyboru nie idzie dokonać na trzeźwo :drinks: Kocham obie.

Opublikowano

31 vs 2 na korzyść MGS XD

To niezły zgryz. 

Opublikowano
29 minut temu, Bzduras napisał:

Minusa możesz dostać, ale na plakietkę "cioty bez zasad i honoru" w przeciwieństwie do takiej jednej małej pysdeczki nie zasłużyłeś. Zawsze to jakieś pocieszenie :lapka:

Chodzi o uzytkownika Girawgórzeitańczęnarurze?

Poza Sotc i Okami juz niewiele z moich gier został. Jeszcze moze moje ulubione gta vice city, nie było tak rozbudowane jak san andreas  ale klimat miało najlepszy.

Opublikowano
2 minuty temu, Faka napisał:

31 vs 2 na korzyść MGS XD

To niezły zgryz. 

Wybacz ale ja nie jestem lemmingiem. Każdy wybór jest indywidualny, tak? Akurat w tej kwestii u mnie wygrywa Tekken, bo kiedy w niego juz grałem na automatach nie wiedziałem jeszcze o istnieniu MGS3. 

Opublikowano

Zagłosowałem na MGS3, ale rozumiem tych, którzy poszli w Tekkena. Jak ktoś spędził setki godzin na kanapowym granku z fumflami to chyba może mieć cieplejsze wspomnienia z okładania innych po japie chłopkiem zamiast z rozrzewnieniem rozpamiętywać wchodzenie po drabince przez trzy minuty. Generalnie im dalej w las tym więksi kocarze zostają na arenie. 

Opublikowano

dużo mniej wyrównana jest ta runda niż ta poprzednia

ehh, wrzucić tu takiego Resident Evil 4 za takiego TTT i byłoby fajne starcie, a tak mamy rzeź

Opublikowano

Ja dopiero w tej generacji odczuwam że dopuszczenie kilku gier z danej serii było jednak słabym pomysłem :/ Niby wiadomo że każda z tych gier to najwyższa półka ale trochę to głupie że np. gta napyerdala się z samym sobą gdzie mogliśmy to zrobić zanim doszło do oficjalnego głosowania. Nie wiem czy jest sens już do zmieniać na końcówce naszego potężnego forumowego plebiscytu no ALE

Opublikowano

czy naprawdę każdy woli płaskie vice city od mrocznego liberty city? 

Opublikowano

Nie no przecież masz 3 głosy na gta 3. Ja tam wolałbym być przypalany żywcem niż oddać głos na gta 3 :)

Opublikowano

Gta 3 jedyne gta w 3d ktorego nie dalem rady ukonczyc bo takie nudne bylo.