Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, 1/8 finału.

Która lepsza? 98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Devil May Cry 3: Dante’s Awakening

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Devil May Cry 3: Dante’s Awakening
  2. 2. Okami vs. Wipeout Fusion

3. 3. Tom Clancy’s Splinter Cell vs. Devil May Cry

• Tom Clancy’s Splinter Cell
    • Devil May Cry
  4. 4. Metal Gear Solid 3: Snake Eater vs. Tekken Tag Tournament

• Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    • Tekken Tag Tournament
  5. 5. God of War vs. God of War 2

6. 6. Shadow of the Colossus vs. Ninja Gaiden Black

• Shadow of the Colossus
    • Ninja Gaiden Black
  7. 7. Tekken 5 vs. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty

• Tekken 5
    • Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
  8. 8. Grand Theft Auto 3 vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Grand Theft Auto 3
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 04.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 77
  • Wyświetleń 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• mam nadzieję, że trochę ludzi tutaj grało w super mario galaxy i donkey konga, bo jak te gry odpadną z jakimś killzonem 2, to 

• Najgorsza opcja to oba gta w finale. Koszmar.

• Pa pa dmc 3 i ninja gejden 

Opublikowano

Gta 5 to nawet nie ma szans w obrębie rockstarowych gier z tamtej generacji a co dopiero przy innych potężnych grach :banderas:

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

nikt tu nie będzie głosował na mgs4

Może w jakiejś początkowej fazie przy słabej parze, ale tak to faktycznie nie wróżę sukcesu. 

No i jestem ciekaw wyniku Alanka Łejka. Sam będę mocno głosował. 

Opublikowano

mam nadzieję, że trochę ludzi tutaj grało w super mario galaxy i donkey konga, bo jak te gry odpadną z jakimś killzonem 2, to :smutas:

Opublikowano

O właśnie SMG. Kurla, ale to będą pojedynki:obama:

Opublikowano

Na mario zagłosuje ale na tego małpiszona to mogę kloca postawić :usmiech: a mgs4 super sprawa nie wiem o co wam chodzi :pechowiec:

Opublikowano
36 minut temu, Ludwes napisał:

nikt tu nie będzie głosował na mgs4

ja będę głosował, gameplay cudowny był, octocamo, masa fajnych pukawek i stary dziad. 

Lizanko podczas strzelanka, ślub i małpa była mniej krindżowa niż wyłączenie reputacji na pewnym forum :shieeet:

Opublikowano
32 minuty temu, Ludwes napisał:

mam nadzieję, że trochę ludzi tutaj grało w super mario galaxy i donkey konga, bo jak te gry odpadną z jakimś killzonem 2, to :smutas:

Killzone 2 zajebisty fps, ale fakt jakby się taka para trafiła, zagłosowałbym na hydraulika, bo świetnie się na tych planetkach bawiłem.

Opublikowano

A Wii u będzie w tej generacji czy to ps4/xone?

Opublikowano

Po co wy głosujecie na mgs2? Tutejsi  forumowicze są niepoważni

Opublikowano

Ostatni klasyczny, nieprzekombinowany Tekken z genialnym soundtrackiem i normalnym rosterem kontra tytuł na 8- w którym jest rozgrywki tak z 3h a cutscenek/codeków/dialogów jest 8h xd

Opublikowano

Nie zapominajmy o tym że chłop z chin umieścił praktycznie całą grę w najnudniejszej lokacji w historii gier wideo :rotfl:

Opublikowano
  • Autor

Może ludzie oceniają na podstawie dema z prologu?

Oj, grało się...

Opublikowano

Od siebie dodam iz nie zaglosowalem tym razem na Tekkena 5. Poniewaz byl slabo zbalandowany i Lawkiem nie mialem zadnych szans z takim: Stevem z infinity kombo, albo Brayanem niszczacym pod sciana podcinka, albo tauntem ktory byl nie blokowany a po hicie robil miazge z przeciwnika. Kto tam jeszcze byl... Feng z podcinka.

Fajna to byla czesc, ale co wazne umiejetnosci juz nie byly tutaj tak wazne, jak wybor postaci aby wygrywac. Taka byl wlasnie T5.

Opublikowano

Czyli oddałeś głos na Tekkena 5, bo był źle zbalansowany, niesprawiedliwy, nieskillowy i dostawałeś w nim baty? W sumie szanuję.

Opublikowano
5 minut temu, MEVEK napisał:

Od siebie dodam iz nie zaglosowalem tym razem na Tekkena 5. Poniewaz byl slabo zbalandowany i Lawkiem nie mialem zadnych szans z takim: Stevem z infinity kombo, albo Brayanem niszczacym pod sciana podcinka, albo tauntem ktory byl nie blokowany a po hicie robil miazge z przeciwnika. Kto tam jeszcze byl... Feng z podcinka.

Fajna to byla czesc, ale co wazne umiejetnosci juz nie byly tutaj tak wazne, jak wybor postaci aby wygrywac. Taka byl wlasnie T5.

To samo można powiedzieć praktycznie o każdej bijatyce tylko dla 95% osób nie ma to znaczenia, jeśli gra nie jest całkowicie zepsuta (jak np. Injustice 1) to przy grze 'for fun' T5 (wraz z DR) był elegancki i tylko Soul Calibur mógł mu zagrozić (DoA był dla moich znajomych za szybki, a VF zbyt techniczny). Dla mnie jest to ostatni genialny Tekken w którym wszystko zagrało a wprowadzone zmiany nie zepsuły rdzenia rozgrywki.

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Nie zapominajmy o tym że chłop z chin umieścił praktycznie całą grę w najnudniejszej lokacji w historii gier wideo :rotfl:

Nie ma dowodów, że Kojima wiedział, co się działo po prologu.

Opublikowano

Z dokumentu o tworzeniu MGS2 dowiedzialem sie, ze Pan Kodzimbao to godzilla a jego zespol to king kong. Wtedy myslalem, ze te chinole to serio wiedza co mowia ale dzis juz nie jestem taki pewien.

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Czyli oddałeś głos na Tekkena 5, bo był źle zbalansowany, niesprawiedliwy, nieskillowy i dostawałeś w nim baty? W sumie szanuję.

Niestety poszedl na MGSa.

2 godziny temu, łom napisał:

To samo można powiedzieć praktycznie o każdej bijatyce tylko dla 95% osób nie ma to znaczenia, jeśli gra nie jest całkowicie zepsuta (jak np. Injustice 1) to przy grze 'for fun' T5 (wraz z DR) był elegancki i tylko Soul Calibur mógł mu zagrozić (DoA był dla moich znajomych za szybki, a VF zbyt techniczny). Dla mnie jest to ostatni genialny Tekken w którym wszystko zagrało a wprowadzone zmiany nie zepsuły rdzenia rozgrywki.

Nie zgodze sie. T5:DR to najlepszy Tekken zaraz za T3 i jest lata swietlne przed T5. Swietny balans i wciaz dobra fizyka, chodz juz nieco oslabiona. Jego jedynym minusem  byl/jest slaby kod sieciowy. Reszta na medal.

Opublikowano

Ale z czym się nie zgadzasz jak napisałem "przy grze 'for fun' T5 (wraz z DR) był elegancki"?. Zostało ustalone że wersje vanilla idą do głosowania więc chyba nie będzie szansy na oddanie głosu na T5 DR więc 5 i DR wrzucam do jednego worka.

Opublikowano
49 minut temu, MEVEK napisał:

Niestety poszedl na MGSa.

Fakt, gdzieś umknęło mi "nie oddałem". Zwracam honor :lapka:

Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał:

Ale z czym się nie zgadzasz jak napisałem "przy grze 'for fun' T5 (wraz z DR) był elegancki"?. Zostało ustalone że wersje vanilla idą do głosowania więc chyba nie będzie szansy na oddanie głosu na T5 DR więc 5 i DR wrzucam do jednego worka.

Jak najbardziej będzie w VII generacji :lapka: