Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano
8 minut temu, sroxer napisał:

Dostajecie już kody? - MediaExpert np. 

Ja już dostałem, ale trafił do spamu.

Opublikowano
16 godzin temu, MaZZeo napisał:

:banderas: 

no srogo to wygląda. trzymam kciuki, żeby multi było na poziomie poprzedniego MW, to było dla mnie pozytywne zaskoczenie i pierwsze multi od lat, które zatrzymało mnie na pare dobrych miesięcy. byle nie był to tylko jakiś biedny dodatek z boku do warzona

Opublikowano

Czy na premierę znajdę jakieś cebulowe kody który chociaż trochę obniżą cenę? I ten Warzone 2 będzie miał premierę razem z grą?

Opublikowano
2 godziny temu, McDrive napisał:

Ja już dostałem, ale trafił do spamu.

No to Idiociarnia jakoś się ociąga. Nic nie wysłali jak dotąd:frog:

Opublikowano

Oglądam Next i póki co standardowe bla bla bla jakie to wszystko jest nowe, jakie zajebiste i ile pracy włożyliśmy w ten tytuł. 

Opublikowano

Wygląda ta kapitalnie.

Od lat nie grałem w Cody ale trzeba przyznać ,że  potrafią sprzedać klimat mil-sim

Niestety  pazerne szmaciarze z Activision tydzień po premierze zniszczą ten klimat operatorami wyglądającymi jak geje z balu przebierańców.

Dobrze,że zaraz będzie beta to się sprawdzi.

Opublikowano

Wracają Spec-opsy :gigabeta:

Ale będzie napyerdalanko porzadne znowu :problem:

Liczę, że rozwiną trochę temat Search&Detroy bez respawnów, bo jednak cała śmietanka coda tam ćwiczy skillsy swoje. Deathmatch i inne z autorespami to tryby  dla zbieraczy skinów i medalków

Opublikowano

Normalnie nawet bym czekał na grę, gdyby nie to, że

4 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

pazerne szmaciarze z Activision tydzień po premierze zniszczą ten klimat operatorami wyglądającymi jak geje z balu przebierańców.

i w związku z tym do popykania od czasu wystarczy mi Black Ops i Vanguard, które też byłyby dużo lepsze be tego gówna

Opublikowano

Kiedy beta jest na series x? Jak zamówię cyfrę, to też dostanę klucz? 

Opublikowano

Imo dalej wygląda jakby było to na przyspieszeniu przynajmniej X1.5

Opublikowano
30 minut temu, Czezare napisał:

Czy ktoś z Was dostał już klucz z MM?

No właśnie też czekam.

Edytowane przez Bleq

Opublikowano

Przyznam wygląda to bardzo dobrze i Warzone bardzo chętnie sprawdzę, ale to tylko potwierdza fakt, że chcemy grać ciągle w to samo tylko z nową oprawą i nowymi drobnymi ficzurami, które nam usprawiedliwią wydanie znowu 3 i pół bomby :frog: 

Opublikowano
5 minut temu, Bartg napisał:

Przyznam wygląda to bardzo dobrze i Warzone bardzo chętnie sprawdzę, ale to tylko potwierdza fakt, że chcemy grać ciągle w to samo tylko z nową oprawą i nowymi drobnymi ficzurami, które nam usprawiedliwią wydanie znowu 3 i pół bomby :frog: 

z Turcji wychodzi cyfra około 185zł :cebula:

zapewne wezmę bo nie ma w co grać w multi

Opublikowano

Te kody, które wysyłają sklepy, to są na early access? Pytam, bo siedzę w robocie i nie mam jak sprawdzić.

Opublikowano
7 minutes ago, bartiz said:

zapewne wezmę bo nie ma w co grać w multi

No to jest ból największy, ja w sumie miałem przerwę od Coda od MW 2019 to akurat.