Opublikowano 15 września 20222 l 8 minut temu, sroxer napisał: Dostajecie już kody? - MediaExpert np. Ja już dostałem, ale trafił do spamu.
Opublikowano 15 września 20222 l 16 godzin temu, MaZZeo napisał: no srogo to wygląda. trzymam kciuki, żeby multi było na poziomie poprzedniego MW, to było dla mnie pozytywne zaskoczenie i pierwsze multi od lat, które zatrzymało mnie na pare dobrych miesięcy. byle nie był to tylko jakiś biedny dodatek z boku do warzona
Opublikowano 15 września 20222 l Czy na premierę znajdę jakieś cebulowe kody który chociaż trochę obniżą cenę? I ten Warzone 2 będzie miał premierę razem z grą?
Opublikowano 15 września 20222 l 2 godziny temu, McDrive napisał: Ja już dostałem, ale trafił do spamu. No to Idiociarnia jakoś się ociąga. Nic nie wysłali jak dotąd
Opublikowano 15 września 20222 l Oglądam Next i póki co standardowe bla bla bla jakie to wszystko jest nowe, jakie zajebiste i ile pracy włożyliśmy w ten tytuł.
Opublikowano 15 września 20222 l Wygląda ta kapitalnie. Od lat nie grałem w Cody ale trzeba przyznać ,że potrafią sprzedać klimat mil-sim Niestety pazerne szmaciarze z Activision tydzień po premierze zniszczą ten klimat operatorami wyglądającymi jak geje z balu przebierańców. Dobrze,że zaraz będzie beta to się sprawdzi.
Opublikowano 15 września 20222 l Autor https://www.twitch.tv/callofduty live gameplay zaraz będą pokazywać
Opublikowano 15 września 20222 l Wracają Spec-opsy Ale będzie napyerdalanko porzadne znowu Liczę, że rozwiną trochę temat Search&Detroy bez respawnów, bo jednak cała śmietanka coda tam ćwiczy skillsy swoje. Deathmatch i inne z autorespami to tryby dla zbieraczy skinów i medalków
Opublikowano 15 września 20222 l Normalnie nawet bym czekał na grę, gdyby nie to, że 4 godziny temu, KarolJanuszGejmingu napisał: pazerne szmaciarze z Activision tydzień po premierze zniszczą ten klimat operatorami wyglądającymi jak geje z balu przebierańców. i w związku z tym do popykania od czasu wystarczy mi Black Ops i Vanguard, które też byłyby dużo lepsze be tego gówna
Opublikowano 15 września 20222 l Jest lepiej niż przypuszczałem - wszystkie zjebane pomysły z Cold Wara i Vanguarda poszły do kosza, a MWII jest ewolucją MW 2019. Gra wygląda i brzmi bosko. Dawać betę
Opublikowano 16 września 20222 l Kiedy beta jest na series x? Jak zamówię cyfrę, to też dostanę klucz?
Opublikowano 16 września 20222 l 30 minut temu, Czezare napisał: Czy ktoś z Was dostał już klucz z MM? No właśnie też czekam. Edytowane 16 września 20222 l przez Bleq
Opublikowano 16 września 20222 l Przyznam wygląda to bardzo dobrze i Warzone bardzo chętnie sprawdzę, ale to tylko potwierdza fakt, że chcemy grać ciągle w to samo tylko z nową oprawą i nowymi drobnymi ficzurami, które nam usprawiedliwią wydanie znowu 3 i pół bomby
Opublikowano 16 września 20222 l 5 minut temu, Bartg napisał: Przyznam wygląda to bardzo dobrze i Warzone bardzo chętnie sprawdzę, ale to tylko potwierdza fakt, że chcemy grać ciągle w to samo tylko z nową oprawą i nowymi drobnymi ficzurami, które nam usprawiedliwią wydanie znowu 3 i pół bomby z Turcji wychodzi cyfra około 185zł zapewne wezmę bo nie ma w co grać w multi
Opublikowano 16 września 20222 l Te kody, które wysyłają sklepy, to są na early access? Pytam, bo siedzę w robocie i nie mam jak sprawdzić.
Opublikowano 16 września 20222 l 7 minutes ago, bartiz said: zapewne wezmę bo nie ma w co grać w multi No to jest ból największy, ja w sumie miałem przerwę od Coda od MW 2019 to akurat.