Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 149 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano
3 godziny temu, Donatello1991 napisał:

Kampania ma być już 20 czy 21 październik?

7 dni przed premierą, jeśli masz preorder. 

Opublikowano

Sam nie wierzę, że o tym w ogóle myślę, ale chyba biorę tego CoDa na premierę :D Brakuje mi jakiejś dobrej strzelanki, żeby sobie pyknąć parę rundek pomiędzy innymi grami, a tylko MW z 2019 potrafił mnie wciągnąć na dłużej. Tylko te 300zł trochę boli 

Opublikowano

MW2 ma ponoć mieć cykl 2 lat i będzie premium DLC żeby zabić w następnym roku dziurę

Treyarch ponoć robi Black Opsa w latach '90 podczas wojny w zatoce perskiej  i on ma mieć właśnie premierę po mw2 czyli 2024, a sladgehammer advance warfare 2

Opublikowano

no kurwa nie wiem. Nie mam dostępu do Tureckich źródeł, i jakbym miał wydać 300 zika to chyba wole jednak GoW

Opublikowano

u turka 190zł, pies somsiada mi przekazał

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Czy można kupić za tańszą cenę osobno tylko Multiplayer?

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

u turka 190zł, pies somsiada mi przekazał

pan Turek chyba tylko karty cinkciarza przyjmuje, prawda? Próbowałem 3 inne i chuj

Opublikowano
1 godzinę temu, Kalel napisał:

pan Turek chyba tylko karty cinkciarza przyjmuje, prawda? Próbowałem 3 inne i chuj

Załaduj turecką zdrapkę za 200zl

Opublikowano
2 godziny temu, oFi napisał:

Załaduj turecką zdrapkę za 200zl

Podeslij pliz tutorial na pw

Opublikowano
4 godziny temu, Kalel napisał:

Podeslij pliz tutorial na pw

Ok

Opublikowano

No ale to jest zakładanie konta na cinkciarzu, wysyłanie dokumentów, w tym skanu dowodu osobistego :down:, a nie zakup tureckiej karty...

Ja wiem ze dane ludzi latają wszędzie, ale osobiście dowod to mogę zostawić jedynie w swoim banku.

Opublikowano

Sprzedajesz swoje dane za tańsze zakupy :kratoswoke:

Ja osobiście nie skorzystałem jeszcze z tej opcji, ale pies somsiada owszem i czeka na premierę po cenie recesji tureckiej:szekle: