Opublikowano 4 października 20222 l 3 godziny temu, Donatello1991 napisał: Kampania ma być już 20 czy 21 październik? 7 dni przed premierą, jeśli masz preorder.
Opublikowano 5 października 20222 l Sam nie wierzę, że o tym w ogóle myślę, ale chyba biorę tego CoDa na premierę Brakuje mi jakiejś dobrej strzelanki, żeby sobie pyknąć parę rundek pomiędzy innymi grami, a tylko MW z 2019 potrafił mnie wciągnąć na dłużej. Tylko te 300zł trochę boli
Opublikowano 6 października 20222 l MW2 ma ponoć mieć cykl 2 lat i będzie premium DLC żeby zabić w następnym roku dziurę Treyarch ponoć robi Black Opsa w latach '90 podczas wojny w zatoce perskiej i on ma mieć właśnie premierę po mw2 czyli 2024, a sladgehammer advance warfare 2
Opublikowano 8 października 20222 l no kurwa nie wiem. Nie mam dostępu do Tureckich źródeł, i jakbym miał wydać 300 zika to chyba wole jednak GoW
Opublikowano 8 października 20222 l u turka 190zł, pies somsiada mi przekazał Edytowane 8 października 20222 l przez oFi
Opublikowano 8 października 20222 l 4 godziny temu, oFi napisał: u turka 190zł, pies somsiada mi przekazał pan Turek chyba tylko karty cinkciarza przyjmuje, prawda? Próbowałem 3 inne i chuj
Opublikowano 8 października 20222 l 1 godzinę temu, Kalel napisał: pan Turek chyba tylko karty cinkciarza przyjmuje, prawda? Próbowałem 3 inne i chuj Załaduj turecką zdrapkę za 200zl
Opublikowano 8 października 20222 l 1 godzinę temu, easye napisał: Gdzie można kupować zdrapki na Turcję? W Turcji.
Opublikowano 8 października 20222 l 2 godziny temu, oFi napisał: Załaduj turecką zdrapkę za 200zl Podeslij pliz tutorial na pw
Opublikowano 9 października 20222 l 7 godzin temu, Intotherain napisał: Również poproszę https://www.pepper.pl/dyskusji/poradnik-jak-zrobic-zakupy-w-tureckim-playstation-store-478572
Opublikowano 9 października 20222 l No ale to jest zakładanie konta na cinkciarzu, wysyłanie dokumentów, w tym skanu dowodu osobistego , a nie zakup tureckiej karty... Ja wiem ze dane ludzi latają wszędzie, ale osobiście dowod to mogę zostawić jedynie w swoim banku.
Opublikowano 9 października 20222 l Sprzedajesz swoje dane za tańsze zakupy Ja osobiście nie skorzystałem jeszcze z tej opcji, ale pies somsiada owszem i czeka na premierę po cenie recesji tureckiej