Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano

niby gdzie? Szczerze to wolę dopłacić te parę złotych niż sprzedawać swój dowód, pesel i wszystkie dane jakiemuś CINKCIARZOWI.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 148,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano
  W dniu 9.10.2022 o 07:32, easye napisał(a):

niby gdzie? Szczerze to wolę dopłacić te parę złotych niż sprzedawać swój dowód, pesel i wszystkie dane jakiemuś CINKCIARZOWI.

To procedura KYC, wynika to z ustawy o przeciwdziałaniu terroryzmowi i praniu pieniędzy. Cinkciarz jako firma zajmująca się obrotem waluty jest do tego zobowiązana.

Opublikowano

wiem, ze czego to wynika i wciąż wole zapłacić więcej. Na OLX są ludzie, którzy doliczają sobie 50 zł i sami kupują na wybrane konta, bądź sami zakładają. Dla mnie zdecydowanie lepsze rozwiązanie postawić komuś pizze, niż samemu podawać wszystkie wrażliwe dane podmiotom trzecim.

Opublikowano

Ja poczekam na pierwszą obniżkę ceny i kupię też normalnie pewnie :drakeyeah:

Opublikowano
  W dniu 9.10.2022 o 09:14, oFi napisał(a):

Ja poczekam na pierwszą obniżkę ceny i kupię też normalnie pewnie :drakeyeah:

I_vPGKFE_thumb200.jpg

CoD trzyma cenę przez długi czas.

Opublikowano

Ostatniego mw kupiłem poniżej dwóch stówek jakoś pół roku po premierze na przecence

Screenshot_20221009-124211.jpg

Opublikowano

Pół roku po premierze, to na początku jesteś łojony jak rusek na Ukrainie.

Opublikowano
  W dniu 9.10.2022 o 12:32, McDrive napisał(a):

Pół roku po premierze, to na początku jesteś łojony jak rusek na Ukrainie.

Dlaczego? W tydzień zbiorę uzbrojenie które potrzebuje do trybu hardcore 6vs6 search and destroy, drugie tyle to ogarnianie spotow na mapach i tam spędzam większość czasu zawsze w modern warfare. Chyba nie zamierzasz biegać jak kurczak bez głowy 600h na deathmatchach:leo:

Opublikowano
  W dniu 9.10.2022 o 12:50, oFi napisał(a):

Chyba nie zamierzasz biegać jak kurczak bez głowy 600h na deathmatchach:leo:

:sick: Na szczęście nie mam ADHD

Opublikowano

Niestety, chcesz grać w multi, to trzeba na premierę wywalić dużego pieniążka. Tak to już z codami jest.

Opublikowano
  W dniu 9.10.2022 o 16:07, sprite napisał(a):

Przecież podstawka to i tak tylko służy do farmienia mety w WZ. 

Mów za siebie ziomuś. 

Opublikowano

Kampania będzie dostępna 18 października, więc pewnie przed tym terminem.

Opublikowano

To niezłe tacticool będzie:

Opublikowano

Były już takie cudaki, że piłkarze niewiele tutaj zmieniają. No a skoro i tak jest chujnia, to strzelanie do Neymara wydaje się być całkiem spoko opcją. Jeszcze Alego Agcy i JP2 z karabinem na kremówki brakuje.

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Myślalem, że Wiktora @kanabisa dodają do gry.

SmartSelect_20221010-200741_Samsung Internet.jpg

Ale na serio, co to kurna ma być.

Edytowane przez Crazy Horse

Opublikowano

Bedzie mozna zastrzelic neymara?

Preorder zlozony

Opublikowano

Będzie można strzelać do tych jebanych pedałów kopaczy? Chyba zrobię drugi preorder:banderas:

Opublikowano
  W dniu 10.10.2022 o 18:34, McDrive napisał(a):

Będzie można strzelać do tych jebanych pedałów kopaczy

Tak, karne ;)

Opublikowano

Neymar z tego co pamiętam to dużo gral w csgo więc jakis collab z nim jest bardzo możliwy