Opublikowano 21 października 20222 l Nie zawsze. Ale po co ma być inaczej? Call of Duty ma być efektowne, liniowe i ze skryptami. Battlefield poszedł w te pseudo otwarte mapy i wyszło gówno.
Opublikowano 21 października 20222 l nom, ale można zrobić cos pośrodku. CoD przesadził w jedną stronę, BF w drugą. Choć nie wiem który singiel BF poszedł w pseudo otwarte mapy?
Opublikowano 21 października 20222 l Dobra, 10 minut gameplayu na YouTube i zawitałem na peron, z którego odjeżdża Hype Train. Jak na XSX mogę zassać tylko kampanię?
Opublikowano 21 października 20222 l 1 godzinę temu, pioooti napisał: Dobra, 10 minut gameplayu na YouTube i zawitałem na peron, z którego odjeżdża Hype Train. Jak na XSX mogę zassać tylko kampanię? Złożyć preorder na grę. Kampania zaliczona, mile spędzone kilka godzin. Spoko to wymyślili z tym wcześniejszym dostępem, bo w życiu bym tego nie odpalił, a tak to przeszedłem i jeszcze różne fanty dali do multi za każdy ukończony rozdział. Edytowane 21 października 20222 l przez Wooyek
Opublikowano 22 października 20222 l Nie ma, ale niektórzy wrogowie maja pancerze, to wiesz kiedy trafiasz.
Opublikowano 22 października 20222 l No zachęciliście Panowie. Wskoczyłem do hype trainu i właśnie zasysam wersję od Pana Turka
Opublikowano 22 października 20222 l Drugi raz musze powtarzac cala misje bo gra zatrzasnela mnie w windzie ja rozumiem jakies male bugi czy doczytywanie tekstur ale kurwa skoro nie potrafia wypuscic dzialajacej w pelni kampanii na 6h to niech wracaja na informatyke na cosinusie a nie sie biora za gry wideo Ogolnie ma wrazenie ze weteran jest troche nierowny. Wiekszosc gry bylo spoko ale np misja z czolgiem to juz przegiecie pizdy
Opublikowano 22 października 20222 l Mi na początku misji snajperskiej kompletnie wcięło dźwięk (PS5). Po dwóch minutach dźwięk powrócił. Edytowane 22 października 20222 l przez Czezare
Opublikowano 22 października 20222 l U mnie pojawiły się bugi w misji Spoiler w której mówimy ghostowi gdzie ma iść obserwując go z kamer, miałem dwa momenty, w którym kazałem mu kogoś zabić a on wychodził zza jakiegoś murku i wracał za niego i tak cały czas, nic nie mogłem zrobić. Edytowane 22 października 20222 l przez Wooyek
Opublikowano 22 października 20222 l Te pierwsze misje na granicy szkoda tylko, że przycięli gore względem poprzednich części.
Opublikowano 22 października 20222 l Ale ta kampania jest PRZEJEBANIE DOBRA. Kurwa mać, no nie sposób się nudzić, w każdej misji praktycznie zmieniamy styl grania, nie ma samego strzelania (które jest jednym z lepszych w grach ever), aż mi się nie chce tego kończyć, bo zabija ta gra klimatem, realizacją, i kurde graficznie jest kosior Spoiler Ciekawe czy ten crafting w misji Samotność, to hint w stronę DMZ.
Opublikowano 22 października 20222 l No wykurwista jest ta kampania. Ten klimacik Narcos i Sicario niby przeruchany ale tu trzyma za morde i nie daje odejsc od ekranu. I ten dzwiek Ale graficznie to liczylem na wiecej. Jest ladnie, momentami slicznie ale czasami srednio. W misji snajperskiej (sama misja cudo jak prawie kazda w sumie xd) mialem takie doczytywanie tekstur ze chuj. Przed samym ryjem czasami. I nie wiem czy to ja mam cos pojebane w ustawieniach bo w sumie nikt inny nie narzeka. Gdzies mi mignelo ze byla jakas opcja pobrania tekstur w wyzszej rozdzielczosci czy cos takiego ale nie sprawdzalem. W sumie i tak moze jeszcze zanim multi wyjdze przejde na szybko na najnizszym zeby dobic pucharki to sie zobaczy
Opublikowano 22 października 20222 l Niestety pop up występuje na większych mapach, ale te mniejsze Oświetlenie miażdży suty, no i ta jebana woda Te tekstury są w opcjach grafiki, do singla spoko, do multi wyłączyć, bo podobno zwiększa ping. Misja "Alone", to chyba jedna z lepszych misji w strzelankach ostatnich kurwa lat, przechodziłem bez wystrzału i jak wciągałem gości pod wodę, to się aż spociłem z wrażenia. A ile tam możliwości jest podejścia, no ja pierniczę!
Opublikowano 22 października 20222 l Mi misja Alone na weteranie dała bardzo mocno popalić. AI jest po prostu chore, bo są momenty, że cię widzą nawet zza ściany czy zamkniętych drzwi, a innym razem leżysz na podłodze i przeciwnik w ogóle cię nie zauważa. Miałem też moment w końcowej fazie misji, że przeciwnicy pojawiali się znikąd się tuż za moimi plecami, co skutkowało oczywiście śmiercią od jednego strzała. Szczerze mówiąc nie wiem co jest z tym poziomem trudności, bo jedni w ogóle nie narzekają, a drudzy piszą, że nawet na rekrucie jest ciężko z tym powalonym AI. Może wprowadzili coś w stylu SBMM do kampanii, dostosowując poziom trudności pod umiejętności gracza? Dziwnym trafem po iluś tam zgonach/przerwie od gry robiło się łatwiej... Nawet ten ostatni fragment misji przeszedłem z dużą łatwością, gdzie inni się żalili, że jest właśnie najtrudniejszy...
Opublikowano 23 października 20222 l Czołem. Grałem w parę części CODAa ale nie potrafię sobie ogarnąć o co chodzi z Ghostem. Pewnie nie skupiam się bardzo na fabule bo nie potrafię rozkminić dlaczego żyje skoro zastrzelił i spalił go ten jakiś tam generał czy ktoś w jednej z części. Może mi ktoś to wyjaśnić? Z góry dziękuję i proszę się nie śmiać.
Opublikowano 23 października 20222 l Czy kampania w remakeu opowiada tę samą historię, co oryginalna gra, ale w "nowych szatach"? Samą grę zamierzam zakupić sobie na płycie w dniu premiery, byle tylko nie zabrakło kopii gry w mojej mieścinie.
Opublikowano 23 października 20222 l da sie jakos kupic preordera na xbox za mniej niz te ~320zl z brazylii?