Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, Metoda napisał:

W opcjach?

Szukałem i nie ma.

12 minut temu, Kris77 napisał:

Nie odnieśliście wrażenia, że MW2019 wyglądało lepiej, tak bardziej "plastycznie"? Oświetlenie, efekty cząsteczkowe, syf i bliki na kamerze. MWII odnoszę wrażenie że wygląda jak taki kanciasty Minecraft obleczony teksturami w wysokiej rozdzielczości. Mapa Muzeum aż raziła w oczy kancistością. Moim zdaniem. 

Żeby nie było, strzelało się super, gunplay wypas, ale jakoś MW 2019 bardziej mi się wizualnie leżał. 

Wydaje ci się. 

Opublikowano
48 minut temu, Donatello1991 napisał:

Gdzie dokładnie zmienić dub na ang i napisy pl, bo w multi mnie trafi coś wnioskuje po becie.

Opcje Interfejs, ludzie kochani.

Pojawiła się łatka 1.04 giga.

Opublikowano
29 minut temu, Kris77 napisał:

Nie odnieśliście wrażenia, że MW2019 wyglądało lepiej, tak bardziej "plastycznie"? Oświetlenie, efekty cząsteczkowe, syf i bliki na kamerze. MWII odnoszę wrażenie że wygląda jak taki kanciasty Minecraft obleczony teksturami w wysokiej rozdzielczości. Mapa Muzeum aż raziła w oczy kancistością. Moim zdaniem. 

Żeby nie było, strzelało się super, gunplay wypas, ale jakoś MW 2019 bardziej mi się wizualnie leżał. 

Muzeum jest brzydkie i ma taki wygląd właśnie ale co do reszty ci się wydaje, już wszystko nca youtubie porównywali.

Opublikowano

... and may be...

Straszą żeby wszyscy nie wbili na NZ. 

Zresztą, w tym info zero logiki. Grasz w PL, czekasz na premierę w PL. Zmienisz sobie na NZ, zablokują cie do czasu premiery w PL. Jeśli to prawda o tym blokowaniu, to o tak czekasz na premierę w PL. 

Opublikowano (edytowane)

U mnie wyświetla się komunikat o multilogowaniu konta i nie przechodzi dalej. Zmieniłeś lokalizację, czas i coś jeszcze? 

Dodam, że mam na konsoli 2 konta, główne i dodatkowe, na którym mam Ultimate Pass. Jak na samym głównym wychodzę z kampanii do Menu, to krzyczy że nie mam Golda, jak zaloguje się na konto z Ultimate i przełączę z powrotem na główne, to mam ten komunikat.

Edytowane przez Master_Lukas
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Master_Lukas napisał:

U mnie wyświetla się komunikat o multilogowaniu konta i nie przechodzi dalej. Zmieniłeś lokalizację, czas i coś jeszcze? 

Dodam, że mam na konsoli 2 konta, główne i dodatkowe, na którym mam Ultimate Pass. Jak na samym głównym wychodzę z kampanii do Menu, to krzyczy że nie mam Golda, jak zaloguje się na konto z Ultimate i przełączę z powrotem na główne, to mam ten komunikat.

Samo przełączenie w konsoli działało ale załatali to, teraz trzeba jeszcze konto activision przestawic na nową zelandie.

Edytowane przez UberAdi
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, KrwawaRyba napisał:

Ciekawe czy dzisiaj o północy da się wbić. No i 6h bez PCciarzy :)

Crossplay off czy on? Jak gracie na konsolach?

Crossplay on? Pogięło cię bolec?

Spoiler

To tak jak spędzenie trzech tygodni wakacji w pięknym kraju, ale w hotelu pełnym rusków:shotgun:

Edytowane przez Czezare
Opublikowano
8 minut temu, bartiz napisał:

Na Xboxie nie wyłączysz (info z Reddita), na PS5 nie wiadomo.

W becie na XSX dało się wyłączyć. Na duże tryby tylko wymagał. Pięknie by było gdyby warzone2 na PS5 działał bez crossplay 

12 minut temu, Czezare napisał:

Crossplay on? Pogięło cię bolec?

Pokaż ukrytą zawartość

To tak jak spędzenie trzech tygodni wakacji w pięknym kraju, ale w hotelu pełnym rusków:shotgun:

Czasami miałem wrażenie, że z crossplayem były lepsze pingi na serwerach przez co lepiej się grało. Tym razem ps5, więcej graczy w EU, może będzie lepiej :)