Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra nie działa w naszym regionie jeszcze, sprawdzałem tylko, czy jest możliwość w opcjach.

Opublikowano
  W dniu 27.10.2022 o 18:46, ginn napisał(a):

Dawaj kilka zdań z pierwszych wrażeń :kratoswoke:

Rozwiń  

Strzela się kurwesko dobrze, faktycznie poprawili przeładowanie, sześć meczy i nie ma zajączków, natomiast jest świetna wymiana ognia. No momentami jak w singlu :obama:

Gra jeszcze nie ma premiery w Europie a mimo to mecze wyszukuje poniżej 10 sekund.  Rewelacja. 

Jedną pierdołą poprawili Gunsmith - prosty przycisk nad ikoną broni. Niby takie nic a robi robotę. 

Dziwne jest to, że nie można wyjść w trakcie meczu, albo to jakiś bug,albo nie widzę opcji. 

I teraz coś co będzie przeszkadzać wielu. Jak MW 2019 był utrzymany w szaro-zielono-niebieskiej kolorystyce tak MWII jest w bardzo, podkreślam bardzo ciepłych barwach. 

Cztery nowe mapy na których grałem są o zachodzie słońca, dominuje żółty, pomarańczowy i czerwień. W skrócie jest kolorowo. 

No ale chuj z tym, bawię się kapitalnie. 

:vegeta_smile:

62993e4f-09ee-421f-9a65-657b1893fb80.png

• Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 27.10.2022 o 19:42, number_nine napisał(a):

Czy po pobraniu gry i włączeniu jej są takie cyrki z dociąganiem danych jak w poprzednim MW? Nie chce sie wkurwić jak okaże sie, że na start trzeba dossać jeszcze paczki z mapami, teksturami, coopem.itd żeby móc odpalić kampanie XD 

Rozwiń  

Na Xboxie tylko kampania i day one patch. 

Opublikowano

Oczywiście bez bugów się nie obyło - na PS4 mam problemy z dźwiękiem, a w trakcie meczu nie da się wejść do menu pauzy XDDD

Opublikowano
  W dniu 27.10.2022 o 22:58, Rozi napisał(a):

Oczywiście bez bugów się nie obyło - na PS4 mam problemy z dźwiękiem, a w trakcie meczu nie da się wejść do menu pauzy XDDD

Rozwiń  

Też miałem tego buga przy pierwszym meczu. Później było ok. Może brak opcji opuszczenia gry, to też bug? 

Opublikowano
  W dniu 28.10.2022 o 00:49, Banan91PL napisał(a):

Serio brak wyłączenia cross pleja na xboxie ?;(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Rozwiń  

Coś musi być nie tak, bo w becie normalnie dało się wyłączyć. Z drugiej strony ja cały czas grałem w CoDy na włączonym. Rzadko dobiera więcej niż jednego PC w matchmakingu. Głównie to miks PS i Xbox.