creatinfreak 3 828 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Nie po drodze mi z levelovaniem broni do odblokowania innej. Muszę najebać kilkanaście lvl jakimś gównem aby zrobić inna broń. No kurwa nie. Gramy z ziomkami i mamy przegrać bo ja się męczę z bronią? No chyba zostanę z podstawowymi buildami. 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 419 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) XD Ffaktycznie ujma na honorze xd Ci " zawodowcy " na publikach mnie najbardziej rozbrajają xd Edytowane 30 października 2022 przez Donatello1991 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Nie po drodze mi z levelovaniem broni do odblokowania innej. Muszę na(pipi)ać kilkanaście lvl jakimś gównem aby zrobić inna broń. No (pipi)a nie. Gramy z ziomkami i mamy przegrać bo ja się męczę z bronią? No chyba zostanę z podstawowymi buildami. Przypomnę tylko, że jeszcze wczoraj pisałeś "No ale to jest po to aby Cię utrzymać przy gierce" Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Mi tam pasuje odblokowywanie broni. Wreszcie mam motywację żeby sprawdzić każdą pukawkę, a przy okazji nauczę się korzystać z każdego typu. 3 2 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Tak, to akurat jest dobry pomysł. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Ja ogólnie tez jestem za tym pomysłem, tylko można to było jakoś uprościć, czyt. Zmniejszyć wymagania dotyczące wymaganego poziomu do odblokowania danej broni. Cytuj
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 5 godzin temu, Donatello1991 napisał: Mnie tylko interesuje zdobyć kastov74 i full ulepszenie. I tak się zwykle jedną bronią w codzika pyka. Ktoś tu ma edycję specjalna? Warto dopłacić? Moim zdaniem warto, masz od razu battlepassa +50 lvli (od startu sezonu), kilku operatorów, no i pakiet dla karabinków z rodziny M4. Zawiera wszystkie dodatki do karabinów, które należą do tej domeny. Chociaż i tak wolę M4 z blueptintu bodaj za kampanię (taki pustynny) jest fajnie skonfigurowany, wystarczy wymienić laser na magazynek, lufę na 20' i śmiga na każdy dystans. Ten BP ma tłumik (wyciszenie i zwiększenie zasięgu <nie wiem kto to wymyślił >) który jest bardzo czasochłonny do odblokowania, z zupełnie innej domeny, co czyni go super opcją. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) Tak się zastanawiam. Jeżeli zrobię upgrade do edycji specjalnej z poziomu konta tureckiego(PS5), to czy wszystkie benefity będą na koncie polskim? Biorąc pod uwagę, że w pakiecie jest karnet na 1 sezon, to faktycznie się opłaca Edytowane 30 października 2022 przez ginn Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) Po przejściu kampanii i pograniu w multi, mam następujące odczucia: 1. Jak ktoś ominął ostatnie kilka części CODa i np. przeskakuje z BFa, to faktycznie jest się czym zachwycać. 2. Jeżeli ktoś namiętnie nakurwiał w poprzednie części, to już tak kolorowo nie jest. Kampania jest poprawna, ale do swojego prekursora z 2010 roku nawet się nie umywa. Za miesiąc nikt o niej nie będzie pamiętał. W obecnym stanie gierka wygląda jak jakaś wersja dla ubogich MW2019 i mam poczucie zmarnowanych 319 zł. Pomijając technikalia, które imo prezentują się marnie i nie widzę żadnego progresu względem MW 2019 (gram na XSX i 65" Oledzie), to wszelkie zmiany natury gameplayowej są dla mnie nie zrozumiałe (np. podejście do perków i gun smitha). Psioczyłem na Overwatch 2, że równie dobrze mógłby być patchem do Overwatch, ale w obecnym kształcie MW 2022, bym się nie obraził za takie podejście. Przynajmniej wszystko co się odblokowało przy poprzednich battlepasach można było by użyć, a nie jak teraz - chcesz zagrać Ghostem? To kup wersję VAULT za 459 zł lub poczekaj z 3-4 sezony. O ilości map i trybów gry nie wspomnę. Z resztą, za rok i tak ACTI wywali kule na tę gierkę bo wyjdzie nowy COD i tyle z tego będzie. Jak ktoś chce być na czasie, to niech kupuje i gra, ale jak ktoś nie ma ciśnienia, to lepiej poczekać do końca roku i zobaczyć w jakim stanie gierka będzie wtedy. Edytowane 30 października 2022 przez Metoda 2 Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 7 minut temu, Metoda napisał: Z resztą, za rok i tak ACTI wywali kule na tę gierkę bo wyjdzie nowy COD i tyle z tego będzie. Jak ktoś chce być na czasie, to niech kupuje i gra, ale jak ktoś nie ma ciśnienia, to lepiej poczekać do końca roku i zobaczyć w jakim stanie gierka będzie wtedy. Tą grę mają wspierać niby dwa lata więc zobaczymy czy faktycznie następny CoD będzie w przyszłym roku. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) 14 minut temu, Metoda napisał: O ilości map i trybów gry nie wspomnę. Przecież MW2019 miało mniej trybów i tyle samo map na premierę jak dobrze pamiętam czyli 10 + 2 duże Edytowane 30 października 2022 przez UberAdi Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 3 minuty temu, UberAdi napisał: Przecież MW2019 miało mniej trybów i tyle samo map na premierę jak dobrze pamiętam czyli 10 + 2 duże No i ok, ale nie zmienia faktu, że teraz mieli prawie wszystko już gotowe na bazie MW 2019 (gun game, mapy nocne). Nie jestem game devem i się nie znam, ale chyba przy takim budżecie nie chcesz mi powiedzieć, że przez 3 lata robili głownie nowe animacje inspekcji broni, UI jak w COD Mobile i kampanię. Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 14 minut temu, Metoda napisał: No i ok, ale nie zmienia faktu, że teraz mieli prawie wszystko już gotowe na bazie MW 2019 (gun game, mapy nocne). Nie jestem game devem i się nie znam, ale chyba przy takim budżecie nie chcesz mi powiedzieć, że przez 3 lata robili głownie nowe animacje inspekcji broni, UI jak w COD Mobile i kampanię. Zapomniałeś o Warzone 2.0 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 I o raidach. O zawartości całej gry i tak będzie można gadać dopiero jak ten 1 sezon wystartuje bo na razie nawet tych misji z calling cardami i blueprintami nie ma. Chyba to oczywiste było, że Activision nie rzuci ci całości contentu jaki mają na premierę bo za co by ciągnęli hajs od graczy w czasie sezonów przez te 2 lata? Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 4 godziny temu, McDrive napisał: Mi tam pasuje odblokowywanie broni. Wreszcie mam motywację żeby sprawdzić każdą pukawkę, a przy okazji nauczę się korzystać z każdego typu. Mam podobnie. Zazwyczaj ograniczałem się do sprawdzenia kilku giwer aż znalazłem swoją ulubioną i finalnie latałem 90% gry z jedną. ALE wbicie 13 leveli to jednak za dużo, żeby coś odblokować. Pograłem tylko kilka rundek, zajrzałem do warsztatu i zdziwiłem się zmienionymi nazwami giwer. Nie mogłem znaleźć mp5 i okazało się, że teraz nazywa się jakoś inaczej, ktoś wie czemu? I w ogóle czemu mam wrażenie, że to wszystko wygląda tam gorzej niż MW2019 na ps4pro ;/ Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Gdzie jest to pierd...one wyłączenie za...nego crossplayu na XSX? 1 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Pierwsze co bym pomyślał, to że IW przycięło kasę na licencjach nazw Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 9 minut temu, PIOTR8642 napisał: Gdzie jest to pierd...one wyłączenie za...nego crossplayu na XSX? w grze tego nie wyłączysz. w ustawieniach konsoli da się to zrobić i łączy wtedy tylko z xboxami Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 19 minut temu, number_nine napisał: Nie mogłem znaleźć mp5 i okazało się, że teraz nazywa się jakoś inaczej, ktoś wie czemu? Licencje do produktów. Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 1 minutę temu, number_nine napisał: w grze tego nie wyłączysz. w ustawieniach konsoli da się to zrobić i łączy wtedy tylko z xboxami Takie wyłączenie w ustawieniach konsoli to sie na gó...no nadaje bo wtedy żadnego meczu nie znajduje. Czemu nie ma opcji wyłączenia tego normalnie w menu gry tak jak na konsolach Sony... Cytuj
number_nine 1 327 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 6 minut temu, PIOTR8642 napisał: Takie wyłączenie w ustawieniach konsoli to sie na gó...no nadaje bo wtedy żadnego meczu nie znajduje. Czemu nie ma opcji wyłączenia tego normalnie w menu gry tak jak na konsolach Sony... znajduje, wczoraj to robiłem i nie zauważyłem problemów z dobieraniem graczy. ale nie zmienia to faktu, że zjebali Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) Ktoś szuka ludzi do wspólnego grania? Chętnie się dołączę. PSN: kamilcsw_PL Z innej beczki, jak zagrac w Hardcore morde? Nie widzi mi się grać w te tryby, gdzie trzeba ładować pół magazynku żeby kogoś ubić. Edytowane 30 października 2022 przez kamilpolpak Cytuj
KrwawaRyba 22 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Jaki macie pingi w grze? Ja na PS5 w Warszawie mam 40-50ms. Czasami mam wrażenie, że ziomki mają z pół sekundy przewagi, taki mam lag compensation. Włączyłem nawet crossplay i przy niskich 40, lub nawet 3x ma, gra się o wiele lepiej. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Godzinę temu, PIOTR8642 napisał: Takie wyłączenie w ustawieniach konsoli to sie na gó...no nadaje bo wtedy żadnego meczu nie znajduje. Czemu nie ma opcji wyłączenia tego normalnie w menu gry tak jak na konsolach Sony... Sony kupiło Activision Blizzard i lepiej zadbało o swój produkt. A nie, czekaj... Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 30 października 2022 Opublikowano 30 października 2022 Godzinę temu, KrwawaRyba napisał: Jaki macie pingi w grze? Ja na PS5 w Warszawie mam 40-50ms. Na mniejszych mapach mam to samo. Na tej inwazji z 64 graczami wpada dodatkowo często utrata pakietów 2% wiec widać że Acti jak zwykle ma wyje...ane jesli chodzi o serwery. A to tylko świadczy o tym że w Warzone 2 będzie jeszcze gorzej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi