Czezare 1 448 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Po prostu nie było to dla mnie jasne. W jednej sekcji było napisane, że kosztuje 1400 pkt, gdy tymczasem po zakupie 1100 pkt i 200 pkt zakiszonych z poprzednich miałbym tych punktów tylko 1300, a więc o 100 za mało. Na szczęście jednak zakup 1100 pkt wystarczył. Pytanie: czy u Was też wyzwania dzienne są zabugowane? Jedno z nich u mnie to było zabicie jednego kolesia za pomocą noża. Ja zabiłem chyba ze czterech, a wyzwanie nie zostało zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 16 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Pierwszy raz w życiu wyskoczyła mi taka spersonalizowana i tak duża promka na Xie. Nie pogardziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 8 godzin temu, Czezare napisał: Pytanie: czy u Was też wyzwania dzienne są zabugowane? Jedno z nich u mnie to było zabicie jednego kolesia za pomocą noża. Ja zabiłem chyba ze czterech, a wyzwanie nie zostało zaliczone Tak, nie zaliczyło mi wczoraj zabić Claymorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Było wczoraj trochę problemów, ale nie ma się co dziwić przy jednoczesnym starcie sezonu i dwóch trybów f2p. I tak nie było jakoś tragicznie, ja miałem bugi z kill streakami i dobieraniem graczy. Raz graliśmy nawet całą rundę 6vs2 która zakończyła się wynikiem 200-9 Dobrze, że w końcu dodali jakis sensowny podgląd giwer, chociaż i tak nie wiem kto wymyślał sposób obracania kamerą w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Pograłem dopiero po 22, zagrałem dwa mecze i mam wrażenie jakby to wszystko działało lepiej niż wcześniej. Jedynie gdy próbuję zobaczyć profile znajomych to mnie wyrzuca z zakładki ,,społeczność'' do menu i wyboru zabaw sieciowych. Po tych dwóch meczach wróciłem do kampanii fabularnej bo obiecałem sobie, że ją skończę skoro jest taka prosta i krótka. To nie jest mój CoD ciesze się, że misje ze skradaniem i craftingiem już mam za sobą. Dziwne są te proporcje, rzadko kiedy idziemy na własnych nogach by z towarzyszami strzelać do ludzi więcej jest tych specjalnych akcji, które niegdyś były rzadziej ale dzięki temu dawały fajny oddech i zostawały w pamięci. Dzisiaj skończę, to nie jest okropna kampania ale taka nie moja po prostu. Drugi meczyk wczoraj na Taraq postanowiłem pograć na śmieszno i strzelałem z rewolweru Basilisk bez niczego dodatkowego i miałem ogromną frajdę, waląc w łby czułem się jak na westernie i zrobiłem tym sposobem staty 2.8 na koniec strzelanie z automatu nie daje takiej frajdy jak te wszystkie mocne bronie mogące powalić kogoś na strzała, jest w tym coś wciągającego. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 10 godzin temu, falcon87pl napisał: Pierwszy raz w życiu wyskoczyła mi taka spersonalizowana i tak duża promka na Xie. Nie pogardziłem. Wow, super cena:) Ciekaw jestem czy algorytm trafił. Kupiłbyś w przyszłości za 90-50% wartości? Bo jak tak to znaczy, że trochę się omsknął. Kurczę aż strach się bać, jak ludzi mogą tym kusić Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Godzinę temu, KrwawaRyba napisał: Wow, super cena:) Ciekaw jestem czy algorytm trafił. Kupiłbyś w przyszłości za 90-50% wartości? Bo jak tak to znaczy, że trochę się omsknął. Kurczę aż strach się bać, jak ludzi mogą tym kusić Miałem MW II na płycie w zeszłym tyg, ale sprzedałem. Zamierzalem wczoraj tylko zassać Warzone, ale jak zobaczylem taką cenę za edycję skarbca, to kupiłem Za cyfrę ponad 300zł bym nie dał, ale już okolice 200-240 tak, jeżeli gram w coś przez rok albo więcej. Więc taką drogą wersję bym wziął za max 50% domyślnej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel24 33 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) Kupiłem wczoraj pierwsze wrażenia dość słabe postac jakąś taka ociężała trochę jął by zlagowana ale muszę pograć.Matchmaking za to to kpina grałem z levelami 50 plus a ja miałem 1 ladnie zniechęcają do dalszej gry... Edytowane 17 Listopada 2022 przez Pawel24 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Przecież te levele nie mają aż takiego znaczenia jakby się mogło wydawać. Jak ktoś lami, ale gra często, to też w miare szybko dobije do 55. I w druga stronę, można być w czołówce mając dużo niższą range. Gra według mnie jest bardzo dobrze zbalansowana pod tym względem i nawet grając na początku nie czuć przytłoczenia, o ile w przeciwnej drużynie nie trafi się zgrana ekipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrwawaRyba 22 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Godzinę temu, falcon87pl napisał: Miałem MW II na płycie w zeszłym tyg, ale sprzedałem. Zamierzalem wczoraj tylko zassać Warzone, ale jak zobaczylem taką cenę za edycję skarbca, to kupiłem Za cyfrę ponad 300zł bym nie dał, ale już okolice 200-240 tak, jeżeli gram w coś przez rok albo więcej. Więc taką drogą wersję bym wziął za max 50% domyślnej ceny. Aaaa to chyba bug jest, MS Store nie czai, że masz wersję na płycie i daje Ci opcję kupna niby upgradu do wersji Vault, jednocześnie dając pełną cyfrową wersję. Już o tym czytałem dzisiaj na ppe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Wystarczy mieć w drużynie chociaż 3 ogarniających cele na mapie w trybie dominacji czy umocniony punkt i nie ma uja przegrać, a przeciwników się kosi aż miło. Jedyny minus poczatlowego levela to brak dobrego celownika, bo czasem broń standardowa ma go kiepskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Te statystyki komuś działają? Bo u mnie tylko ciemny ekran i logo gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 12 minut temu, McDrive napisał: Te statystyki komuś działają? Bo u mnie tylko ciemny ekran i logo gry. Nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 U mnie normalnie działało wczoraj. Spoko, że są też szczegółowe staty dla wszystkich użytych giwer Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 2 godziny temu, McDrive napisał: Te statystyki komuś działają? Bo u mnie tylko ciemny ekran i logo gry. U mnie to samo dodatkowo nie działa całe menu społeczności. Na ps5 jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 To jest bug. Od wczoraj nie działa. Zapraszajcie się przez czat głosowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Są jakieś wyzwania dla operatorów? Nie mogę się niczego dopatrzyć. Jest tylko mnóstwo wykończeń dla każdego, ale nie ma podanych warunków odkrycia poszczególnych takedownów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Symeon_88 39 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Naprawiono menu social, ale dalej nie chcą się załadować statsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Nalicza wam żetony do battle passa? Zagrałem teraz kilka meczy żetonów zero. W ogóle to logo tego wilka w rogu się w ogóle nie zapełnia. Statsy u mnie działają cały czas. Edytowane 18 Listopada 2022 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Wczoraj po 22 włączyłem grę aby już wymęczyć tego singla do końca... i miałem mikro kolejkę do gry żeby zagrać w tryb fabularny. To miłe, że premiera gierki F2P wpływa na moją za 320 zł po kilkunastu dniach od premiery tej mojej jak pisałem wcześniej przyjmuję tego fallusa i całą odpowiedzialność na siebie bo przecież wiem, kto wydaje tego CoD'a, wiem jakie mają zawsze problemy na premierach i politykę online ale mimo wszystko przykre to jest i znowu po fajnej zabawie multi utwierdzam się w przekonaniu, że trzeba zostawić to hobby w pizdu skupić się na hodowli jedwabników, górskich wędrówkach i wychowaniu kota na dobrego obywatela. Nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się w tej serii trafić na tak męczący tryb kampanii, ojesu jak mnie było ciężko żeby to skończyć. Ostatnia misja i to wytwarzanie pułapek to już był taki plaskacz w mordę starą śmierdzącą piłką w deszczu. Jak zobaczyłem napisy końcowe to poczułem ogromną ulgę jakbym naprawdę wrócił z frontu wojennego do rodziny i psa. Scenka po napisach super nawiązanie, mało subtelne ale fajne. Teraz to już tylko multik pif paf z rewolweru w łby i gitarka śmietanka, zebrałem dużo żetonów PD także w weekend będzie ostro strzelane jak nie będzie oczywiście kolejek za 320 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 20 minut temu, Wooyek napisał: Nalicza wam żetony do battle passa? Zagrałem teraz kilka meczy żetonów zero. W ogóle to logo tego wilka w rogu się w ogóle nie zapełnia. Dwa dni temu miałem podobnie, ale wystarczyło wyjść do menu głównego gry, przejść znowu do lobby i już widziałem naliczone tokeny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 (edytowane) Przeraża mnie multum bugów w tej grze, gra się przyjemnie, ale wiecznie coś nie działa. Klasy jak mi znikały między meczami, taki znikają, z tymi znajomymi już naprawili, teraz te żetony, wiecznie coś, coś naprawią, co innego się zjebie, wtf? Odebrał już ktoś M13 na DMZ? Bo chętnie bym się z kimś ustawił kto już ją ma. Bo wtedy wystarczy, że ta osoba ją wyrzuci i ja ją wezmę i udam się do punktu ekstrakcji i voila. Edytowane 18 Listopada 2022 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 @Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 a czego się spodziewaliście po premierze warzone, na którego pewnie rzuciło się setki tysięcy graczy w jednym momencie? to normalka w takich przypadkach, że sie muszą serwery wygrzać hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Akurat to mnie nie dziwi, nawet uważam, że gra działa całkiem nieźle i byłem zaskoczony że serwery nie umarły totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi