Opublikowano 23 listopada 20222 l Brakuje mi dwóch snajperek i Ważniewa do odblokowania, póki co STB szturmowe mi bardzo siadło, nabiłem tam level najszybciej ze wszystkich broni.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 7 godzin temu, MYSZa7 napisał: jak dobrze, że wziąłem wersje na PS5 i wyłączenie crossa to 5 sekund roboty Pff, na Xboxie tak samo jak się wie gdzie trzeba wejść.
Opublikowano 23 listopada 20222 l 2 minuty temu, Master_Lukas napisał: Pff, na Xboxie tak samo jak się wie gdzie trzeba wejść. trzeba wejść w ustawienia konsoli czy z poziomu gry?
Opublikowano 24 listopada 20222 l Posiadacze gry na Playstation, mogą w sklepiku w grze odebrać darmowy Combat Pack, z elementami kosmetycznymi.
Opublikowano 24 listopada 20222 l Ponoć statystyki nie działają dla tych którzy maja odpalona polska wersje gry. Zmieńcie na angielska, tam nie ma problemów.
Opublikowano 24 listopada 20222 l No i masz rację, teraz działa. A działa Wam HQ? Tam można niby typować mecze i są nagrody za to, ale mi w ogóle się to nie otwiera. Dobra, na dole jest kafelek do tego.
Opublikowano 24 listopada 20222 l 2 godziny temu, MaZZeo napisał: Ponoć statystyki nie działają dla tych którzy maja odpalona polska wersje gry. Zmieńcie na angielska, tam nie ma problemów. U mnie działają cały czas, polska wersja.
Opublikowano 26 listopada 20222 l Ten exp nabijany do tokenów battle oassowych to na jakiej podstawie jest naliczany? Jakoś proporcjonalnie do zwykłego expa na koniec rundy? Bo leci tylko pasek postępu na ikonie z wilkiem i cholera wie ile i za co
Opublikowano 27 listopada 20222 l W połowie grudnia ruszają raidy. Kto jeszcze uważa, że nagrodą za przejście będzie nowa broń i operator Gaz?
Opublikowano 27 listopada 20222 l był ten typer w codzie wcześniej czy dziś dopiero? Bo dopiero zauważyłem xd
Opublikowano 27 listopada 20222 l Kilka dni temu dodali, bo już widziałem wcześniej. Ale rozpierdalają mnie goście, jest tyle problemów w obu grach, a typy zajmują się jakimiś bzdurami. Edytowane 27 listopada 20222 l przez Wooyek
Opublikowano 27 listopada 20222 l Robiłem misję w DMZ w której trzeba przejąć stanowisko p-lot. Wszytko pięknie, a kiedy rakieta zestrzeliła samolot zaatakowano mnie W następnych sześciu próbach nawet nie mogłem podjechać do wyrzutni. W ostatniej próbie dzisiaj jakaś drużyna zrobiła wszystko za mnie na innym końcu mapy. Kiedy jechałem do innej wyrzutni po drodze znalazłem ich zaopatrzenie Zabrałem co się dało i z sercem w gardle oraz na pełnej kurwie udało mi się odlecieć śmigłowcem z mapy. SI jest zdecydowanie do poprawy, bo mają lepszą celność niż snajperzy w Bośni
Opublikowano 28 listopada 20222 l Dla mnie granie DMZ w obecnym stanie, to szukanie frajdy na siłę. Nie wiem jaki jest sens całego lootowania, skoro i tak jedynie co tutaj wnosisz do strefy to wcześniej przygotowana broń. AI na sterydach, przez co granie solo w ogóle nie ma sensu. Na siłę wrzucili to zdobycie M13 w ten tryb, bo pewnie byłoby jak z Spec Opsem - ludzie pograli tydzień po premierze, żeby wbić achiki i teraz wiatr hula. Dobrze, że normalne multi łatają, ale te problemy, że w czasie grania w party, nie można zmienić klasy (jak nie jesteś liderem), bo gra Cię domyślnie wywala do Warzone, albo nachodzące na siebie napisy np. w wyzwaniach czy dodatkach do broni, w tym cała myśl przewodnia tego kafelkowego interfejsu woła o pomstę do nieba. 3 lata 3000 developerów, a miesiąc po premierze i jakoś się nie śpieszą z tym. Pewnie czekają do 2giego sezonu w lutym 2023, żeby mieć czym się pochwalić Edytowane 28 listopada 20222 l przez Metoda
Opublikowano 28 listopada 20222 l Wczoraj wbilem w dmz mowie moze trafie ekipe z M13, ale nie - wszyscy robia glitch na kase. Trzeba w specjalny sposob podniesc kase upuszczona przez AI i zamiast np 100$ podnosisz 2137000$. Więc wszyscy jezdza od początku opancerzonymi wozami i obkupieni po uszy w buy station Prawie udalo sie zrobić ekstrakcje majac na koncie 500.000, bo typ po glitchu upuszczał paczki z kasą po 20.000 Także tak, dmz zdecydowanie nie ma sensu w obecnej formie. Spoiler
Opublikowano 28 listopada 20222 l A skad, na 3 dmzy jakie zagrałem w każdym ktoś z drużyny biegł od razu robić glitcha.
Opublikowano 29 listopada 20222 l 39 minut temu, Donatello1991 napisał: Nie do zatrzymania jestem Jestem Messi. Tęczowa flaga xD Pograłem dziś 3 godzinki i w praktycznie każdym meczu miałem Messiego, Pogbe albo Neymara. Ech ale koszą siano
Opublikowano 29 listopada 20222 l 20 minut temu, Hubert249 napisał: Tęczowa flaga xD Pograłem dziś 3 godzinki i w praktycznie każdym meczu miałem Messiego, Pogbe albo Neymara. Ech ale koszą siano Prowo musi być xd ja często nie spotykam.
Opublikowano 29 listopada 20222 l Fifowcy nie mają aktualnie dobrej gierki online to muszą biegać messim z karabinem by daily dopaminka się zgadzała.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 15 godzin temu, Donatello1991 napisał: Nie do zatrzymania jestem Jestem Messi. W grze też 168 cm? Jak tak to P2W