Opublikowano 21 lutego 20232 l Jak będą tak dostarczać, jak mw2019 i mw2 to łykam wszystko bez popity na premierę. Cold war w multi mnie w ogóle.
Opublikowano 23 lutego 20232 l Personalizowane oferty w MS Store to mają jakiś schemat działania? Bo złamałem się i kupiłem dziś u pana Argentyńczyka klucz na cross-gen, a w trakcie ściągania wszedłem do Store i pan Spencer zaproponował mi Edycję Skarbca z rabatem 75%, za niecałe 118 zł. Jeszcze wczoraj tej ofert nie było. Zbieg okoliczności? Hę? Edytowane 23 lutego 20232 l przez Kris77
Opublikowano 23 lutego 20232 l Zaproponowali ci upgrade po prostu, bo sklep już załapał, że masz podstawę.
Opublikowano 1 marca 20232 l Strzelanka stulecia ma się świetnie. Kurde te ludzie w rankedach to mało kto słuchawek używa, a zachowania jak prosy a tu benc. Zagrałem ostatnio kapitalny mecz. Znajdź i zniszcz 4 :0 dla nich a tu skupienia cisza i mój team wygrywa 6:4. To jest to. Dla takich chwil kupuje się cod.
Opublikowano 1 marca 20232 l Wrocil shootship, ale fantastycznie zniechecili do gry, bo spawny nafle sa absolutnie niegrywalne, non stop ktos spawnuje sie metr za plecami xD brawo!
Opublikowano 3 marca 20232 l Przeszedlem wczoraj kampanie i dopiero zauwazylem ze gra ma 77 na Metacritic, i calkiem zasluzenie. Dawno sie tak nie wkurwialem grajac w kampanie, gra wyglada swietnie ale mialem wrazenie ze przez realizm oslabl gameplay. Czesc misji byla po prostu slaba, stworzyli najlepszy model strzelania w serii a ja biegalem szukac kawalka metalu zeby sie wlamac do szafki bo komponenty albo otworzyc drzwi. Do kampanii juz nie wracam
Opublikowano 7 marca 20232 l Myślałem, że mi zajmie dłużej ten bp ale dziś wbiłem 100%. Na rankedach szybko się wbija, jak ma się dobry mecz i się skońzcy ze scorem blisko 5k punktów to właściwie wpada jeden token od razu.
Opublikowano 9 marca 20232 l 2 godziny temu, Hubert249 napisał: Zaczyna się.... Przecież już teraz masz sporo skinów na sklepie które nie sa stricte militarne więc co się zaczyna?
Opublikowano 9 marca 20232 l 6 godzin temu, UberAdi napisał: Przecież już teraz masz sporo skinów na sklepie które nie sa stricte militarne więc co się zaczyna? To prawda, ale one trzymały jeszcze jakiś fason. A Shredder, to już totalnie wykręcona, komiksowa postać. Pasuje tutaj tak samo jak Terminator do Vanguarda.
Opublikowano 9 marca 20232 l Idąc za narzekaniem "społeczności" wrzucili młyn 10vs10, no ze 3 mapy się do tego nadają, ale na innych jest rzeżnia na poziomie Shipmentu (który też powrócił 24/7 ).
Opublikowano 9 marca 20232 l Idź pan wchuj z tym crapem. Content i playlisty dla 13 Latków z adhd z Ameryki. Spadam na Battlefielda.
Opublikowano 10 marca 20232 l 14 minut temu, Sven Froost napisał: No nie pierdolcie ze Battlefield jest lepszy? xD No nie jest, ściągnąłem żeby sprawdzić ten nowy sezon i poleciał już z dysku xd Jest dużo lepiej niż na premierę tylko ten kartonowy feeling nadal jest obecny. Ale mi się sama koncepcja BFa trochę przejadła czyli polowanie na flanke w kółko aż się uda więc może po prostu nie potrafie tego obiektywnie ocenić
Opublikowano 10 marca 20232 l Wbijasz na ranked i skillujesz. Robisz klan. Celujesz w top 250. Wygrywasz kasę.
Opublikowano 10 marca 20232 l Wydaje się spora. Kurczę chętnie przyjąłbym klasyczny "prostokąt" jak Shoothouse czy Khandor Hideout z jedyneczki.
Opublikowano 12 marca 20232 l W dniu 10.03.2023 o 22:49, Hubert249 napisał: Wydaje się spora. Kurczę chętnie przyjąłbym klasyczny "prostokąt" jak Shoothouse czy Khandor Hideout z jedyneczki. Ja to bym chciał jakieś fajne miejskie mapy. Blokowiska, rynek, targowisko.
Opublikowano 13 marca 20232 l Ja bym chciał, zeby przestali co tydzień zmieniac playlistę trybów wywalając zawsze ten najciekawszy tylko po to, żeby wrzucić z powrotem Shipment 24/7. 10vs10 siadło naprawde dobrze po dłuższym ograniu, poza Shoothouse i może Zarqwa pasuje do tych map, no ale znając życie zastapi je za parę dni Shoothouse 24/7 albo coś równie ciekawego.
Opublikowano 13 marca 20232 l 7 godzin temu, Bartg napisał: Ja bym chciał, zeby przestali co tydzień zmieniac playlistę trybów wywalając zawsze ten najciekawszy tylko po to, żeby wrzucić z powrotem Shipment 24/7. 10vs10 siadło naprawde dobrze po dłuższym ograniu, poza Shoothouse i może Zarqwa pasuje do tych map, no ale znając życie zastapi je za parę dni Shoothouse 24/7 albo coś równie ciekawego. Dziesiątki powinny zostać dodanie do filtrów.
Opublikowano 15 marca 20232 l O w S02 Reloaded będzie można właczyć ciemny ekran na fleszach, zamiast białego, w sumie spoko opcja biorąc pod uwage, że flesze są absurdalnie mocne i czasem trwają absurdalnie długo, co przy jasności obecnych telewizorów w nocy powoduje: