Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 hours ago, Hubert249 said:

Podoba mi się nowa noea mapa, jest ciekawa. Ok może ciut za duża, ale moim zdaniem to póki co jedna z lepszych w tej części. Zdecydowanie bliżej jej do Cold War niż MW 2019. 

Na 10vs10 jak najbardziej, na 6vs6 póki akcja nie skoncentruje się w jednym obszarze to średnio, a co dopiero w rankedach 4vs4 musi być :reggie:

Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Na 10vs10 jak najbardziej, na 6vs6 póki akcja nie skoncentruje się w jednym obszarze to średnio, a co dopiero w rankedach 4vs4 musi być :reggie:

Nie ma jej w map poolu rankedów

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie mogę używać Fennac, pomimo 48 levelu. Unlock jest chyba na 25 lv. Ktoś coś, jak to ogarnąć? Znalazłem info że można go używać w klasach defaultowych (Deadeye Stalker Class). W customowych się nie da? Hę?

Opublikowano
4 godziny temu, Sven Froost napisał:

Mozna jakos wylaczyc cross play w grze czy trzeba wylaczac w opcjach Xboxa?

W opcjach Xboxa ale nie polecam tego robić, szybko wrócisz do crossplaya, bo jest bardziej dynamiczny i mecze są lepsze. 

• Plusik 1
  • beka z typa 2
Opublikowano

Próbowałem wczoraj przejsc drugiego Raida z randomami, ale zagadka z gazem na koncu to za duzo dla przeciętnego gracza Call of duty... Ale sam Raid bardzo dobry, klimat miejscówki genialny. 

Opublikowano (edytowane)
4 hours ago, Hubert249 said:

W opcjach Xboxa ale nie polecam tego robić, szybko wrócisz do crossplaya, bo jest bardziej dynamiczny i mecze są lepsze. 

To bedzie jak jest, mega duza kawa dla mnie przed meczem i jazda z Fenneckiem :D Ile typa od nas gra nafukanych na czyms innym?

Edytowane przez Sven Froost
Opublikowano
13 godzin temu, Sven Froost napisał:

Mozna jakos wylaczyc cross play w grze czy trzeba wylaczac w opcjach Xboxa?

Wyłącz w opcjach Xboxa (konta) i zapomnij o graniu ze skaczącymi małpami. 

• Plusik 1
Opublikowano
20 godzin temu, Hubert249 napisał:

Grałem z cp na ps5 i czasem zdarzy mi się zapomnieć to wyłączyć po graniu w inwazję. Z cp to jest festiwal kampy i małp + debile ustawieni idealnie w stronę z której biegnę na martwej ciszy(już wierzę, że nie korzystają z cheatów:reggie:). Wyłączam cp i gra wraca do normy.

• beka z typa 1
Opublikowano

Jedyna wada bez CP to czasem długie oczekiwanie na mecz, ale warto. Drugi Raid zrobiony z ogarniętą ekipą randomów, co tam pod koniec się dzieje to :obama: Ale na veterana to chyba nie mam zdrowia.

Opublikowano

Już ogarnąłem Fennac 45, jakiś bug dziwny jest. Trzeba wybrać inną broń z tej kategorii, a później dopiero Fennac. Podobną sytuację miałem z  KV Broadside - najpierw trzeba wybrać inną śrutóweczkę i zmienić na tą, co się chce. 

Opublikowano

Grało się w weekend sporo, 2x EXP zawsze spoko. Po każdy meczu tyyyyle odblokowanego dobra :fsg: teraz znowu będzie smutek i żal patrzeć jak to leci wolno. Chociaż tak naprawdę to ja już nie potrzebuje nowych zabawek bo mam już czym się bawić jeśli chodzi o różne style gry. Nowa mapka Homersimsoncośtam expo totalnie sprawia wrażenie jakby była z Black OPS.

Po premierze grałem sporo na PS4, teraz gram na PS5 i znowu muszę zaznaczyć, że ta gra bardzo dobrze wyglądała i działała na PS4 wbrew opinii niektórych użytkowników forumka. Może wasze PS4 już są, że tak powiem o krok od śmierci? :kekw: Wiadomo na PS5 wszystko jest ostre i trochę ładniejsze, nic się na początku rozgrywki nie doczytuje na naszych oczach ale wrażenia są bardzo zbliżone.

Opublikowano

Mi zostały dwa punkty BP do zdobycia i przerwa od CoD. Nie wiem czy kupię następny sezon. Chyba tylko odblokuję bronie i wywalone. Muszę ograć inne gry, a punkty w s02 idą zbyt wolno żeby chciało mi się znowu to powtarzać.

Opublikowano

Ja tez to pierdole. Jak zwykle zrobili coś pod katem streamerow progejmerow którzy narzekali na reddicie ze w 2 tygodnie skończyli battle passa w pierwszym sezonie wiec teraz idzie to wszystko jak krew z nosa, zarówno BP jak i zwykły level. Odechciewa się grać.

Nienawidzę jak niektórzy deweloperzy tak konstruują swoje GAASy i oczekują ze bede traktował grę jako drugi etat kiedy chce zobaczyć cały content za który zapłaciłem. Chyba czas zmienić podejście i grać kiedy się chce i nie być niewolnikiem marchewki na kiju.

• This 1
Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

Ja tez to pierdole. Jak zwykle zrobili coś pod katem streamerow progejmerow którzy narzekali na reddicie ze w 2 tygodnie skończyli battle passa w pierwszym sezonie wiec teraz idzie to wszystko jak krew z nosa, zarówno BP jak i zwykły level. Odechciewa się grać.

Nienawidzę jak niektórzy deweloperzy tak konstruują swoje GAASy i oczekują ze bede traktował grę jako drugi etat kiedy chce zobaczyć cały content za który zapłaciłem. Chyba czas zmienić podejście i grać kiedy się chce i nie być niewolnikiem marchewki na kiju.

Wbicie passa zajęło mi dokładnie 3 tygodnie, jakby to przyspieszyli to co, miałbym to w tydzień nabić? No słabo by było trochę xd

Dobrze zagrany ranked potrafi wbić jakieś 90% tokena.

Opublikowano

A przeliczysz to na godziny ile przegrałeś? To czy grasz ranked nie ma znaczenia bo battle pass nabija się głównie czasem spędzonym grze a nie wbitym xp.

no ja po prostu nie mam ochoty na wbijanie stu godzin znowu bo IW spowolniło postęp battle passa o 50% względem pierwszego sezonu jednocześnie skracając jego czas do niecałych dwóch miesięcy, kiedy zawsze to było 3 miesiące. Wiadomo czemu to robią.

• Plusik 2
Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

A przeliczysz to na godziny ile przegrałeś? To czy grasz ranked nie ma znaczenia bo battle pass nabija się głównie czasem spędzonym grze a nie wbitym xp.

Dokładnie. Na meczu w inwazji, gdzie to trwa kilkanaście minut też wbija 3/4 paska niezależnie od wyniku.

Opublikowano

Polecam to chujostwo usunąć i człowiek od razu lepiej funkcjonuje. Nabijanie tych passów, to jak praca, a nie przyjemność. Z każdym patchem się zastanawiam, co popsują innego.