Bartg 5 467 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Dominacja na nowej mapie to czyste złoto Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Podoba mi się nowa noea mapa, jest ciekawa. Ok może ciut za duża, ale moim zdaniem to póki co jedna z lepszych w tej części. Zdecydowanie bliżej jej do Cold War niż MW 2019. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 11 hours ago, Hubert249 said: Podoba mi się nowa noea mapa, jest ciekawa. Ok może ciut za duża, ale moim zdaniem to póki co jedna z lepszych w tej części. Zdecydowanie bliżej jej do Cold War niż MW 2019. Na 10vs10 jak najbardziej, na 6vs6 póki akcja nie skoncentruje się w jednym obszarze to średnio, a co dopiero w rankedach 4vs4 musi być Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Godzinę temu, Bartg napisał: Na 10vs10 jak najbardziej, na 6vs6 póki akcja nie skoncentruje się w jednym obszarze to średnio, a co dopiero w rankedach 4vs4 musi być Nie ma jej w map poolu rankedów 1 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Nie mogę używać Fennac, pomimo 48 levelu. Unlock jest chyba na 25 lv. Ktoś coś, jak to ogarnąć? Znalazłem info że można go używać w klasach defaultowych (Deadeye Stalker Class). W customowych się nie da? Hę? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Z ciekawostek IW dało buffa dla lufy, która nie istnieje w grze Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 W Rankedach jest ogień. 4vs 4 wystarcza. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 17 marca 2023 Opublikowano 17 marca 2023 Ja jebie piekło zamarzło. Pierwszy 3XP weekend od premiery 1 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 Mozna jakos wylaczyc cross play w grze czy trzeba wylaczac w opcjach Xboxa? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 4 godziny temu, Sven Froost napisał: Mozna jakos wylaczyc cross play w grze czy trzeba wylaczac w opcjach Xboxa? W opcjach Xboxa ale nie polecam tego robić, szybko wrócisz do crossplaya, bo jest bardziej dynamiczny i mecze są lepsze. 1 2 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 Próbowałem wczoraj przejsc drugiego Raida z randomami, ale zagadka z gazem na koncu to za duzo dla przeciętnego gracza Call of duty... Ale sam Raid bardzo dobry, klimat miejscówki genialny. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 (edytowane) 4 hours ago, Hubert249 said: W opcjach Xboxa ale nie polecam tego robić, szybko wrócisz do crossplaya, bo jest bardziej dynamiczny i mecze są lepsze. To bedzie jak jest, mega duza kawa dla mnie przed meczem i jazda z Fenneckiem Ile typa od nas gra nafukanych na czyms innym? Edytowane 18 marca 2023 przez Sven Froost Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 13 godzin temu, Sven Froost napisał: Mozna jakos wylaczyc cross play w grze czy trzeba wylaczac w opcjach Xboxa? Wyłącz w opcjach Xboxa (konta) i zapomnij o graniu ze skaczącymi małpami. 1 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 20 godzin temu, Hubert249 napisał: W opcjach Xboxa ale nie polecam tego robić, szybko wrócisz do crossplaya, bo jest bardziej dynamiczny i mecze są lepsze. Grałem z cp na ps5 i czasem zdarzy mi się zapomnieć to wyłączyć po graniu w inwazję. Z cp to jest festiwal kampy i małp + debile ustawieni idealnie w stronę z której biegnę na martwej ciszy(już wierzę, że nie korzystają z cheatów). Wyłączam cp i gra wraca do normy. 1 Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Jedyna wada bez CP to czasem długie oczekiwanie na mecz, ale warto. Drugi Raid zrobiony z ogarniętą ekipą randomów, co tam pod koniec się dzieje to Ale na veterana to chyba nie mam zdrowia. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Ja pierdziele, że też człowiek nie ma czasu jak w liceum grać. Tak bym pograł klanowo to rankedy po 10 h dziennie. Nostalgia. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Już ogarnąłem Fennac 45, jakiś bug dziwny jest. Trzeba wybrać inną broń z tej kategorii, a później dopiero Fennac. Podobną sytuację miałem z KV Broadside - najpierw trzeba wybrać inną śrutóweczkę i zmienić na tą, co się chce. Cytuj
Krzysztof93 1 313 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Grało się w weekend sporo, 2x EXP zawsze spoko. Po każdy meczu tyyyyle odblokowanego dobra teraz znowu będzie smutek i żal patrzeć jak to leci wolno. Chociaż tak naprawdę to ja już nie potrzebuje nowych zabawek bo mam już czym się bawić jeśli chodzi o różne style gry. Nowa mapka Homersimsoncośtam expo totalnie sprawia wrażenie jakby była z Black OPS. Po premierze grałem sporo na PS4, teraz gram na PS5 i znowu muszę zaznaczyć, że ta gra bardzo dobrze wyglądała i działała na PS4 wbrew opinii niektórych użytkowników forumka. Może wasze PS4 już są, że tak powiem o krok od śmierci? Wiadomo na PS5 wszystko jest ostre i trochę ładniejsze, nic się na początku rozgrywki nie doczytuje na naszych oczach ale wrażenia są bardzo zbliżone. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Mi zostały dwa punkty BP do zdobycia i przerwa od CoD. Nie wiem czy kupię następny sezon. Chyba tylko odblokuję bronie i wywalone. Muszę ograć inne gry, a punkty w s02 idą zbyt wolno żeby chciało mi się znowu to powtarzać. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 marca 2023 Opublikowano 20 marca 2023 Ja tez to pierdole. Jak zwykle zrobili coś pod katem streamerow progejmerow którzy narzekali na reddicie ze w 2 tygodnie skończyli battle passa w pierwszym sezonie wiec teraz idzie to wszystko jak krew z nosa, zarówno BP jak i zwykły level. Odechciewa się grać. Nienawidzę jak niektórzy deweloperzy tak konstruują swoje GAASy i oczekują ze bede traktował grę jako drugi etat kiedy chce zobaczyć cały content za który zapłaciłem. Chyba czas zmienić podejście i grać kiedy się chce i nie być niewolnikiem marchewki na kiju. 1 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 10 godzin temu, MaZZeo napisał: Ja tez to pierdole. Jak zwykle zrobili coś pod katem streamerow progejmerow którzy narzekali na reddicie ze w 2 tygodnie skończyli battle passa w pierwszym sezonie wiec teraz idzie to wszystko jak krew z nosa, zarówno BP jak i zwykły level. Odechciewa się grać. Nienawidzę jak niektórzy deweloperzy tak konstruują swoje GAASy i oczekują ze bede traktował grę jako drugi etat kiedy chce zobaczyć cały content za który zapłaciłem. Chyba czas zmienić podejście i grać kiedy się chce i nie być niewolnikiem marchewki na kiju. Wbicie passa zajęło mi dokładnie 3 tygodnie, jakby to przyspieszyli to co, miałbym to w tydzień nabić? No słabo by było trochę xd Dobrze zagrany ranked potrafi wbić jakieś 90% tokena. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 A przeliczysz to na godziny ile przegrałeś? To czy grasz ranked nie ma znaczenia bo battle pass nabija się głównie czasem spędzonym grze a nie wbitym xp. no ja po prostu nie mam ochoty na wbijanie stu godzin znowu bo IW spowolniło postęp battle passa o 50% względem pierwszego sezonu jednocześnie skracając jego czas do niecałych dwóch miesięcy, kiedy zawsze to było 3 miesiące. Wiadomo czemu to robią. 2 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 2 godziny temu, MaZZeo napisał: A przeliczysz to na godziny ile przegrałeś? To czy grasz ranked nie ma znaczenia bo battle pass nabija się głównie czasem spędzonym grze a nie wbitym xp. Dokładnie. Na meczu w inwazji, gdzie to trwa kilkanaście minut też wbija 3/4 paska niezależnie od wyniku. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Polecam to chujostwo usunąć i człowiek od razu lepiej funkcjonuje. Nabijanie tych passów, to jak praca, a nie przyjemność. Z każdym patchem się zastanawiam, co popsują innego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi