Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, Master_Lukas napisał:

Pobrał już ktoś na Xboxa w otwartej becie? Kafel ze Strony Głównej przenosi na kupno, po wyszukaniu w sklepie bety, jest tylko info "Obecnie niedostępne". 

Zainstalujcie przez aplikację w telefonie. 

Opublikowano
17 godzin temu, kubson napisał:

Jak dla mnie bez szału xd na filmikach lepiej to wyglada. Mapy bardzo słabe, za duże imo, jedynie ta farm18 trzyma jako taki poziom. Nowy system perkow nie widzę w nim za bardzo sensu i gunsmith 2.0 na chwile obecna przekombinowany ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia.

Podobnie było w becie MW 

Grazna i Azhir Cave - duża, Hackney Yard - mała. 

Teraz mamy duże Hotel i Muzeum plus małe Farm i Meksyk. 

2 minuty temu, dziadek_mruz napisał:

Tylko tak zadziała?

A skąd mam widzieć? Od środy piszemy, żeby złożyć preoderer i grać od czwartku, potem go anulować. 

Opublikowano

Ja wyciszyć tych wszystkich debili przed rozpoczeciem meczu? No przecież pierdolca idzie dostać, jeden wrzeszczy, innemu coś trzeszczy, kto inny z klmś gada, ja jebie.

Kiedyś w CoDach była opcja wycisz wszystkich do końca świata i jeden dzień dłużej oprócz znajomych. Teraz, przynajmniej w becie da się ich tylko wyciszyć dopiero w meczu? 

Opublikowano
16 minut temu, Wooyek napisał:

Ja wyciszyć tych wszystkich debili przed rozpoczeciem meczu? No przecież pierdolca idzie dostać, jeden wrzeszczy, innemu coś trzeszczy, kto inny z klmś gada, ja jebie.

Kiedyś w CoDach była opcja wycisz wszystkich do końca świata i jeden dzień dłużej oprócz znajomych. Teraz, przynajmniej w becie da się ich tylko wyciszyć dopiero w meczu? 

W meczu - back/select i potem x. W menu- wyciszasz w lobby. Tutaj jest ciężko bo dziś wyszukuje mecz w ułamku sekundy. 

A na stałe wystarczy wejść do opcji - dźwięk - czat głosowy i wybrać stosowną opcję. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Tak pomyślałem dziś, że ta beta ma prawie tyle contentu co BF2042 na premiere, może poza ilością dostępnych broni xD

33 minuty temu, Wooyek napisał:

Aż się przypominają te piękne czasy starego MW2

Opublikowano
8 godzin temu, schabek napisał:

Tak :cool:

Ale to zadnej filozofii nie ma, zakladasz konto w cinkciarzu, wirtualna karte tam zasilasz w pln, dodajesz karte do tureckiego konta pss i jazda. 195zl wyszlo. Nadal sporo taniej niz zdrapki z eneby

Masz na apce/stronce cinkciarza, że transakcja jest w realizacji?

Opublikowano

30 poziom osiagnięty. Można przestać grać w betę i odliczać do premiery.

Ten Taq-56 to niezła kosiara. Raczej znerfią, ale i tak będę z tym biegał w fullu, bo uwielbiam wygląd SCAR-a:banderas:

Opublikowano

Gram w tą betę i nie dziwię się, że ludziom sie podoba a cześć codziarzy narzeka, bo to taki bf z dobrych lat tylko dla ubogich. Jak będzie kiedyś na promce to kupie, żeby pograć ze znajomymi. Nie lubie Codów, ale mi sie podoba wiec coś na rzeczy jest.

Opublikowano

Ja mam tak z PS5, podlaczona po kablu. W momencie wlaczenia konsoli wywala mi router na 3-5min. Router sie nie wylacza ale zrywa polaczenie ze swiatem, ale pozniej normalnie wszystko dziala. Net z UPC.

Opublikowano

Hah, ja to samo mam, muszę poczekać kilkadziesiąt sekund po włączeniu PS5, żeby internet złapało xd Też net z UPC.