Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Hubert249 napisał:

Mogę Cię zapewnić, że nie będzie ważyć 120 GB xD

130-150:pawel:

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 148,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano

W jakiś przeciekach mi mignęło, że WZ2 jest planowany na styczeń 2023. Ale rynki se uciąć nie dom.

Opublikowano
53 minuty temu, MaZZeo napisał:

Dajcie mechanikę z MW z lepsza grafika i FOV sliderem i znowu mamy mistrzowskiego multiplayera.

I wyjebcie to opieranie się o ściany/osłony.

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Dajcie mechanikę z MW z lepsza grafika i FOV sliderem i znowu mamy mistrzowskiego multiplayera.

Tylko martwią mnie mapy z MW2 jakie chcą dodać do tej części. Wszystkie ulubione mapy kamperów:facepalm:

Opublikowano

Straszna lipa z tymi remake'ami i rebootami.

Serio tak ciężko zrobić jakiegoś oryginalnego singielka na te 4h? Wykreować interesujących bohaterów, no i wymyślić nowy tytuł?

Opublikowano

Co poradzisz, że ludzie chcą grać cały czas w to samo? Robią jakieś inne tematy pod marką CoD i nie wychodzi, nie sprzedaje się, ludzie nie grają, no to cyk reset i robimy kolejne Modern Warfare. I zapewne znowu sprzeda się najlepiej od czasów Modern Warfare 1, które nie było Modern Warfare 1, tylko Modern Warfare 4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po cichu liczę na zaskoczenie podobne do tego z MW 2019. Ogólnie od lat omijałem wszystkie kolodjuty, ale ta część miała bardzo dobrą (choć wiadomo, że krótką) kampanie i jeszcze lepszy multi z fajnym progresem, dobrymi mapami i świetnych gunplayem. O multi martwie się najbardziej, bo pewnie teraz skupiają się głównie na warzone. 

Opublikowano
8 minut temu, Figuś napisał:

XD jakieś źródło tego poza tym marnym trollem

Opublikowano

Kurde serio uwierzyłem że to będzie lepiej wyglądało niż MW1 zwłaszcza że insiderzy donosili że „wygląda jak życie” zwykle pierd****. Owszem akcja będzie przednia, fabuła itd napewno super ale spodziewałem się lepszej strony wizualnej, szykowałem się na najbogatszą Vault edycje ale jednak pójdzie podstawa i po miesiącu i 100% paczkomat :) 

Opublikowano

W 2019 wydali MW na nowym silniku, wiadomo było, że MW2 będzie też z niego korzystać więc ciężko było się spodziewać jakiegoś wielkiego przeskoku graficznego.

Trailer fajny, przypomina mi właśnie klimat trailerów CoD4 i poprzedniego MW2. No i powrót CoDa na Steama wreszcie też na plus. Zdziwiło mnie, że nie będzie żadnego połączenia między Warzone i Warzone 2. Spodziewałem się jakiegoś taniego podejścia typu "dodamy broń z MW2, nową mapę i nazwiemy to Warzone 2".

3 i pół bomby za cyfrę piękny kawalerze :nosacz2:

Opublikowano

Fakt że wydają to na oby dwie generacje świadczy o tym że to będzie raczej tylko kosmetyka. Ogra się w promocji dla singla, multi to będzie pewnie to samo co zwykle czyli znużenie po kilkunastu godzinach. Sprawdzi się otwartą betę jak co roku :)

Opublikowano

Pomysły już widzę ostro się kończą bo wygląda to jak pierwszy oryginalny mw w ładniejszej graficzce xD