Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Coś musi być nie tak, bo w becie normalnie dało się wyłączyć. Z drugiej strony ja cały czas grałem w CoDy na włączonym. Rzadko dobiera więcej niż jednego PC w matchmakingu. Głównie to miks PS i Xbox. 
Jeden blacharz? No to o jednego za dużo.
Opublikowano
7 godzin temu, Hubert249 napisał:

Też miałem tego buga przy pierwszym meczu. Później było ok. Może brak opcji opuszczenia gry, to też bug? 

To na pewno bug.

Ale nie wymagajmy od małego studia Infinity Ward dopracowania gry na premierę.

Opublikowano

Co z tego, że nasza gra jest popsuta, ważne, że dodaliśmy flagi dla osób chorych psychicznie:

RDT_20221028_0939301453838310540316252.jpg

@Hubert249 menu w trakcie gry naprawione.

Opublikowano

Blueprint, tokeny XP, wizytówki.

Mam nadzieję, że dzisiaj naprawią dźwięk na PS4, bo jak nie, to dopiero pogram na PS5 w niedziele, super firma :) A w becie żadnych problemów nie było.

A no i menu jest obrzydliwe i nieintuicyjne, ale nie ma się co dziwić - zostało zaprojektowane przez gościa, który projektował interfejs Hulu.

Opublikowano

Wojna naziemna i inwazja tylko w crossplayu :ragus:

Fajna nawet ta mapka na autostradzie, ale reszta tych nowych taka se chociaz nie na wszystkich jeszcze gralem. A przypadkiem nie mieli dac mapy na torze F1?

• Plusik 1
Opublikowano
44 minuty temu, Crazy Horse napisał:

Nie ma w multi tdm hc?

Nie ma, napisali, że SOON xd

Oczywiście nadal twórcy growi nie pomyślą, że nie chcemy grać z jebańcami blacharskimi (już są cheaterzy jak coś, widzialem filmiki), tylko między konsolami, no ale chuj :reggie:

A mapka z torem F1 jest.

Opublikowano

Kuzwa panowie bo miałem po robocie jechać i brać a tu widzę ze zaczyna się rakowisko. Jest Ok? Czy nie jest Ok? Nigdy nie miałem CoD w multi wiec nie wiem czy te braki to faktycznie coś ze się będzie złe grało czy wyjebane jajca?

Opublikowano (edytowane)

Pograłem dwie godziny na PS5. Poza jednym crashem, multik śmiga bez zarzutu. Napierdziela się miodnie. 

Koniecznie wyłączyć crossplaying, wtedy gra nabiera rumieńców. 

Edytowane przez ginn