Czoperrr 5 080 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 10 hours ago, Pupcio said: Pomysły już widzę ostro się kończą bo wygląda to jak pierwszy oryginalny mw w ładniejszej graficzce xD Czego się spodziewałeś po gierce do gamepassa? Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Za długo żyje i za dużo gier z serii widziałem i ograłem. W sumie nie sposób oglądając to nie widzieć starej trylogii i starych CoD-ów. To wszystko już było. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 Teraz na tym silniku będą trzaskać gry przez najbliższe 15 lat... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 No, wygląda to ładnie ale znowu: - te same animacje - zero ai wrogów - skrypt na skrypcie - no nic od 2007 roku chyba się w gameplayu nie zmieniło Zagram jak kiedyś trafi się okazja. Multi pewnie standardowo kolorowo z ADHD, giniesz w sekundę. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Kup Call of Duty dla singla 1 1 Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Ogólnie podoba mi się, że oddział specjalny ryzykuje desant na statek w celu zniszczenia stanowiska kontroli, zamiast wrzucić w wyrzutnię granat zapalający Cytuj
krzysiek923 1 652 Opublikowano 12 czerwca 2022 Opublikowano 12 czerwca 2022 Wiadomo, że w niczym interesie nie leży podział lobby, ale skoro odpada opcja podziału na normalny TDM z normalnymi skinami vs festiwal dziwolągów, to może by zrobić tak, żeby oni mogli sobie ustawiać skiny jakie chcą i widzieć je na swoim ekranie, a ja mógłbym u siebie ustawić podmianę tych krindżowych na oryginalne, realistyczne, widoczne u mnie. I każdy zadowolony. No bo kurwa, gram w grę w otoczce 2WŚ, a tam biega Snoop Dogg ubrany jak do teledysku, albo jakieś blasterki jak w Halo. xd 1 Cytuj
McDrive 3 089 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 13 godzin temu, krzysiek923 napisał: Wiadomo, że w niczym interesie nie leży podział lobby, ale skoro odpada opcja podziału na normalny TDM z normalnymi skinami vs festiwal dziwolągów, to może by zrobić tak, żeby oni mogli sobie ustawiać skiny jakie chcą i widzieć je na swoim ekranie, a ja mógłbym u siebie ustawić podmianę tych krindżowych na oryginalne, realistyczne, widoczne u mnie. I każdy zadowolony. No bo kurwa, gram w grę w otoczce 2WŚ, a tam biega Snoop Dogg ubrany jak do teledysku, albo jakieś blasterki jak w Halo. xd Nie wchodzi w grę, bo większość stosowałaby ustawienia, które ułatwiałyby rozgrywkę i wcześniejsze zauważenie przeciwnika. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 13 czerwca 2022 Opublikowano 13 czerwca 2022 Zamówiona edycja ze Steelbookiem z ME, fajnie wyglada mimo wszystko się jaram bo szykuje się świetna kampania a i w multi się trochę pogra 1 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 w pre orderze kampania będzie dostępna tydzień wcześniej - 20 października Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Twórcy gry plus wydawca zorientowali się, że lwia część graczy ma w głębokim poważaniu kampanię singlową, więc tym posunięciem chcą ich niejako " zachęcić" a raczej zmusić do jej przejścia... Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Opublikowano 20 sierpnia 2022 Podobnie jak Czarek singiel w ogóle mnie nie interesuje, mogli by z multi zrobić f2p tak jak z Warzone. teraz tylko żeby mały były w porządku, ale pewnie na tak dobre jak w Cold War to nie ma co liczyć. Tak czy inaczej będzie grane do porzygu Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Kody do bety już wysyłają, Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Idzie jakoś ogarnąć klucz do bety? Czy trzeba zrobić i opłacić preorder? W MW bawiłem się świetnie, tak więc dwójka kusi. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 2 godziny temu, creatinfreak napisał: Idzie jakoś ogarnąć klucz do bety? Czy trzeba zrobić i opłacić preorder? W MW bawiłem się świetnie, tak więc dwójka kusi. Ja miałem z pre orderu z Media Expert Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 22 sierpnia 2022 Opublikowano 22 sierpnia 2022 W dniu 17.08.2022 o 00:22, Czezare napisał: Twórcy gry plus wydawca zorientowali się, że lwia część graczy ma w głębokim poważaniu kampanię singlową, więc tym posunięciem chcą ich niejako " zachęcić" a raczej zmusić do jej przejścia... No nie do końca tak jest, bo lwia część kupuje CoDa wyłącznie dla kampanii. Sam odpaliłem ostatnio singla Vanguard i o dziwo jest dobrze. Jest grafika, jest klimat i dobry miks tego za co każdy kochał Modern Warfare z poprzednich generacji, czyli stealth wczówka i rozpierdol rodem z Hollywood. Kampania Vanguard stoi dwie klasy wyżej od obszczanego singla z Cold War. 3 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Jak będzie trzymać minimum poziom MW, to będzie bardzo dobrze, na tle pozostałych wysrywów w postacii Vanguarda. Szkoda, tylko, że jak gra by nie była mega za rok koniec wsparcia i tyle tego dobrego. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 13 godzin temu, Hubert249 napisał: No nie do końca tak jest, bo lwia część kupuje CoDa wyłącznie dla kampanii. Z tym bardzo, ale to bardzo polemizowałbym. Wydawca i dev maja twarde dane ile osób odpala singiel, ile godzin w niego grają, czy kończą itd. Gdyby było tak jak piszesz nie wprowadziliby tego typu "promocji". Wiadomo...wyprodukowanie kampanii singlowej w grze zawsze kosztuje o wiele więcej, a w przypadku CoD wręcz krocie. Głupio im po prostu, że bardzo wielu graczy olewa singiel, skoro dev włożył w niego multum sił i środków, stąd ta cała akcja. Ja na przestrzeni ostatnich 10-ciu lat chyba bodaj raz odpaliłem i skończyłem singla CoD-a, rzecz jasna na easy. Nie pamiętam nawet jakiego dokładnie. Pamiętam tylko, że ciekawy byłem przeskoku graficznego, bo było to na granicy dwóch generacji konsol. A tak to tylko multi, multi i jeszcze raz multi. Tak jest od lat, a w zasadzie od początku istnienia tej serii. Kupuję ją i gram co roku. Cytuj
lekki 6 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Czy ktoś już dostał kod do pobrania wersji Beta ? Czy wiadomo kiedy dokładnie planują rozpocząć wysyłanie kodów ? Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 18-20 open beta dla wszystkich posiadaczy PlayStation ? Czy też trzeba preordery robić? Cytuj
lekki 6 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 2 minuty temu, creatinfreak napisał: 18-20 open beta dla wszystkich posiadaczy PlayStation ? Czy też trzeba preordery robić? Dla wszystkich. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 września 2022 Opublikowano 10 września 2022 Dodam tylko, że wcale nie trzeba robić preordera opłacając go, żeby dostać klucz do bety. Ja robiłem tak co roku, że preorderowałem w RTV Euro AGD bez płacenia, a po becie anululowałem (lub nie) ów preorder. W tym roku wezmę na spółę z kumplem wersję cyfrową, także tego... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi