Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Premiera była 5 dni temu, a gość chce nowe mapy Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 No nikomu z graczy by się krzywda nie stała jakby dodali nowe. No im więcej tym prawdopodobnie lepiej, tak? To tak wiele roboty by było dodać jakieś z MW 2019? Mi się już nudzi szczerze strzelanie ciągle w tym samym środowisku, chociaż nie wiem zmienna pora dnia/pogody żeby na tych słonecznych było pochmurnie i odwrotnie. Nie jestem graczem FIFY, że mi starcza gapienie się ciągle w zielone. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: To tak wiele roboty by było dodać jakieś z MW 2019? Mi się już nudzi szczerze strzelanie ciągle w tym samym środowisku Czyli po 5 dniach już Ci się znudziły mapy i rozwiązaniem tego ma być dodanie map z poprzedniej edycji gry, no logiczne. Ja bym nie pogardził jakimiś dlc z mapami, o ile wyglądałoby to jak za czasów bad company 2/b3. No ale takie rzeczy już chyba nigdy nie wrócą Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 3 minuty temu, Krzysztof93 napisał: No nikomu z graczy by się krzywda nie stała jakby dodali nowe. No im więcej tym prawdopodobnie lepiej, tak? To tak wiele roboty by było dodać jakieś z MW 2019? Mi się już nudzi szczerze strzelanie ciągle w tym samym środowisku, chociaż nie wiem zmienna pora dnia/pogody żeby na tych słonecznych było pochmurnie i odwrotnie. Nie jestem graczem FIFY, że mi starcza gapienie się ciągle w zielone. Hmm to weź może nie graj W MW2019 w pierwszym sezonie dodali 3 mapy z CoD4, tu może być podobnie. Strzelam że będzie Terminal, Quarry i Favela bo ponoć wszystkie z nich są na mapie do Warzone 2. Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 1 minutę temu, number_nine napisał: Czyli po 5 dniach już Ci się znudziły mapy i rozwiązaniem tego ma być dodanie map z poprzedniej edycji gry, no logiczne. Ja bym nie pogardził jakimiś dlc z mapami, o ile wyglądałoby to jak za czasów bad company 2/b3. No ale takie rzeczy już chyba nigdy nie wrócą ehh... Dowiedziałem się dzisiaj na forum, że rywalizacyjny multiplayer to ma być chilloutowa rozrywka na lepszy sen, że nowe mapy to ogromny kaprys więc nie dziwi mnie twój problem ze znalezieniem logiki. Chodzi mi o to drogi forumowiczu, ŻE BY BYŁO WIĘKSZE ZRÓŻNICOWANIE. Więcej map w liczbie ogólnej to większa różnorodność i mniej biegania ciągle po tych samych. Już niech będą z 2019 roku to się wymiesza z nowymi i będzie lepiej, więcej, ciekawiej, jakkolwiek inaczej. 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Mi najbardziej podobają się mapy z bety. Najgorsza to autostrada i tarq czy jakos tak. Ten Krzysztof to niezła odklejka. Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 7 minut temu, UberAdi napisał: W MW2019 w pierwszym sezonie dodali 3 mapy z CoD4, tu może być podobnie. Strzelam że będzie Terminal, Quarry i Favela No i świetnie niech dodają będzie więcej no co w tym złego? Wy pracujecie w tym Acti, że cokolwiek złego się napisze to od razu ALE KAPRYŚNY, NOWE MAPY BY CHCIAŁ. No tak chciałbym. Ja nie wiem, mam im laurkę wysłać z podziękowaniami, że zrobili gierkę, którą mogłem kupić i ona działa? Nie czaję waszego podejścia. I mówię serio nie wchodziłem w jakieś opcje gry, nie wiem co tam się ustawia ale można zrobić mecz 1 v 1 ? Bo bym wam chętnie wpierdolił po kolei. 1 1 2 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 UI ponoć będzie poprawiane Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Zamiast map do 6v6 które pewnie i tak będą dochodzić wraz z sezonami to niech dorzucą gunfighta którego też zabrakło a jest IMO top 3 trybów w Modern Warfare ogólnie jak tak patrzę na Twittera i plotki to mam wrażenie że ta gra dopiero będzie mieć premierę 16 listopada wraz z Warzone i Season 1, a teraz grami w betę nr 2. 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Coś na rzeczy jest faktycznie. Generalnie nie ma jakiejś mega zayebistej mapy, jakie się zdarzyły w modern warfare. Ot poprawne w większości z najsłabszą hydro. 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 I tak jest zajebiscie. Który już macie lvl? Ja 28. 1 Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 To jest jakiś alter tego bóldupca krzysiek923 Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 1 minutę temu, Absolem napisał: To jest jakiś alter tego bóldupca krzysiek923 Nie, krzysiek923 to patologia a ja jestem po prostu pojebany. ja mam 35-38 lvl sam już nie wiem dokładnie Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Czyli jakieś 20h gry, bo ja mam 15h. I już takie wymagania na nowości? 20h w multi to jest nic. Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Nie wymagania tylko życzenia. Przepraszam bardzo, że w tak dobrej wspaniałej grze mam czelność pomyśleć o czymś nowym. Będę sobie grał i siedział cicho. Mogą wyrzucić jeszcze kilka map z dostępnej puli bo po co aż tyle. 1 Cytuj
Pupcio 18 417 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 W lolu grają 10 lat na jednej mapie, w csa jeszcze dłużej. Nie ilość a jakość Krzysiu. No ale jak tobie tydzień po premierze znudziło się granie na kilku mapkach to o czym my tutaj mówimy? Mają być generowane losowo żeby książe się nie znudził? masakra Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 (edytowane) W cod4 przegrałem około 3000h i taki Crash mógłby w kółko lecieć na pubach. Krzysiu pewnie lata że snajperką po mapach to mu się nudzi jak zanim spota znajdzie to dead. Daje 100 procent, że większość czasu i map na kucąco spaceruje xd Przykładowo z takim strikerem jak ja, który ma taktykę wypracowana latami to jest bez szans. A takich wielu na serwerach spotykam. Zbijamy piony na czacie i wymieniamy się spostrzeżeniami. Edytowane 2 listopada 2022 przez Donatello1991 1 Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Jakby losowa była chociaż pogoda na tych mapach... O boże nie, ja nic nie tego. Przepraszam. Jest zajebiście i zajebiście by było jakby jeszcze ograniczyli ilość tych map bo nie wiadomo jakie prawa autorskie i inne uczucia obrażają te, które jeszcze są. Mi starczy jedna mapa tak jak w LoLu tam się sprawdziło to czemu nie. MW 2 11/10 znaczek jakości i kosz owoców. Super jest. Ten gunplay i dźwięki to jest malina taka dojrzała czerwona prosto z krzaczka noooo mniam. Jakby ta gra była kobietą to bym ją wyruchał, taka jest zajebista. Kupujcie i widzimy się w grze. Ja już niczego nie chcę bo od kiedy wróciłem do domu z płytką Call of Duty: Modern Warfare II to mam już wszystko. 1 1 Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 @Donatello1991 a da się sprawdzić statystyki ile czasu % spędziłem z każdą bronią? Bo ,,własna klasa1'' domyślnie to na 100% nie jest snajperka. Ze snajperki strzeliłem może 10 razy (10 kul wystrzeliłem znaczy się) a tak to gram taką bronią że trzymam trigger i ona strzela do 0 taka wiesz jak Rambo miał w trzeciej części i z dwóch w niebo strzelał. Jestem w ciągłym ruchu. Szkoda, że napisałeś: 11 minut temu, Donatello1991 napisał: Daje 100 procent bo jakbyś napisał że daje chociaż 100 zł to byś był stówę w plecy. Cytuj
Qbon 335 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Żeby tutaj jeszcze była chociaż jedna mapa o poziomie zbliżonym do takiego Crasha Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Może i nie ma, ale te z bety są bardzo dobre. Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 4 minuty temu, Qbon napisał: Żeby tutaj jeszcze była chociaż jedna mapa o poziomie zbliżonym do takiego Crasha Jak możesz pisać takie rzeczy? W Call of Duty: Modern Warfare II jest najlepszy zestaw map do rozgrywek sieciowych w strzelankach od zawsze od kiedy powstał pierwszy komputer. Call of Duty: Modern Warfare II to tak zajebista gra, że powinna zostać obwołana najlepszą grą kiedykolwiek na cokolwiek. Najlepsza gra na GameBoy Color? Call of Duty: Modern Warfare II. Sega Dreamcast? Oczywiście, że Call of Duty: Modern Warfare II. Ja już wiem jakie będzie TGA bo znam już zwycięzce wszelkich kategorii. Zgadniecie jaka to gra? Call of Duty: Modern Warfare II. Nie ma rzeczy na tym świecie, która by była lepsza niż Call of Duty: Modern Warfare II 1 4 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Dobra, ale już ZM z łaski swojej, bo zaczynasz męczyć. Cytuj
Krzysztof93 1 308 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Jeszcze chciałbym się pochylić nad tym, że kampania fabularna to największe przeżycie duchowe w moim życiu. Ileż w tym jest symboliki. Misja w dokach to parafraza chrztu by następnie dać nam widok na pole bitwy z góry jakobyśmy byli samym Bogiem bo taką mocną przewagę technologiczną mamy nad swoim przeciwnikiem. Pociski jakie spuszczamy na wrogów to 1:1 języki ogniste z apokalipsy św. Jana. Mam obawy, że kiedy zaznam całości tej opowieści to mnie popierdoli już do końca. Jeszcze raz kurwa przepraszam, że miałem czelność napisać cokolwiek choćby przypominało niezadowolenie z cudownej gry jaką jest Call of Duty: Modern Warfare II. Teraz będę ją tylko chwalił ile sił będę miał w palcach aby ubrać w słowa wszystkie moje zachwyty. 4 Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 2 listopada 2022 Opublikowano 2 listopada 2022 Myślę, że tu znajdziesz rozwiązanie tego problemu https://sppchoroszcz.med.pl/poradnie/poradnia-zdrowia-psychicznego/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi