UberAdi 2 285 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Co do czasu reakcji z wiekiem to jak dobrze pamiętam różnice nie były aż tak znaczące jeśli chodzi o sam czas reakcji. Bardziej problematyczna była pamięć mięśniowa. Dawno już się tym interesowałem ale badania chyba wtedy były robione na graczach Starcrafta. Gorszy refleks i reakcja jest częściej spowodowana mniejszą ilością czasu spędzaną na graniu w przypadku starszych niż samym starzeniem się. Zresztą możecie sobie sprawdzić swój czas reakcji tutaj - https://humanbenchmark.com/tests/reactiontime U mnie nadal poniżej 190ms w wieku 31 lat więc nie ma tragedii. Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Ze mną też nie najgorzej, 176. No też jest tak jak mówisz, jak kiedyś się grało częściej to wszystko łatwiej przychodziło, naturalnie, teraz jak człowiek żeby mieć czas na inne gierki załączy Coda weekendowo to już nie to samo. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 U mnie 225, ale mam gównianego kompa i monitor Cytuj
ginn 789 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 A jak u Was z pingami na serwerze? U mnie mimo światłowodu i połączenia przez kabel, w najlepszych meczach zdadzą się 50-55. Zazwyczaj jest to jednak 70. Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 U mnie całkiem spoko, koło 40, a na radiówce, ale z dobrym zasięgiem, bo antena blisko. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 12-30, zależy czy gram ze znajomymi z UK czy sam Cytuj
ginn 789 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 (edytowane) Co można zrobić, żeby zbić ping? Download u mnie ładny - ponad 800 mb, ale upload to już tylko 130 mb. To może mieć wpływ? Telefon do Inei, jakieś przekierowanie serwerów? Nie wiem, trochę laik ze mnie na tym polu. Jak odpalam speedtest ns kompie przez wifi to opóźnienie wynosi tylko 2ms. Edytowane 6 listopada 2022 przez ginn Cytuj
tjery 1 246 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 21 minut temu, ginn napisał: Co można zrobić, żeby zbić ping? Download u mnie ładny - ponad 800 mb, ale upload to już tylko 130 mb. To może mieć wpływ? Telefon do Inei, jakieś przekierowanie serwerów? Nie wiem, trochę laik ze mnie na tym polu. Jak odpalam speedtest ns kompie przez wifi to opóźnienie wynosi tylko 2ms. Też średnio u mnie z tymi tematami, ale pamiętam, że typ NAT może mieć coś z tym wspólnego. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Ja mam nat otwarty, przez pierwsze dwa dni miałem ping 60-80, po tym czasie wskoczyło na 40-50 i tak mam ciągle, a wczoraj w nocy nawet miałem ze 2 mecze 20-30, ale przeważają na poziomie 40-50ms Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Przecież to i tak głównie kwestią położenia serwera na który was rzuci. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Bawiłem się w zdobywanie celowników i musiałem pograć strzelbą. Ogólnie nie lubię tych broni, ale nieźle koszą przeciwników. Szczególnie w połączeniu z martwą ciszą. Cytuj
gnom 89 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 Map na start jest tyle co w MW2019 a ja mam wrazenie jakbym gral ciagle to samo. Dla mnie wypadaja duzo gorzej niz te z MW2019. Zarzadzanie profilem, emblematy, prestize itd - popsute... za malo czasu mieli Coz... bedzie wiecej "wow" jak wleci sezon1 i batllepass. Obiecali tokeny dla edycji vault... jak nie bylo tak nie ma 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 To macie dwa lata kontentu Szykuje się nowa era dymanka i płaconka? Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 7 listopada 2022 Opublikowano 7 listopada 2022 więc w 2023 roku będzie Modern Warfare 2 (2022) 2 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Teraz podobno się mówi, że ma to być DLC, który rozbuduje kampanie + zremasterowane mapy. Jeżeli planują to puszczać za 70$, to ja jebie Cytuj
Bartg 5 468 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 40 minutes ago, ginn said: Teraz podobno się mówi, że ma to być DLC, który rozbuduje kampanie + zremasterowane mapy. Jeżeli planują to puszczać za 70$, to ja jebie Możemy tu narzekać jak na wszystkie płatne dlc, passy srassy a i tak sprzedadzą tego miliony Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Grać, a nie narzekać. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 22 minuty temu, Bartg napisał: Możemy tu narzekać jak na wszystkie płatne dlc, passy srassy a i tak sprzedadzą tego miliony Nom, przy tak licznej społeczności, która jest na dobre i złe to w zasadzie pewniak. Ja na pewno czuję się rozczarowany, bo zostałem trochę skuszony faktem, że nie pojawi się nowy COD w kolejnym roku i spokojnie będzie można liczyć na pełne wsparcie przez dwa lata. Cytuj
Krzysztof93 1 314 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Sam nie wiem. W sumie wolałbym nowy dodatek do dobrego CoD'a niż nową średnią odsłonę jeśli MW 2 będzie dobrze prowadzone, nie będą wdrażać kontrowersyjnych zmian w rdzeń gry a sam dodatek będzie dobrze wyceniony (no raczej nie xd) to ja jestem za. Już wiele tutaj widziałem postów i w temacie o CoDzie i innych seriach typu ,,mogliby co roku wypuszczać wielkie aktualizacje a nie wydawać to samo z innym numerkiem'' tylko, że ta wielka aktualizacja w tym przypadku będzie kosztowała wielkie pieniądze . No ale wolałbym grać na kolejnych mapach w CoD'a, w którym większość rzeczy mi pasuje niż przenosić się na coś możliwie gorszego. Już niektórzy piszą o znużeniu graniem ciągle na tych samych mapach a ja jeszcze całkiem niedawno byłem jebany za to jak bura suka xd Okazało się, że więcej map nikomu nie by nie wadziło. Stare, znałem. 1 Cytuj
Boomcio 4 054 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Mnie się zajebiście ogrywa meczyki i w zasadzie poza kamperiadą i biegaczami z rpg nie mam zastrzeń. Dodatki jak wyjdą zapewne łykam w ciemno. Gra się tak dobrze, jak w MW z 2019. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Ponownie polubiłem umocniony punkt. Chociaż zdarzają się mecze gdzie mają wywalone na to, więc od razu quit. Im dalej w las tym lepiej i bardziej doceniam ten nowy system broni. Tak to bym grał całe to aq74u aka kastov. Mapa tarq mnie wkurza bo jednak to bitwa sniperów z której na razie odpadam, ale później czemu nie. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Maksymalny lvl w wbity, sporo broni dodatków odblokowanych chyba czas na przerwę bo nie ma za bardzo już co robić 16stego będzie można znów biec za marchewka w battlepasie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi