Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Jakiej kurde odmowy? W sensie respawnu? W Battle royal? XD

I tak masz dwie szansę na całą rozgrywkę- Guag i wykupienie przez ziomeczka z teamu. 

No ja ze znajomymi tylko graliśmy rebritch Island w warzone dużo ciekawsze niż symulator biegania po polach.Jak dla mnie musi to wrócić bo dużo ludzi się tego domaga.Zwyklego royala wogole nie gram bo jest dla mnie nudny i za mało się dzieje 3 gry w ciągu godziny to strata czasu dla mnie.

Opublikowano

A kiedy naprawia te jebane tokeny z battle passa? Niby po meczu mam 1, wchodzę coś odblokować i pokazuje 0. Trzeba wychodzić i wchodzić w kółko do menu głównego. PEDAŁY 

Opublikowano
38 minut temu, bartiz napisał:

A kiedy naprawia te jebane tokeny z battle passa? Niby po meczu mam 1, wchodzę coś odblokować i pokazuje 0. Trzeba wychodzić i wchodzić w kółko do menu głównego. PEDAŁY 

A sprawdzałeś po najnowszym patchu dziś wieczorem? 

Ja zagrałem jeden mecz na Shipment i sam nie wierzę, że to piszę, ale jest całkiem grywalny. Z jednej strony masa fragów i szybki level broni a z drugiej, przez zmiany i przede wszystkim zwiększenie rozmiaru mapy, mniejszy chaos i mniejszy młyn. Idzie w to grać :notbad:

Opublikowano

Tak grałem dziś na Shipmencie i z tokenami jest dalej to samo. A co do mapy to tak jak piszesz, ta się grać ale nadal traktuje to jako szybki lvl dla broni. Normalne granie na innych mapach.

Opublikowano

Żeby shipment miał większy sens i mniejszy chaos, to musieliby na tej mapie zmniejszyć liczbę graczy do 4v4, bo teraz mimo że lepiej, to i tak spam granatami i semtexem męczy.

Opublikowano
25 minut temu, McDrive napisał:

Żeby shipment miał większy sens i mniejszy chaos, to musieliby na tej mapie zmniejszyć liczbę graczy do 4v4, bo teraz mimo że lepiej, to i tak spam granatami i semtexem męczy.

Dla mnie shipment to miód w końcu można postrzelać 1 na jeden beż kamperiady Kto ma skila ten zabiją a nie jakieś strzały z okna duzo lepiej się gra niż w stary.Syndrom następnej gry jak najbardziej nie mogę się oderwać.

Opublikowano

Nowy operator :leo:

320004727_537495831600146_927956311756478182_n.jpg

Czekam na różowego jednorożca. :obama:

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano
32 minuty temu, Wooyek napisał:

Nowy operator :leo:

320004727_537495831600146_927956311756478182_n.jpg

Czekam na różowego jednorożca. :obama:

photofunky.gif

Opublikowano

Dobry update muszę przyznać, od wczoraj mam błąd połączenia z serwerami [HUENEME CONCORD] :kekw: Żadne fixy znalezione w necie nie pomogły, wrzuciłem ściąganie od nowa na noc :balon:

Opublikowano

To prawda, że wywalili Shoot House wprowadzając Shipment? :kekw::kekw::kekw:
jaki to ma sens? Już zawsze w MW2 będzie podstawowa ilość map z premiery + 1 ?

Opublikowano
5 minutes ago, Krzysztof93 said:

To prawda, że wywalili Shoot House wprowadzając Shipment? :kekw::kekw::kekw:

Nie.

Opublikowano

Tak brzmią komentarze na FB :balon: ale to nie dziwne, że tam niczego się nie dowiesz bo barany piszą bzdury. Sorka :dafuq:sam nie grałem od weekendu bo już mnie znudziło.

Spoiler

processed-ec9b1600-2f51-4106-8575-807be56f9b0e_zHpMGTcP.thumb.jpeg.8a8d04888c328e04cc13dc4197f6afa2.jpeg

Opublikowano

Pewnie w menu głównym playlista shipment 24/7 zastąpiło shoothouse 24/7, tak się zresztą często działo jak wpadała nowsza mapa?

Opublikowano

Ale ten shipment jest kurwa glupi XD ale przynajmniej legancko idzie lvlowanie broni

Opublikowano

Głupi, ale ludzie nie zmiennie od lat biegają na rambo a wystarczy stać w miejscu za paletami i robić killexd 

Szkoda, że mecze potrafią być strasznie krótkie. Chyba, że umocniony punkt wylosuje.

Opublikowano
5 godzin temu, smallv86 napisał:

Mi sie zbugowaly daily chellenge:)

to samo. akurat jak wykorzystałem token do expa, żeby podwoić punkty to sie zbugował ostatni challenge (ten za 10k) i dupa 

Opublikowano

Nie no ten shipment to jest wesole miasteczko do nabijania broni. 3 strzelby wymaksowane w dwie godziny :banderas: