Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, McDrive napisał:

Są już jakieś przecieki jakie mogą dać bronie? O kuszy i strzelbie czytałem, a podobno ma być więcej.

Ja bym chętnie przyjął jakiś przeciek o Mapie, bo ciągle przwija się Castle z Vanguard. Jeśli to prawda, to bez kitu gra wylatuje z dysku. 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 148,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Quantum Flux
    Quantum Flux

Generalnie powtarza się schemat z premiery Modern Warfare 2019, gdzie w pierwszych dniach i tygodniach niemal całość feedbacku od graczy była głównie negatywna sprawiając wrażenie, że gra była skrajni

• Chłopy piszą doktorat z tego jak prawilnie grać w coda.     

• To, że Ty grasz w Coda jak w jakąś taktyczną gierkę i psujesz grę tym, którzy chcą grać w Coda tak jak zawsze, czyli run&gun to Twoja sprawa. Taktycznie to sobie możesz grać na S&D, inne tryby

Opublikowano

Ja z chęcią powitałbym jakąś nową iterację map z BO2 (zdecydowanie najlepszy CoD w historii pod względem konstrukcji map) np Hijacked, Raid lub Standoff:banderas:

Opublikowano
27 minut temu, Czezare napisał:

Raid lub Standoff

O, te dwie bym prosił bardzo, bardzo.

Opublikowano

Z tymi mapami to trzeba czekać do nowego black opsa lub odpalić Cold War 

Opublikowano

Czyli tamte przecieki o japońskim sezonie 2 były prawdziwe 

09fdb-16703212969531-1920.jpg

70958-16703212969036-1920.jpg

Opublikowano

Czy oni kurwa wstydu nie mają? Przecież to są jaja. Typy wrzucają trzecią mapę i trzeciego kotleta. Co następne?  Rust?

Opublikowano
17 godzin temu, Hubert249 napisał:

Czy oni kurwa wstydu nie mają? Przecież to są jaja. Typy wrzucają trzecią mapę i trzeciego kotleta. Co następne?  Rust?

castle nie będzie mapa do multiplayera tylko lokalizacja w Warzone 

Opublikowano

Wiadomo już kiedy ten Sezon 2? Nie żebym się spieszył, albowiem Wieśman 3 zajumał mi życiorys. Być może przystąpię do interesu dopiero z chwilą Sezonu 3, wszak środki na zakup w postaci żetonów mam od dawna w banku. Tak tylko pytam...

Opublikowano

15 lutego.

Opublikowano

kupiłem jeden kod i wpadło xD

Opublikowano

Szkoda, że nie Gun Fight z drabinką eliminacyjną :(

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Szkoda, że nie Gun Fight z drabinką eliminacyjną :(

No :/ pewnie będzie w s03 

Opublikowano

Przecież Gun Game można sobie ustawić na prywacie, żadna nowość. No chyba, że chodzi o publiczne mecze. 

Opublikowano

Nie wiem na chuj kupowałem tego fulla, jebane klauny.

Opublikowano

Dobrze, że chociaż teraz reakcja ludzi jest taka jak być powinna. Myślałem, że znów się będą cieszyć nie wiadomo z czego jak w pierwszym sezonie z shipmentem i shoothousem. Dome dobra mapa ale kurwa no trochę już na niej czasu spędziłem lata temu.

I jeszcze ten Gulag 1v1 jako new feature niezłe splunięcie w twarz :kekw:

Jedynie rankedy będą ciągnąć do grania ale pewnie się zaraz okaże, że będą dodane mid-season czy coś xD

Opublikowano
50 minut temu, Rozi napisał:

Nie wiem na chuj kupowałem tego fulla, jebane klauny.

Bo jesteś w nałogu:reggie: