Skocz do zawartości

Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak :dafuq: też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy.

• Plusik 1
  • Haha 1
Opublikowano
9 minutes ago, Krzysztof93 said:

Jest bo jeszcze kiedyś wbiłem do rozgrywki w tryb zainfekowany czy jakoś tak :dafuq: też nigdy nie zaznaczałem tego trybu. Mam nadzieję, że po zmianie całego silnika graficznego, netcodu, wymianie 70% pracowników, słuchania community MW3 będzie lepiej działało dla graczy.

Przecież ten sam silnik graficzny, netcode, interfejs, setki bundli, świecące bronie i operatorzy szczury koty myszy rapujący murzyni to będzie codzienność MW3.

Opublikowano

Co więcej, ja się nie zdziwię jak MW3 będzie "nakładką" na MW2 i obie gry się połączą, działając na tym samym interfejsie.

Przypominam, że MW3 miało w tym roku nie powstać i prawdopodobnie content który w tej grze będzie to w dużej części content który pierwotnie miał trafić w przyszłych sezonach do MW2.

Opublikowano
3 godziny temu, jimmyyy8 napisał:

"Macie 3 miesiące na zrobienie z tej gry takiego gówna żeby w październiku wszyscy polecieli po MW3."

~Bobby 

No nie musieli się mocno starać. Wystarczy, że przyszli do roboty:pawel:

Opublikowano

W ogóle mnie nie dziwi, że oni w ten sposób zarabiają, bo takie jest zapotrzebowanie. Ale że ludzie mogą być tak zjebani i tego chcieć? Co jest fajnego w połączeniu militarnych klimatów i mordy szczura? Patrzcie, moja postać ma maskę szczura, zwróćcie na mnie uwagę, dajcie mi trochę atencji, to ja, jestem fajny! Ale zjebane te dzieci teraz xd

Opublikowano

Punta Mar też całkiem spoko. Tu serio wystarczy dać normalne mapy i to wszystko fajnie się zazębia. Ale co zrobić, przyszło żyć w czasach pokolenia fortnajta i mamy co mamy.

• 1 miesiąc temu...