_D23 83 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 (edytowane) Misje medyka, policjanta czy taksówkarza, w szczególności tego ostatniego, mogłyby wrócić. Edit: nowa strona wiec wiadomo Edytowane 3 stycznia 2021 przez _D23 Cytuj
Shankor 1 624 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Nie no, błagam, tylko bez poważnego klimatu. IV tym przygnębiającym feelingiem mnie odrzuciła. Dla mnie GTA ma być wesołe, radosne i głupkowate, albo conajmniej z przymrużeniem oka. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Nieeee tylko nie wloskie klimaty. Jestem jak najbardziej za gangami ale wspolczesnymi a nie do bolu przerysowanymi ojcami chrzestnymi itp. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Nawet nie robię sobie nadziei po gta 5 na jakąś dobrą historię w fajnych realiach Cytuj
flavio 107 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Mi ta piaskownica przejadła się przez godziny spędzone w GTA Online, może dlatego teraz ciągnie mnie jakoś do poważniejszych klimatów. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Ja już jestem tak spragniony nowego GTA-a, że biorę wszystko od nich... Te przecieki o kilku lokacjach, o różnych odstępach czasowych, o narkotykach - taką otoczkę chętnie bym przyjął. 1 Cytuj
_D23 83 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Będzie dobrze, R* dostarczy a GTAO będzie osobnym tworem f2p. Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Oby odłączyli online od singla, tak jak to zrobili przy RDR i będzie bajka. Cytuj
Boomcio 4 089 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Mogli by wogóle nie robić multi do szóstki. To z V wystarcza, żebym nie zaglądał. Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 3 stycznia 2021 Opublikowano 3 stycznia 2021 Niestety nie ma opcji, a co gorsza, obawiam się że singiel może przez to dostać sporo po dupie na jakości. Chociaż w RDR2 dali radę, w jednak GTA to inna skala. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Ploty z PPE https://www.ppe.pl/news/154212/gta-6-z-premiera-w-2023-roku-pojawily-sie-interesujace-przecieki-o-oczekiwanej-grze-rockstar.html Cytat Według przecieków, GTA 6 ma zadebiutować w październiku 2023 roku i zaprezentować strukturę fabularną podobną do tej z Red Dead Redemption 2. Twórcy chcą podobno podzielić akcję na rozdziały, a dwa pierwsze zostaną umiejscowione w latach 70. w mieście inspirowanym Miami lub Florydą. Dopiero po tej części gracze otrzymają dostęp do współczesnych wydarzeń. Rockstar ma w ten sposób zaprezentować dwa różne otwarte światy, ale ich skala będzie mniejsza niż teren z RDR 2 – zamiast tego otrzymamy więcej zawartości. Twórcy zadbają o stacje radiowe z dwóch okresów, a ukończenie samej opowieści ma zająć „około 60 godzin”. W grze pojawi się bardzo rozbudowana sztuczna inteligencja (o tym słyszeliśmy w patencie), która sprawi, że bohaterowie niezależni mają się wyraźnie irytować i przykładowo łamać przepisy, gdy wydarzy się coś niespodziewanego, co zaburzy ich harmonogram dnia. Gracze mają otrzymać możliwość wpływania na ciało protagonisty (podobnie jak w GTA San Andreas), ale system nie będzie specjalnie rozbudowany. Główny bohater w ostatnim etapie gry ma mieć 34 lata, ale na początku (dwa wstępne rozdziały) poznamy historię jego ojca. W 2017 roku Rockstar faktycznie chciało zadbać o żeńską postać, ale zrezygnowano z tego pomysłu, ponieważ „nie pasowała do narracji GTA”. Gra ma być „bardzo niepoprawna politycznie”. Chyba w którymś Driverze mieliśmy podobny myk z dwoma epokami. Dla mnie bomba. Cytuj
Boomcio 4 089 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Październik 2023... Po 12 lockdałnach, 156 kolejnych odmianach virusa, plajcie wszystkich małych i średnich przedsiębiorstw, bankructwie branży hotelowej i wielu innych. Początkach braku żywności i podstawowych artykułów pierwszej pomocy. Pierwszych mutacji poszczepionkowych. Idealny scenariusz post apo pod gta 7. 2 Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Jeszcze info, że online będzie kompletnie odseparowane od singla (w sensie jako osoby produkt) i Rockstar zacznie nieco odzyskiwać w moich oczach. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Czyli jeszcze 2,5 roku to nowego GTA? Coś czuję, że odświeżę sobie V jak wyjdzie na XSX xd Cytuj
schabek 5 340 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 2023 calkiem realna data pod warunkiem ze w tym roku zapowiedza. No jakas graficzke chociaz to mogliby wrzucic niedlugo xd Pierwszy etap 70/80 lata i rzucanie prochow do usa, ciezki, brudny klimat blizej IV a nie Trevor bez gaci i rozowe smartfony, jeden bohater, naturalnie nextgen only, premiera na jesien 2023 i moge juz dzisiaj preorderowac. Ja tam jestem spokojny, singlem rdr2 pokazali ze to nadal scisly top branzy a tez byly obawy ze online odbierze smak zycia Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Tylko że po drodze od czasu rdr2 odpadło 2 najważniejszych gości r* A jedyne co ich interesuje to sprzedawanie hajsu do online za który można kupić latające samochody i inne blastery. Może i singiel rdr2 trochę mi przywrócił wiarę w tę firmę ale dalej mam w pamięci chuyowe gta5, gta i rdr online. Ehh ja chce tylko bully2 i rdr3 za 10 lat wy wstrętne gnoje Cytuj
StaryGraczPegasusa 21 Opublikowano 8 lutego 2021 Opublikowano 8 lutego 2021 Z ciekawości gram teraz na ps1 w GTA 1. Wróciły wspomnienia Poczekam zatem do premiery ogrywając GTA 1 i 2 na PSX i GTA 3 na PS2. RetroCovid Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Do zobaczenia w 2025 roku. https://www.resetera.com/threads/jason-schreier-on-tom-hendersons-gtavi-report-everything-about-the-game-matches-up-with-what-ive-heard.452128/ 1 Cytuj
Patricko 1 408 Opublikowano 4 lipca 2021 Opublikowano 4 lipca 2021 Trzeba doić dzieciaki w GTAO, a GTA6 pewnie grzebią w przerwach nad liczeniem hajsu. Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Opublikowano 2 sierpnia 2021 Jak ktoś lubi czytać covidowy temat i teorie cirexa to polecam bo takich fikołów i naciąganych teorii dawno nie widziałem. Ale lubie filmiki tego chłopa, fajny montaż i w ogóle przypominają mi się czasy jak oglądałem jakieś mity z gta po szkole na jutubku xD Cytuj
Pupcio 18 476 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 I tak jeśli w tym roku nie będzie trailera to premiera najwcześniej w 2024 xD Cytuj
Labtec 3 647 Opublikowano 28 sierpnia 2021 Opublikowano 28 sierpnia 2021 1 hour ago, Pupcio said: I tak jeśli w tym roku nie będzie trailera to premiera najwcześniej w 2024 xD na koniec PS5/XSX ery, tak żeby potem sprzedać jeszcze raz....kilka razy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi