Faka 3 983 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Ja tylko mam nadzieję, że nie będziemy grali trzema bohaterami jak to było w V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: Przecież nawet ten śmieć zelmer czy jak on tam ma z take2 mówił że będą wydawać gry z mniejszą zawartością na premiere i dodawać ją z czasem bo za długo powstają. No zobaczymy co z tego wyjdzie, ja już nie za bardzo im ufam, A na pewno nie w kwestii gta 2 godziny temu, Figaro napisał: Ciągle zmieniające się miasto i inne live servicowe gówno Staram się nie czytać plotek, ale brzmi to bardzo smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 9 godzin temu, Patricko napisał: Pamiętajmy, że ojcowie serii jaką kochamy odeszli z Rockstara, W dzisiejszych czasach projekty pokroju GTA6 to robota dla tysięcy ludzi. Zwrot "ojcowie marki" ma znaczenie jedynie sentymentalne, tak naprawde pojedyncze osoby nie mają wpływu na kształt w jakim podążają pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Co to za brednie? xD Kojima też nie ma wpływu na to jak wygląda gra? Jakby pojedyńcze osoby na górze nie miały wpływu na daną grę to każda gra wyglądałaby jak te bezkształtne papki od ubisoftu. Oczywiście że Benzies czy Houser mieli ogromny wpływ na te gry. Przypominam że ten pierwszy odratował rdr z odmętów bycia gównem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Wciąż ma wpływ taki, na ile dostanie wolności od wydawców którzy sypia kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 No i widocznie do czasu stworzenia gta online mieli dużo tej wolności ale wszystko co dobre musi się skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 No i właśnie się wyjaśniła tajemnica odejścia "ojców" Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 1 godzinę temu, Faka napisał: Ja tylko mam nadzieję, że nie będziemy grali trzema bohaterami jak to było w V. Zależy jak będą napisane. Michael i Trevor napędzali przeciętną historię bo od dawna się znali, ale ten czarny to był tam zawsze dodany na siłę. Obrobiłeś mi dom ale co tam, mam spasionego przygłupiego synalka, więc ty będziesz moim adoptowanym. Albo pyskówy z Trevorem, który nie wiedzieć czemu od razu nie rozwalił mu ryja, a potem pomógł odkryć trefny towar i od teraz jesteśmy ziomami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Nie no Benzies poszedł bo chyba housery go na hajs wyrukały Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Główną bohaterką będzie muzułmańska lesbijka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2022 Jak dla mnie może być. Byle była duża i różnorodna mapa, ciekawe misje i fabuka jak w SA oraz mnóstwo pojazdów i aktywności pobocznych. Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Samo to, że nie dostaliśmy nawet 5-sekundowego teasera ujawniającego logo nowej części, tylko między wierszami powiedziano, że coś tam się dzieje, już dużo mówi. No, ale wiadomo, trzeba polechtac inwestorów... Podziwiam Was za zaufanie. Moje zgasło, już nawet nie tyle po samej premierze Trylogii, która w takim stanie i przy takim dorobku dewelopera po prostu nie miała prawa się odbyć, co przede wszystkim ze względu na to, że od premiery tej abominacji minęły już miesiące, a realnie niestety gówno zostało zrobione, jeśli chodzi o wsparcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 Godzinę temu, l33t napisał: Samo to, że nie dostaliśmy nawet 5-sekundowego teasera ujawniającego logo nowej części, tylko między wierszami powiedziano, że coś tam się dzieje, już dużo mówi. No, ale wiadomo, trzeba polechtac inwestorów... Dokładnie, tym bardziej, że development takiego molocha to długie lata roboty- dość oczywiste w sumie, że "coś" się dzieje - może i od dawna myślą na przykład o settingu kolejnej części, ale to nie musi znaczyć, że produkcja idzie pełna parą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 6 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 lutego 2022 gta 4 > gt5 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 2 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2022 Ostatnio skakałem po grach i nawet nowy Horizon po 30 minutach mnie nudził . Pomyślałem by pograć coś na ps3 i padło na gta IV , matko bosko ta gra do dzisiaj robi strasznie pozytywne wrażenie a klimat jest tak unikalny że aż chce się do tej gry wracać , mimo że wersja ps3 technicznie wypada najgorzej to gra mi się w nią najlepiej. Po raz 3 kończe grę i bawie się jak na premiere , teraz dociera do mnie że 4 to zdecydowanie najlepsze gta w serii i nawet moje uwielbiane SA chowa się przy tym małym arcydziele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 Fajnie, tylko czemu piszesz o gta4 w temacie gta6 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 10 godzin temu, SpacierShark123 napisał: SA chowa się przy tym małym arcydziele. Chłop chyba narkotyki wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 10 godzin temu, SpacierShark123 napisał: matko bosko ta gra do dzisiaj robi strasznie pozytywne wrażenie a klimat jest tak unikalny że aż chce się do tej gry wracać klimacik miasta jest, ale misje typu jedź z punktu A do B, dalej nudzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 3 godziny temu, Figuś napisał: Fajnie, tylko czemu piszesz o gta4 w temacie gta6 IV , VI co za róźnica . Tylko bóg może osądzić ten czyn Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2022 No właśnie, ciekawe jak tam VI idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
knotek 211 Opublikowano 4 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2022 Nie ma się co niecierpliwić. W szóstkę będziemy grać na obecnej i jeszcze dwóch następnych generacjach konsol. Zdąży nam wyjść bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 723 Opublikowano 4 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2022 A może będzie tak jak kiedyś z Duke Nukem Forever Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Podobno jakiś spory wyciek! https://www.ppe.pl/news/302347/gta-6-z-gigantycznym-wyciekiem-dlugosc-historii-szczegoly-fabuly-mapa-systemy-bohaterowie-i-wiecej.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 Pewnie coś z tego okaże się prawdą, obstawiam protagonistów i ogólny zarys wokół nich. No mogliby już coś chociaż szczątkowo pokazać, albo powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 1 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2022 W sumie od początu wszystkie "wycieki" kręcą się wokół tego samego byłaby niezła beka gdyby gra poszła w zupełnie innym kierunku xD wgl granie babą w gta. Ludzie kto to widział? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi