Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, łosion napisał:

Analiza koordynatów nałożonych na mapę, która wyciekła jakiś czas temu (zapewne fake mapa, ale czesc bardzo pasuje) 

r6dU5iv.png

Mam nadzieję, że się nie sprawdzi, bo ta mapa nie robi wrażenia. Ot taka na wzór tej z GTA V.

Opublikowano

Raczej ktoś to wykorzysta na cheaty do GTA Online. Jeśli rzeczywiście ktoś kupił pełny kod GTA V i wie co z nim zrobić to może być spory cios dla całego GTAO, co mnie akurat by bardzo cieszyło, bo to raczysko trzeba ubić.

Opublikowano

Bzdura z tym delayem:

Cytat

Hi, professional programmer here. You are vastly overstating the issue with source code being leaked (which isn't entirely confirmed, only partial unverified leak of a very small fraction of code).

Developers wouldn't need to change much, if anything, about the game. Maybe some changes to security of online components - but this is actually probably a good thing for the end user, Rockstar has been pretty lax on its online security.

The biggest impact this has is only a business one, it devalues potential trade secrets in a sale of intellectual property. Which doesn't seem likely to happen anyway. It won't delay the game, it's just annoying for the people who work there

Opublikowano
2 minuty temu, Ludwes napisał:

o nie, przesuną premierę GTA VI o kolejną dekadę

no jeszcze by mi było smutno, gdyby nie zrobili ostatniej dobrej gry w 2010 roku

Nieźle obrażasz ale Ci odpuszcze młody

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Nieźle obrażasz ale Ci odpuszcze młody

No, za szkalowanie RDR2 to powinno się napyerdalać bejsbolem. :shotgun:

Edytowane przez Bigby
Opublikowano

ja pierdole jak czytam te rzeczy z twittera i nawet z samego forum to czuje tak jak ogladajac hackowanie na filmie albo w serialu xD wyciek kodu ze slacka, 10k linijek kodu supertajnego kurwa rzemiosla od mistrzow kodu rockstar xD

• Haha 1
  • WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Na tym forum sa ludzie, ktorzy kupiliby preorder gta6 w cyfrze nawet jesli by wygladalo jak na leakach, a tu niektorzy pisza, ze te przecieki to slaby pr i uszczerbek na wizerunku xD Tak jakby 10 lat gta online nic nie udowodnilo.

• Plusik 1
Opublikowano

Co udowodniło Panie znawco gta online? Hehe oczywiście że gta można preorderować w ciemno. To największa growa marka jaka istnieje nie mogą sobie pozwolić na wydanie gówna w dzień premiery. Zresztą nigdy nie wydali no ale mejm i ten jego słynny kompleksu don rockstar  :)

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Co udowodniło Panie znawco gta online? Hehe oczywiście że gta można preorderować w ciemno. To największa growa marka jaka istnieje nie mogą sobie pozwolić na wydanie gówna w dzień premiery. Zresztą nigdy nie wydali no ale mejm i ten jego słynny kompleksu don rockstar  :)

Moga sobie pozwolic na wszystko :) I tak kupicie.

Opublikowano (edytowane)
Cytat

I tak kupicie.

Jak uważam że żadna gra nie jest warta 349 PLN na premierę, tak za GTA6 mogę zapłacić i dwa razy tyle :obama:

Edytowane przez dee
Opublikowano
2 minuty temu, dee napisał:

Jak uważam że żadna gra nie jest warta 349 PLN na premierę, tak za GTA6 mogę zapłacić i dwa razy tyle :obama:

No i o tym mowie. Zadne leaki, slaby pr czy inne takie nie sa w stanie zaszkodzic tej firmie.