Ukukuki 6 875 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 A co ma wspólnego wyciek do tego czy ja kupię gierkę czy nie? HL2 wyciekł prawie cały przed premierą a i tak gra odniosła sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 ŚWIĘTO GRACZY jak to mówią emocje nie podyebania ale mejm powie że kupi za 20 lat za 10zl to tak jak "ja nie pójdę na koncert, obejrzę sobie potem w tv" MASAKRA Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Mejm striggerowany bo dobrze wie ze GTA VI nie wyjdzie na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Co poniektórzy myślą, że R☆ to ich przyjaciele, którzy wyświadczają im przysługę wpuszczając płatny content. Leak był nieunikniony, bo oni kiszą szóstą część już dobrych parę lat - i będą ją "dopracowywać" dopóki GTAO generuje zyski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 256 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Tak w kwestii wpływu wycieku na sprzedaż. GTAV się sprzedało w 170 mln egzemplarzy, jak myślicie ile z tej grupy potencjalnych nabywców siedzi po nocach na forach dla g r a c z y i śledzi co gdzie wyciekło? Ostrożnie, w oparciu o wnikliwą wiedzę o branży, estymuje że w chuj mało %. To nie na tej grupie sie takie liczby kręci, grupa na ktorej sie to robi o powstawaniu GTAVI usłyszy jak się oficjalne reklamy pojawią, albo na półce w media markcie (a raczej jakimś best buy) zobaczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Było? Niby nowe info: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 8 godzin temu, Pupcio napisał: ŚWIĘTO GRACZY jak to mówią emocje nie podyebania ale mejm powie że kupi za 20 lat za 10zl to tak jak "ja nie pójdę na koncert, obejrzę sobie potem w tv" MASAKRA Mlody, znow nie czytasz ze zrozumieniem. Podciagnij sie bo rok sie jeszcze dobrze nie zaczal a tu sie moze okazac, ze bedziesz kiblowal Pisalem o korelacji wycieku z tezami, ze takie leaki negatywnie wplywaja na firme, na pr i na jej postrzeganie przez graczy. Otoz nie wplywaja w zaden sposob. I jako przyklad podalem gta online, na ktore wszyscy ku.rwili bo hamowalo 6ke, ale teraz juz zapomnieli bo nowa czesc wychodzi wiec rockstar top. A to, ze co by w 6ce nie bylo to i tak ludzie kupia to oczywiste. Casus cyberpunka i semi-remastera tego dowodza. Chociaz tutaj jestem pewien, ze gta6 nie zostanie tak spier.dolone na premiere. Ale to jest osobny temat. 7 godzin temu, Observer napisał: To nie na tej grupie sie takie liczby kręci, grupa na ktorej sie to robi o powstawaniu GTAVI usłyszy jak się oficjalne reklamy pojawią, albo na półce w media markcie (a raczej jakimś best buy) zobaczą. To. A jak ruszy marketing to o gta6 beda wiedzialy afrykanskie plemiona w lepiankach z go.wna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 No spoczko ale ja się nie odnosiłem jakoś specjalnie do treści twojego postu przecież Biore Cie tylko pod skórke panie dinozaur gejmingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Jakby chcieli to leakiem zapowiedzieć, to raczej nie takim z wczesnymi buildami developerskimi Ale dobrze się stało, stawiam na pierwszy trailer przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 39 minut temu, Bartg napisał: Jakby chcieli to leakiem zapowiedzieć, to raczej nie takim z wczesnymi buildami developerskimi Ale dobrze się stało, stawiam na pierwszy trailer przed świętami. A ja stawiam na GTA VI cancelled, to by było coś, co by poruszyło może mózgami co niektórych za niszczenie pracy innych . Imo to drugi największy leak w historii, po TLOU2, bo tam, gdzie 99% opiera się na fabule, właśnie całe mięsko wyciekło. Tutaj tylko jakiś debugowy syf, nie wiem ocb z tym source codem, bo jakoś nie wierzę, żeby kolo ze slacka wyciągnął takie rzeczy, pewnie bajki w chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mejm napisał: Mlody, znow nie czytasz ze zrozumieniem. Podciagnij sie bo rok sie jeszcze dobrze nie zaczal a tu sie moze okazac, ze bedziesz kiblowal Pisalem o korelacji wycieku z tezami, ze takie leaki negatywnie wplywaja na firme, na pr i na jej postrzeganie przez graczy. Otoz nie wplywaja w zaden sposob. I jako przyklad podalem gta online, na ktore wszyscy ku.rwili bo hamowalo 6ke, ale teraz juz zapomnieli bo nowa czesc wychodzi wiec rockstar top. A to, ze co by w 6ce nie bylo to i tak ludzie kupia to oczywiste. Casus cyberpunka i semi-remastera tego dowodza. Chociaz tutaj jestem pewien, ze gta6 nie zostanie tak spier.dolone na premiere. Ale to jest osobny temat. To. A jak ruszy marketing to o gta6 beda wiedzialy afrykanskie plemiona w lepiankach z go.wna. to też prawda, chociaż czasami leaki rzeczywiście źle wpływają nie tyle na firmę, co za sam odbiór gry przez graczy, a to już jest mega spierdolone, ciężko teraz nie wpaść na leak czegokolwiek, zanim się coś obejrzy/ogra i raczej byłbym daleki od mówienia, że ten leaker to fajny gość itd. itp. . Niestety Security nie domaga, praca zdalna, 3rd party komunikatory typu Slack do przesyłania video/audio/jpgów itp., spłodzone na kolanie jedynego w zespole devopsa vpny (bo nie ma czasu zrobić dobrze) itp. i takie rzeczy to prawdziwa zmora ogólnie developmentu jako takiego. Mnie na przykład już gorzej będzie się oglądało trailer GTA VI w 2024 roku, jak już wiem jak to mniej więcej ma wyglądać i jakie legginsy nosi główna bohaterka, choćby nie wiem ile tekstur i czegośtam dodali. :/. Edytowane 19 Września 2022 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Fajne te wyczyszczone screeny, będzie dobra gierka. Ale się nie hajpuje bo nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Hajpik na razie umiarkowany, fajnie że potwierdzone Vice City, czekamy na resztę. W sumie odkąd zagrałem w jedynkę kupioną na początku 98 roku w empiku i po cichu przerobioną przez "rename italian.fxt italian.old, rename special.fxt italian.fxt" na wersję z bluzgami to każde kolejne GTA to jest jakiś rodzaj święta, w sumie wszystkie późniejsze części wjeżdżały na premierę jak tak spojrzę wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Jak znowu nie wyjdzie Day One na PC to będę musiał kupić dwa razy kuwhy z R* Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 102 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 1 minutę temu, Bartg napisał: W sumie odkąd zagrałem w jedynkę kupioną na początku 98 roku w empiku i po cichu przerobioną przez "rename italian.fxt italian.old, rename special.fxt italian.fxt" na wersję z bluzgami to każde kolejne GTA to jest jakiś rodzaj święta, w sumie wszystkie późniejsze części wjeżdżały na premierę jak tak spojrzę wstecz Mam to samo odkąd w okolicach tego 98 zobaczyłem jedynkę u kolegi i pograliśmy w co-opa na zasadzie "ja chodzę, ty strzelasz". Jazda samochodami i ta swoboda sprawiały wtedy niesamowite wrażenie, do dzisiaj lubię sobie czasem odpalić muzykę z menusów. Później każda kolejna część była motywacją do upgrade'u sprzętu albo zakupu konsoli (PS2 pod San Andreas, nowy komp pod GTA IV...). Przy piątce jakoś słabiej już ten hajp zadziałał (strasznie długie były odstępy pomiędzy ogłoszeniami, o ile dobrze pamiętam), sama gra mnie już tak nie porwała, choć w GTAO spędziłem chyba coś koło 500 godzin, ale na samym początku, póki jeszcze było po prostu fajną piaskownicą do grania normalnych wyścigów czy deathmatchów. Teraz przed szóstką wspomnienie tego hajpu gdzieś tam się odzywa. I w pewnym sensie to jest jakaś korzyść tego przecieku, choć pewnie PRowcy mieli lepszy pomysł na start komunikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Mnie nie jest ich żal, bo na pewno żadna krzywda im się nie stanie. Te wszystkie dramy to niezłe ściemy i nie dajcie się na to robic. Jak ogólnie kocham rockstara, tak za brak GTA na poprzedniej generacji mają u mnie niesamowitego minusa, tym bardziej, że było to spowodowane chęcią zysku przez tą onlineową spierdolinę. W moim odczuciu hajp na każde kolejne GTA już nigdy nie będzie taki sam, choć nie ma bata bym w dzień premiery nie poleciał do sklepu obśliniony jak niemowlak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Obejrzałem sobie kilka materiałów i trzeba przyznać że fizyka istnieje w tej grze mimo że to jakaś turbo wczesna wersja, w porównaniu do innych sanboxów które są ładne to interakcja ze światem prawie zerowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Ciekawe czy w przyszłym miesiącu trailer czy wyjebongo i premiera w 2030 Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Mam nadzieje, że podejdzie bo następne gta pewnie na ps8 Vice city na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Z Vice City to się chyba najbardziej cieszę. Jeszcze jak będzie powrót do lat 80. Może Tommy się gdzieś przewinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Nie przewinie się, bo uniwersum 3D nie łączy się z HD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 No i Ray Liotta nie żyje, wiec jak już to Tommy sie tylko uśmiechnie i pomacha, ale na pewno będą jakieś nawiązania. Fajnie, ze ten leak wypłynął, skoro sami nic nie chcą pokazać, to gracze zrobili to za nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 28 minut temu, Patricko napisał: Z Vice City to się chyba najbardziej cieszę. Jeszcze jak będzie powrót do lat 80. Może Tommy się gdzieś przewinie. Akcja będzie toczyć się po wydarzeniach z gta v Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 19 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2022 Ale podobno ma być druga linia czasowa, więc stawiam na coś w rodzaju flashbacków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi