Figuś 21 141 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 17 minutes ago, Figuś said: Quote It's cool to see GTA 6 is now open source, that's a real step up from GTA 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 365 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Czyli co, obejdzie się bez kasowania gierki albo przesuwania na 2137 tak jak ten atencyjny chinol JungLeoś mówił? Niesamowite wieści, bo już się bałem Tego randoma nie ma co słuchać, bo pierdoli co mu ślina na język przyniesie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Nie wyciekły ich plany ruchania na każdym kroku graczy online więc nie muszą nic przesuwać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 324 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Firma generująca miliardy $ nie potrafi zabezpieczyć się przed hackiem, to jest kurwa parodia XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 1 godzinę temu, Patricko napisał: Ale podobno ma być druga linia czasowa, więc stawiam na coś w rodzaju flashbacków. To mnie najbardziej ciekawi kim tam będziemy grać, bo dwójka głównych bohaterów wygląda jakby w latach 80 to u starego w jajach pływała dopiero. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 3 godziny temu, Soban napisał: To mnie najbardziej ciekawi kim tam będziemy grać, bo dwójka głównych bohaterów wygląda jakby w latach 80 to u starego w jajach pływała dopiero. Może właśnie starym Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 2 godziny temu, Soban napisał: To mnie najbardziej ciekawi kim tam będziemy grać, bo dwójka głównych bohaterów wygląda jakby w latach 80 to u starego w jajach pływała dopiero. Dodatkowo wygladaja chujowo cukierkowo jak z GTAO. Styl rozowych trampek, ognistego irokeza i zielonych sluchawek na pol lba. Dlatego licze na dwie osie czasowe i jakis brudny klimat przemytnikow rodem z czworki. Chociaz w Miami to moze byc trudne do zrobienia. Ale te dwie osie czasowe to tez chuj wie jak to bedzie. Stawiam jak juz bardziej na jakies pojedyncze misje w tamtych latach a glowna rozgrywka i free room bedzie w obecnych pewnie. No ale zobaczymy bo narazie to poza tymi skrawkami nic nie wiemy. Swoja droga na tych wyczyszczonych skrinach to juz wyglada lepiej niz 90% gierek na premiere taka prawda, chuj im w dupe za tyle lat pompowania online ale tak jak ktos pisal kazda gra r* wywolywala u mnie ciareczki na plecach. A ich ostatni tytul nie liczac tych smiesznych remasterow do golenia hajsu to przeciez jebane arcydzielo wiec trzeba czekac. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 5 godzin temu, Rozi napisał: Czyli trochę ich zabolało, ale nie mocno, bo nie ma story leaków:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 953 Opublikowano 19 września 2022 Udostępnij Opublikowano 19 września 2022 Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Czyli trochę ich zabolało, ale nie mocno, bo nie ma story leaków:). Jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 września 2022 W dniu 18.09.2022 o 22:14, Patricko napisał: Wyczyszczone i wyskalowane screenshoty: Ma ktoś te screeny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 20 września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 września 2022 Ma ktoś te screeny? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masny 342 Opublikowano 21 września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 września 2022 A takie coś zrobiłem sobie w 2019r. Zabawne, ze potwierdziła się damska postać i miasto (kobieta wzięta jest z artworku Midnight Club bodajże) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 23 września 2022 Udostępnij Opublikowano 23 września 2022 Jeśli typ rzeczywiście działał sam (lub koordynował grupę) i przejął Ubera + dostał się na Slacka by gwizdnąć Rockstarowi materiały (czy jak to tam dokładnie wyglądało) to myślę, że nie musi się martwić o swoją przyszłość. Podobno wcześniej wbił się na serwery Nvidii, ale nie weryfikowałem tego. Synek 17 lat i takie umiejętności? Posiedzi chwilę w poprawczaku, o ile w ogóle i po cichu dostanie zayebistą posadę (czy w to korpo czy dla rządu). Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 24 września 2022 Udostępnij Opublikowano 24 września 2022 7 godzin temu, Patricko napisał: Jeśli typ rzeczywiście działał sam (lub koordynował grupę) i przejął Ubera + dostał się na Slacka by gwizdnąć Rockstarowi materiały (czy jak to tam dokładnie wyglądało) to myślę, że nie musi się martwić o swoją przyszłość. Podobno wcześniej wbił się na serwery Nvidii, ale nie weryfikowałem tego. Synek 17 lat i takie umiejętności? Posiedzi chwilę w poprawczaku, o ile w ogóle i po cichu dostanie zayebistą posadę (czy w to korpo czy dla rządu). Do takiego hackowania jak w przypadku Ubera i Rockstar nie potrzeba grupy. W obu przypadkach oszukał pracownika który dał mu dostęp do pojektu na slacku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 (edytowane) Ktoś wie ile obecnie studiow R* jest zaangażowanych w projekt GTA(VI/O)? wczesny 2023 to idealne pół roku na zapowiedź. 10 (15?) lat nie da sie rzezbic mapy, fabułę potną jak trzeba będzie, ale pora już zacząć zarabiać wagony kasy. Edytowane 27 września 2022 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 390 Opublikowano 27 września 2022 Udostępnij Opublikowano 27 września 2022 Chyba wszyscy (poza jakąś ekipą która czuwa nad GTAO), bo zrobili pauzę nad remasterami GTA IV i RDR. Teraz tam raczej wszyscy szlifują już VI, a potem będzie latanie bugów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 173 Opublikowano 28 września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 września 2022 (edytowane) Stawiam na 2024. Jesli gra rzeczywiscie powstaje takze na stara generacje, to Rockstar bedzie miec jeszcze wiecej roboty niz zwykle upewniajac sie, ze na wszystkich konsolach gra dziala dobrze. Dotychczas poszczegolne odslony GTA ukazywaly sie na jednej generacji konsol (a PC dostawal gre pozniej) i deweloperzy mogli sie skupic na jednej wersji. Teraz bedzie inaczej. Jesli juz to gra zadebiutuje rownolegle na dwie generacje (a PC tradycyjnie dostanie pozniej). Edytowane 28 września 2022 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 56 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 (edytowane) Ja stawiam na 2026, jeśli faktycznie mają w planach wypuścić nowe wersje RDR oraz GTA IV. Edytowane 2 października 2022 przez Dragon13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 513 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 A mają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dragon13 56 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 Na trylogii zarobili, więc na pewno chętnie by zarobili na GTA 4 jeszcze raz, a niedawno usuwali mody polepszające grafikę, tak samo było z trylogią. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 2 października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 października 2022 GTA IV ogólnie zasługuje na porzadny remaster. Tak samo jak RDR Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi