Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja stawiam na 2026, jeśli faktycznie mają w planach wypuścić nowe wersje RDR oraz GTA IV.
Przecież było info, że zatrzymali wszystkie projekty, żeby ludzie nad GTA VI pracowali. Remasterów nie zobaczymy pewnie długo po premierze VI.
Opublikowano
13 minut temu, darkos napisał:

Wygląda to obleśnie trochę obleśnie. Mam nadzieje że skasują babę, bo jedyne miejsce kobiety w grach video jest w Tomb Raiderze :kekw:

powiedzcie mi, bo bezpiecznie rzadko tu bywam: ten post wyżej jest jakiegos juz certyfikowanego idioty czy to ten caly smutny forumkowy humor?

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał:

Dragon13, jeśli to Twój prawdziwy wiek to mamy w rękach prawdziwego, nowego, niewinnego pupcia 2.0. Nie mogę się doczekać jak w 2031 roku będziesz już zradykalizowanym przez forumek prawakiem.

Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła.

Opublikowano
4 godziny temu, oFi napisał:

GTA IV ogólnie zasługuje na porzadny remaster. Tak samo jak RDR

Gdzieś kiedyś widziałem wyciek screenów z remastera RDR. Niestety - z tego co się orientuję - projekt jest martwy / zawieszony. 

Co ciekawe - są też pogłoski (od 2021) o remasterze MC:LA. Ale to też chyba poszło spać... 

Opublikowano
14 godzin temu, flavio napisał:

Żeby tylko się nie zniechęcił. Forumek ma wysoki próg wejścia. Nie każdy podoła.

Wystarczy żeby nie wchodził do działu nintendo, uśmiechał się do Spencera i pluł na alkoholika ryana i będzie wszystko w porządku :usmiech:

• Haha 2
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym roku coś musimy się już o GTA6 dowiedzieć. Nie ma nawet opcji, że nie. Strzelam na marzec. 23 lub 24 marzec jako dzień, w którym padną jakieś pierwsze informacje. 

Pomyśleć, że to już 5 lat od kiedy założyłem ten temat. Wtedy jeszcze byłem pełen nadziei na premierę około roku 2019-2020...

• Smutny 1
Opublikowano (edytowane)

Ogólnie - przez te wycieki, które były jakiś czas temu - ludzie zdążyli ustalić już zaskakująco dużo: 

https://www.reddit.com/r/gta6six/

Dla przykładu - na podstawie kilku scen stworzono przybliżoną mapkę:

Inna sprawa: Nie wiem czy zauważyliście, ale pewnie będzie można używać koparki: (przynajmniej wygląda na  taką, która mogłaby być używana; w dodatku jest źle zaparkowana) 

Edytowane przez łosion
Opublikowano

Na 25 lecie marki dali koszulki w GTAO... Nie wiem czy mogła być lepsza pora na przynajmniej jakiś trailer lub teaser. Pewnie coś pojawi się całkowicie z dupy, w najmniej oczekiwanym momencie, jak zawsze chyba zresztą.

Bardzo bym chciał w końcu jakieś sensowne info, bo na nic tak nie czekam jak na GTA VI, a ten wyciek tylko narobił jeszcze większego smaka.