Pupcio 18 286 Opublikowano 22 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 34 minuty temu, Elitesse napisał: Też mam nadzieję, że gra pojawi się szybciej ale nie mogę wykluczyć, że wydawca przyjmie takie oto założenia jeżeli gra ma pojawić się tylko na najnowszą generację sprzętu. Pewnie widzą ile osób gra na jakim sprzęcie (konsole + konfiguracja PC) i te informacje też mogą mieć wpływ na decyzje wydawnicze. Półmetek generacji, to teoretycznie dobry czas na premierę ale przez problemy z dostępnością konsol może, to inaczej wyglądać. Natomiast czy wydadzą w połowie generacji czy bliżej końca, to możemy być pewni jakiejś wersji definitywnej na premierę następnej generacji Pewnie tak pewni jak tego pacza 60fps do rdr2 Przypominam że gta 5 wyszło w tym samym roku gdy wchodziła nowa generacja konsol. Akurat taka marka jak gta to może sobie wejść na rynek kiedy chce Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Rockstar ładnie trolluje, chyba nie trzeba mówić o który element fotki chodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) Czekam i czekam az ten trailer zmiażdży mnie jak walec. Wolę jednak by później zapowiedzieli i wydali szybciej aniżeli miałbym czekać kolejne dwa lata po zapowiedzi i męczyć się. Edytowane 29 Września 2023 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Jaki procent szans, że to dalej silnik Euphoria? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Blisko zera jak na moje zagrajmerskie oko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 to mnie zaskoczyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 165 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 Rockstar Wy skur*ysyny, spuszczajcie już tę bombę Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 29 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 (edytowane) RDR II 18 paź 2016, GTA V 25 paź tweet, 2 listopad 2011 trailer. No stawiam, że reveal trailer w październiku, lub początek listopada. Edytowane 29 Września 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 8 godzin temu, Bzduras napisał: Blisko zera jak na moje zagrajmerskie oko. a niby czemu? skąd taki wniosek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Bo ostatnią grą korzystającą z Euphorii był Max Payne 3? Chyba, że mówimy o RAGE, ale to dwa różne silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Euphoria jest od animacji i fizyki postaci a RAGE to ogólny silnik do gier i jedno i drugie było wykorzystane w ostatniej ich grze (tak jak np. Havok działa z Sourcem 2). A w GTA VI sama Euphoria (albo jakaś wersja 2.0) na 90% będzie wykorzystana bo ragdolle od Rockstara to topka topki. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Uwielbiam te szajbe o każdy szczegół 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 42 minuty temu, łom napisał: Euphoria jest od animacji i fizyki postaci a RAGE to ogólny silnik do gier i jedno i drugie było wykorzystane w ostatniej ich grze (tak jak np. Havok działa z Sourcem 2). A w GTA VI sama Euphoria (albo jakaś wersja 2.0) na 90% będzie wykorzystana bo ragdolle od Rockstara to topka topki. Oprócz gta 5, tam tylko przy rozjeżdżaniu ludzi dawała rade. Przy strzelanku i innych akcjach niezły krok wstecz względem gta 4 i rdr Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 A i przy rozjeżdzaniu też był to krok wstecz względem czwórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 W MP3, to był taki sztos, że masakra. Postaci potrafiły się sturlać ze schodów jak w prawdziwości. Może z racji większego rozmachu musieli nieco utemperować pewne rzeczy, nawet strzelanie w V nie było tak sycące, a to się wiąże też z fizyką i reakcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 4 minuty temu, SlimShady napisał: W MP3, to był taki sztos, że masakra. Postaci potrafiły się sturlać ze schodów jak w prawdziwości. Może z racji większego rozmachu musieli nieco utemperować pewne rzeczy, nawet strzelanie w V nie było tak sycące, a to się wiąże też z fizyką i reakcjami. Stadion 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) @SlimShady To była raczej kwestia designerska. Przy GTA IV było trochę narzekania na zbyt 'ociężały' gameplay (zarówno w prowadzeniu pojazdów jak i strzelanku, bo postacie i przeciwników i gracza mocno reagowały na razy czy potrącenia czasami zataczając się przez parę sekund) to utemperowali fizykę przez co rozgrywka przyspieszyła i stała się prostsza i bardziej przystępna. Edytowane 30 Września 2023 przez łom Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 pamiętam bodajże drugi trailer GTA4 i moment w którym Niko spada i turla się ze schodów. nie mogłem uwierzyć jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Pierwszy trailer GTA IV to byl masakrator. Czlowiek byl zachwycony oprawa i nie byl wtedy swiadomy w jak kiepska wersje na ps3 gral Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 32 minuty temu, SlimShady napisał: W MP3, to był taki sztos, że masakra. Postaci potrafiły się sturlać ze schodów jak w prawdziwości. Może z racji większego rozmachu musieli nieco utemperować pewne rzeczy, nawet strzelanie w V nie było tak sycące, a to się wiąże też z fizyką i reakcjami. No wiadomo że musieli obciąć to i owo żeby ta gra się tak ruszała na tych starych trupach. Przecież to gta 5 wyglądało i chodziło jak życie na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 To były czyste czary(przypominam 512 ram pamięci). Właśnie dlatego za nimi tęsknimy, bo można ich gier nie lubić, ale niewielu ma takie możliwości(jeśli ktokolwiek). Tylko co z tego jak ta gra wprowadziła tyle zła, i tak oddaliła kolejne projekty, że w sumie lepiej jakby nigdy nie wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 286 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Jak nie ta to inna by to wprowadziła, takie czasy niestety. Trzeba się cieszyć z tego co nam dali a nie smucić z tego czego nigdy nie dostaniemy! Czy coś Rdr2 piękne pożegnanie tej firmy bo no w to gta 6 to ja tak średnio kurcze wierze ale mam nadzieje że będę mógł to odszczekać po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 11 godzin temu, Patricko napisał: Uwielbiam te szajbe o każdy szczegół Obstawiam, ze trailer będzie 24.10. Czytałem kilka analiz i wydaje się to być prawdopodobne, biorąc pod uwagę historię ogłaszania gier Rockstar. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Taa, tylko którego roku, może 2024 :D. Rockstar żyje w innej czasoprzestrzeni. Jeżeli w tym to premiera pewnie w 2025. Ostatnie 2 gry to tak 2 latka od 1wszego trailera. 12 godzin temu, Słupek napisał: pamiętam bodajże drugi trailer GTA4 i moment w którym Niko spada i turla się ze schodów. nie mogłem uwierzyć jak to wygląda. Odświeżałem wszystkie 3D GTA nie tak dawno temu i zdecydowanie IV najlepiej się zestarzała, mimo, że nie miała remastera (prócz modów na PC, które wrzucałem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tjery 1 137 Opublikowano 30 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 15 godzin temu, Pupcio napisał: Oprócz gta 5, tam tylko przy rozjeżdżaniu ludzi dawała rade. Przy strzelanku i innych akcjach niezły krok wstecz względem gta 4 i rdr To nie wina silnika, tylko R, sami to ograniczyli, mody wszystko naprawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi