Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
rano napisałem do starej, że prawdopodobnie zaraz ruszy zapowiedź gtavi, a ona "no super to sobie kupisz". "nie zapomnij tortu zamówić dzisiaj dla gnojaka."
zastanawiam się czy jej z chałupy nie wyj,ebac:/
W dniu premiery na pewno
Opublikowano
Godzinę temu, Shankor napisał:

Take Two ugięło się pod presją forum PSX Extreme. 

Przeczekali Roziego w październiku aż wyjdzie z serwera na disco  i dopiero puścili info.

Opublikowano
34 minuty temu, Rooofie napisał:

Strzelam w 1 minutowy trailer gówno pokazujący + jakieś bzdety gadane przez babe (główną bohaterke) - premiera trailera 21.11.

Pierwsze GTA z silną kobietą w roli głównej. :)

Opublikowano

R* wyda grę kiedy będzie gotów aczkolwiek w 2024 roku nie widac ba horyzoncie jakiś super produkujcie, wiec z marketingowego punktu widzenia wydanie gry za rok byłoby dobrym posunięciem.

• beka z typa 1
Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Pierwsze GTA z silną kobietą w roli głównej. :)

R* już nie raz pokazało że potrafią tworzyć fajne kobiece postacie więc można być o to spokojnym raczej. To nie sony 

• This 1
Opublikowano

Premiera na wiosnę 2024, ewentualnie opóźnienie do jesieni 2024, nie ma chuja, za długo to robią.

Jak będzie 2025, to mogę odejść z forum :)

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Pupcio napisał:

R* już nie raz pokazało że potrafią tworzyć fajne kobiece postacie więc można być o to spokojnym raczej. To nie sony 

JokeS aside, Sony też potrafi z kilkoma wyjatkami, Selene, Ellie i Aloszka dają radę. 

Ale moja ulubiona to teraz Saga z AW2. 

2 minuty temu, Figaro napisał:

Mnie się wydaje, że mogą zaskoczyć i gra już skonczona, a premiera w ciągu pół roku, wtedy byłaby prawdziwa megatona. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano

Niby grę robią już bardzo długo, ale wiosna 2024 to bardzo optymistyczne podejście, dla mnie graniczące z niemożliwym wręcz. Swoją drogą, San Andreas zapowiedzieli w marcu, a w październiku wydali. Pół roku czekało się wtedy na grę życia.

Opublikowano
1 minutę temu, jimmyyy8 napisał:

Temat gorący, dobrze :obama:

Obsuwa u Rockstara musi być, więc obstawiam Maj 2024 planowo, listopad 2024 realnie.

Fallout 4 to ostatnia duża gra, gdzie ogłosili i prawie za chwilę wydali? Pamiętam, jak myślałem, że to się stanie trendem u Bethesdy xD. 

GTA VI to naprawdę jest idealny kandydat na taką zagrywkę, bo imo, gdyby nie ten leak sprzed kilkunastu miesięcy pewnie trailer byłby już dawno. 

Opublikowano
46 minut temu, Faka napisał:

Czyli jest szansa na premierę gry w listopadzie 2024. Podobnie jak z RDR2. 

Załóż się z rozim, wtedy w listopadzie zrobi out z forum i w grudniu wyjdzie gre

E:dopiero teraz widzę że znowu zakład :kekw:

Opublikowano

nawet jeżeli gra jest gotowa na wczoraj, to nie jest tytuł który hajpuje się pół roku. na wiosnę to może wrzucą tapetę albo 2 screeny xd

zanim wyrzuca te wszystkie trailery, gameplaye, playtesty, screeny to... przypominam, że r jako newsa lubi dawać nowa tapetę czy Avatar także :banana: premiera za rok no byłbym mega zaskoczony i szczęśliwy

Opublikowano
1 hour ago, Rooofie said:

Bardziej Listopad 2025 z opóźnieniem na Q1/Q2 2026.

Premiera pod koniec przyszlego roku. Ale dzis podczas investor call pewnie dostaniemy potwierdzenie, ze dalej oczekuja 8 miliardow przychodu miedzy Kwietniem 2024 a Marcem 2025

Just now, MaZZeo said:

Mam nadzieje ze Rockstar ogłosi premierę na wiosnę 2025 dla dobra forumka

Ja tez ale raczej koniec 2024 :( 

Opublikowano
27 minut temu, Słupek napisał:

nawet jeżeli gra jest gotowa na wczoraj, to nie jest tytuł który hajpuje się pół roku. na wiosnę to może wrzucą tapetę albo 2 screeny xd

zanim wyrzuca te wszystkie trailery, gameplaye, playtesty, screeny to... przypominam, że r jako newsa lubi dawać nowa tapetę czy Avatar także :banana: premiera za rok no byłbym mega zaskoczony i szczęśliwy

GTA to marka, która w sumie nie potrzebuje jakiegoś ogromnego marketingu. Rzucą zapowiedź trailera, poleci w mediach viralem i będą bite rekordy oglądalności zwiastuna gierki.

• This 1