Opublikowano 8 listopada 20231 r rano napisałem do starej, że prawdopodobnie zaraz ruszy zapowiedź gtavi, a ona "no super to sobie kupisz". "nie zapomnij tortu zamówić dzisiaj dla gnojaka." zastanawiam się czy jej z chałupy nie wyj,ebac:/W dniu premiery na pewno [emoji1787]
Opublikowano 8 listopada 20231 r Godzinę temu, Shankor napisał: Take Two ugięło się pod presją forum PSX Extreme. Przeczekali Roziego w październiku aż wyjdzie z serwera na disco i dopiero puścili info.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Strzelam w 1 minutowy trailer gówno pokazujący + jakieś bzdety gadane przez babe (główną bohaterke) - premiera trailera 21.11.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Czyli jest szansa na premierę gry w listopadzie 2024. Podobnie jak z RDR2.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Teraz, Faka napisał: Czyli jest szansa na premierę gry w listopadzie 2024. Podobnie jak z RDR2. Bardziej Listopad 2025 z opóźnieniem na Q1/Q2 2026.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 34 minuty temu, Rooofie napisał: Strzelam w 1 minutowy trailer gówno pokazujący + jakieś bzdety gadane przez babe (główną bohaterke) - premiera trailera 21.11. Pierwsze GTA z silną kobietą w roli głównej.
Opublikowano 8 listopada 20231 r R* wyda grę kiedy będzie gotów aczkolwiek w 2024 roku nie widac ba horyzoncie jakiś super produkujcie, wiec z marketingowego punktu widzenia wydanie gry za rok byłoby dobrym posunięciem.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Pierwsze GTA z silną kobietą w roli głównej. R* już nie raz pokazało że potrafią tworzyć fajne kobiece postacie więc można być o to spokojnym raczej. To nie sony
Opublikowano 8 listopada 20231 r Premiera na wiosnę 2024, ewentualnie opóźnienie do jesieni 2024, nie ma chuja, za długo to robią. Jak będzie 2025, to mogę odejść z forum
Opublikowano 8 listopada 20231 r Teraz, Rozi napisał: Jak będzie 2025, to mogę odejść z forum zapisane
Opublikowano 8 listopada 20231 r Mogą wydać wcześnie, ale będą działkować, żeby można było ładnie doić nawet na singlu.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 4 minuty temu, Pupcio napisał: R* już nie raz pokazało że potrafią tworzyć fajne kobiece postacie więc można być o to spokojnym raczej. To nie sony JokeS aside, Sony też potrafi z kilkoma wyjatkami, Selene, Ellie i Aloszka dają radę. Ale moja ulubiona to teraz Saga z AW2. 2 minuty temu, Figaro napisał: zapisane Mnie się wydaje, że mogą zaskoczyć i gra już skonczona, a premiera w ciągu pół roku, wtedy byłaby prawdziwa megatona. Edytowane 8 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 listopada 20231 r Niby grę robią już bardzo długo, ale wiosna 2024 to bardzo optymistyczne podejście, dla mnie graniczące z niemożliwym wręcz. Swoją drogą, San Andreas zapowiedzieli w marcu, a w październiku wydali. Pół roku czekało się wtedy na grę życia.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Temat gorący, dobrze Obsuwa u Rockstara musi być, więc obstawiam Maj 2024 planowo, listopad 2024 realnie.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 1 minutę temu, jimmyyy8 napisał: Temat gorący, dobrze Obsuwa u Rockstara musi być, więc obstawiam Maj 2024 planowo, listopad 2024 realnie. Fallout 4 to ostatnia duża gra, gdzie ogłosili i prawie za chwilę wydali? Pamiętam, jak myślałem, że to się stanie trendem u Bethesdy xD. GTA VI to naprawdę jest idealny kandydat na taką zagrywkę, bo imo, gdyby nie ten leak sprzed kilkunastu miesięcy pewnie trailer byłby już dawno.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 46 minut temu, Faka napisał: Czyli jest szansa na premierę gry w listopadzie 2024. Podobnie jak z RDR2. Załóż się z rozim, wtedy w listopadzie zrobi out z forum i w grudniu wyjdzie gre E:dopiero teraz widzę że znowu zakład
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ogłoszą datę premiery i w dalszej kolejności ze dwie obsuwy takie po pół roku. Może ciut dłuższe.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ale bedzie hype nakrecany 5 najlepsza premiera mesjasza na forum w historii, teraz pewnie bedzie z 3 razy wiecej szumu wokol gry.
Opublikowano 8 listopada 20231 r nawet jeżeli gra jest gotowa na wczoraj, to nie jest tytuł który hajpuje się pół roku. na wiosnę to może wrzucą tapetę albo 2 screeny xd zanim wyrzuca te wszystkie trailery, gameplaye, playtesty, screeny to... przypominam, że r jako newsa lubi dawać nowa tapetę czy Avatar także premiera za rok no byłbym mega zaskoczony i szczęśliwy
Opublikowano 8 listopada 20231 r Mam nadzieje ze Rockstar ogłosi premierę na wiosnę 2025 dla dobra forumka
Opublikowano 8 listopada 20231 r 1 hour ago, Rooofie said: Bardziej Listopad 2025 z opóźnieniem na Q1/Q2 2026. Premiera pod koniec przyszlego roku. Ale dzis podczas investor call pewnie dostaniemy potwierdzenie, ze dalej oczekuja 8 miliardow przychodu miedzy Kwietniem 2024 a Marcem 2025 Just now, MaZZeo said: Mam nadzieje ze Rockstar ogłosi premierę na wiosnę 2025 dla dobra forumka Ja tez ale raczej koniec 2024
Opublikowano 8 listopada 20231 r 27 minut temu, Słupek napisał: nawet jeżeli gra jest gotowa na wczoraj, to nie jest tytuł który hajpuje się pół roku. na wiosnę to może wrzucą tapetę albo 2 screeny xd zanim wyrzuca te wszystkie trailery, gameplaye, playtesty, screeny to... przypominam, że r jako newsa lubi dawać nowa tapetę czy Avatar także premiera za rok no byłbym mega zaskoczony i szczęśliwy GTA to marka, która w sumie nie potrzebuje jakiegoś ogromnego marketingu. Rzucą zapowiedź trailera, poleci w mediach viralem i będą bite rekordy oglądalności zwiastuna gierki.