Pupcio 18 601 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 No piękną odklejke tutaj niektórzy łapią xD ale tak jest zawsze, przy rdr2 też pierdolili jak potłuczeni ALE TO JEST TEN CZAS, TO JEST TA MAGIA Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 nadrabiam po robocie i jak czytam że "kozacki singiel na 200h" to mam (pipi)a dosyć XDRDR 2 miał singla do wymaksownaia na koło 180 godzin. Wszystkie zadania, znajdźki, losowe eventy, mini gry, itd. Chyba logiczne, że nie pisałem o samej ścieżce fabularnej, tutaj jak będzie 40h to będzie cudownie. Cytuj
Figuś 21 245 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 to wszystko przez brak biegania po obozowiskach Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 11 minut temu, Patricko napisał: RDR 2 miał singla do wymaksownaia na koło 180 godzin. Wszystkie zadania, znajdźki, losowe eventy, mini gry, itd. Chyba logiczne, że nie pisałem o samej ścieżce fabularnej, tutaj jak będzie 40h to będzie cudownie. Co Ty tam chciałeś robić 180h? Chyba jakby wypełnili kiedyś tą pustą część mapy. Cytuj
Figuś 21 245 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 średniowiecze Teraz, KrYcHu_89 napisał: Co Ty tam chciałeś robić 180h? Chyba jakby wypełnili kiedyś tą pustą część mapy. przecież napisał, wymaksowanie czyli w chuj głupich niepotrzebnych czynności jak 10h polowania na jakiegoś głupiego białego ptaka dla dzbanka Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 Co Wy khurwa nie pamiętacie już biegania za zwierzętami do katalogu? Cała reszta była spoko, nawet online można wbić stosunkowo szybko bo są klasy i często robią bonusy do xp, ale te zwierzęta to R* poleciał. Najgorsze, że gierka zawsze jakoś wiedziała czego szukasz. Potrzebujesz aligatora? Nie ma, ale jak leciałeś do Saint Denis to było ich zawsze multum i tak prawie z każdym, no albo ja miałem pecha. Całość zajęła mi około 180 godz. z hakiem wg licznika na konsoli. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 2 minuty temu, Figuś napisał: średniowiecze przecież napisał, wymaksowanie czyli w chuj głupich niepotrzebnych czynności jak 10h polowania na jakiegoś głupiego białego ptaka dla dzbanka Nawet to by nie zajęło 180h :). Zresztą ogólnie dzbany w GTA/RDR to zawsze omijałem, za nudne. Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 Stare RDR pieknie wymasterowane w kolekcji ale reszty gier od R* juz nie potrafie wymaksowac. Za duzo zapychaczy i glichy po drodze Cytuj
Figuś 21 245 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Nawet to by nie zajęło 180h w dupie byłeś gówno widziałeś Cytuj
PiotrekP 1 862 Opublikowano 8 listopada 2023 Opublikowano 8 listopada 2023 Dopiero by było, jakby to był trailer GTA IV na Switcha Przecież nie napisali, że to trailer szóstki, więc wszystkiego można się spodziewać. 4 1 Cytuj
Lukas_AT 1 201 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 (edytowane) 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Co Ty tam chciałeś robić 180h? Chyba jakby wypełnili kiedyś tą pustą część mapy. Ostatnio zabrałem się ponownie za RDR2 i jest tam tona ukrytej zawartości, której pewnie większość graczy nie odkryło. Gdzieś dopiero 20h-30h po zakończeniu epilogu przez przypadek Spoiler Natrafiłem na dwóch członków gangu, którzy ułożyli sobie życie na nowo. Pojawiły się nowe scenki. Można ich znaleźć tylko w jednym miejscu na mapie i nie ma co do tego żadnych wskazówek. Pearson pracuje teraz w sklepie w Rhodes i odwiedziłem go 3 razy za każdym razem mając inny dialog. I teraz chce zobaczyć jak w GTA VI Rockstar podnosi ten poziom jeszcze wyżej. Pobicie RDR2 to będzie nie lada wyczyn nawet dla Rockstara. Edytowane 9 listopada 2023 przez Lukas_AT Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 O chuj, teraz z tym generatorem AI będziemy pewnie mieli po 10 okładek GTA VI dziennie aż do premiery. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 6 godzin temu, Lukas_AT napisał: Ostatnio zabrałem się ponownie za RDR2 i jest tam tona ukrytej zawartości, której pewnie większość graczy nie odkryło. Gdzieś dopiero 20h-30h po zakończeniu epilogu przez przypadek Pokaż ukrytą zawartość Natrafiłem na dwóch członków gangu, którzy ułożyli sobie życie na nowo. Pojawiły się nowe scenki. Można ich znaleźć tylko w jednym miejscu na mapie i nie ma co do tego żadnych wskazówek. Pearson pracuje teraz w sklepie w Rhodes i odwiedziłem go 3 razy za każdym razem mając inny dialog. I teraz chce zobaczyć jak w GTA VI Rockstar podnosi ten poziom jeszcze wyżej. Pobicie RDR2 to będzie nie lada wyczyn nawet dla Rockstara. Będzie trzeba odświeżyć RDR2, w sumie nic nie pamietam, co tam się działo:). 1 3 Cytuj
LukeSpidey 938 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 W GTA V nie podobało mi się wiele rzeczy, ale jedną, która naprawdę popsuła mi frajdę ze przebywania w tym świecie po ukończeniu wątków fabularnych była policja. Kiedyś sobie wymyśliłem, że pobawię się w snajpera i będę strzelał do przechodniów z większej odległości - usadowię się na dachu jakiegoś budynku lub na jednym z licznych wzniesień otaczających miasto i będę obserwował chaos i panikę, które wywołają moje działania. Wyobraźcie sobie, jakie było moje zdziwienie, gdy pod oddaniu pierwsze celnego strzału, policja Los Santos od razu wiedziała, gdzie jestem. Cała frajda i nieprzewidywalność tego świata prysły w kilka sekund. Liczę, że w nowym GTA ten element zostanie mocno poprawiony. 2 2 Cytuj
krupek 15 492 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Nic nie przebije jak na Mount Chilliad strzelasz w powietrze, albo kropniesz turystę i po chwili radiowóz wjeżdża po skałach 4 1 2 Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Tak samo w Phantom wolności polizja miała być naprawiona, a tu 0,05 sekundy po potrąceniu pieszego już trwa pościg Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Dożyłem czasów w których gracze narzekają na zachowanie policji w GTA Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 Teraz pewnie będą drony tam gdzie paly wjechac nie moga Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 1 minutę temu, MEVEK napisał: Teraz pewnie będą drony tam gdzie paly wjechac nie moga Dobre pały, to sztywne pały, a te wcisną się wszędzie. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 9 listopada 2023 Opublikowano 9 listopada 2023 1 godzinę temu, jimmyyy8 napisał: Dożyłem czasów w których gracze narzekają na zachowanie policji w GTA Phantom Liberty upgrade rozpieścił pod tym względem . 1 Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 10 listopada 2023 Opublikowano 10 listopada 2023 Oj, Sam i Sztrałs się zdenerwowali, że Jason miał info wcześniej.Zapewne, gdyby nie to, to nadal gunwo byśmy wiedzieli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi