Patricko 1 382 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Ale na Tahiti i tak pojedziemy i chuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Czy to że ma niby powstać rimejk RDR2 na obecne konsole to już oficjalny konkret czy nadal sfera plotek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Czy to że ma niby powstać rimejk RDR2 na obecne konsole to już oficjalny konkret czy nadal sfera plotek?Plotki. Były też plotki o Liberty City Stories i Vice City Stories remastery. Ale po tym co zrobili z DE to może już lepiej niech ich nie ruszają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 12 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Patricko napisał: Były też plotki o Liberty City Stories i Vice City Stories remastery. Prawie wszystko z tych gier już zapomniałem. Chętnie bym ograł w jakiejś przyzwoitej jakości, ale jak? Prócz emulatora chyba zostaje wersja przenośna jako najlepsze rozwiązanie. Edytowane 12 Listopada 2023 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 14 godzin temu, Rooofie napisał: Jeśli postać wzbudza w tobie jakieś emocje to znaczy, że jest dobrze napisana. W momencie, gdy to pisałem, też o tym pomyślalem, więc może tak jest Ale i tak yebany Krawczyk mnie wk#rwiał Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 13 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Zajebisty filmik o praktycznie wszystkich wyciekach, plotkach i faktach o VI i nie tylko: Kilka ciekawszych ploteczek: - Początkowo planowano że szóstka będzie obejmowała cały obszar Ameryki, stąd nazwa projektu "Project Americas". Jak widzieliśmy w dużym wycieku, nadal ta nazwa obowiązuje. - Jasonowi miał podkładać głos Ryan Gosling, a Lucia to Eva Mendez, - Rockstar nie spodziewał się, że Online odniesie taki sukces. Dlc były planowane do singla, ale przeniesiono je do online, żeby je lepiej spieniężyć. Ale to akurat wiemy od dawna. - GTA 6 było w produkcji od 2012. - Prawdopodobnie pojawi się Kuba. Ogólnie Floryda + jakieś tropikalne klimaty. - Klimatycznie ma nawiązywać do Narcosa. Jak można się domyślić, pewnie chodzi o handel i transport dragów. - "Potężny" soundtrack z lat 70/80. - Planowana stacja radiowa z nutami synthwave. - Auto ma być jak koń w RDR 2, rzeczy w bagażniku, tylko dwie bronie na sobie, itd. - Projekt mógł być zrestartowany przynajmniej raz od pierwszego rozpoczęcia prac. - Single Player ma być osobnym trybem. - Ma być kilka dużych miast i zabawa nawet do 500 godzin. - Jason i Lucia początkowo mieli być spokrewnieni, ale obecnie będą parą w stylu Bonnie i Clyde. To już wielokrotnie słyszeliśmy. - Joe Rogan ma się pojawić w grze, oczywiście coś związane z podcastami. Jakaś stacja tylko z gadaniem? To tyle z grubsza. Wiele rzeczy i tak już wiemy, no ale zawsze fajnie obejrzeć coś nowego. Byle do grudnia. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 W ogole sie nie jaram nowa odslona. Czekam na DS2 bardziej niz na GTA glownie przez te obsrane online w ktore nie gram. Poczekam na ten trailer na poczatku grudnia i zobaczymy czy mnie zmiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Wiadomo że trailer nakręci hype, ciekawe jaką datę premiery podadzą i o ile ją potem przełożą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Motyw z Bonnie i Clyde bardzo mi się podoba. Tak samo realizm z broniami, czyli dwa przy sobie. No nic, trza się uzbroić w cierpliwość do 2025 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Brzmi upierdliwie. To nie rdr gdzie po pierwsze łażenie z karabinem na plecach nie było niczym dziwnym a po drugie mieliśmy naszą całą zbrojownie na zagwizdanie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Stawiaja na realizm Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Wycieki jak to wycieki. Połowy rzeczy nie będzie w ostatecznej wersji gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Realizm, do tego chłopaki i dziewczyny z R zmierzajcie. Niech to będzie reskin RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 6 godzin temu, MEVEK napisał: W ogole sie nie jaram nowa odslona. Czekam na DS2 bardziej niz na GTA glownie przez te obsrane online w ktore nie gram. Nikt Ci nie każe grać w online. Ja ich gry kupuję tylko dla singla, bo tylko tego od nich oczekuję - online istnieje po to, żeby wyciskać z dzieciaków kasę na kolejne singlowe sztosy - "Jest to poświęcenie, na które jestem gotów", cytując Lorda Farquaada ze Shrecka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Brzmi upierdliwie. To nie rdr gdzie po pierwsze łażenie z karabinem na plecach nie było niczym dziwnym a po drugie mieliśmy naszą całą zbrojownie na zagwizdanie Ale całą zbrojownie może będziesz miał w bagażniku jakiegoś swojego głównego auta, tragedii nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 czytając te wszystkie rewelacje, "zabawa na 500h" itp i ciekawy jestem czy T2 nie rozpocznie nowego trendu cenowego, tym bardziej jak jeszczei niedawno przewinął mi się wywiad z jakimś tam głównym ziomkiem od nich i płakał że gry są za tanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Byle nie postać-czołg jak w RDR2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 5 minut temu, Wredny napisał: Nikt Ci nie każe grać w online. Ja ich gry kupuję tylko dla singla, bo tylko tego od nich oczekuję - online istnieje po to, żeby wyciskać z dzieciaków kasę na kolejne singlowe sztosy - "Jest to poświęcenie, na które jestem gotów", cytując Lorda Farquaada ze Shrecka Dobrze godasz, z tym ze gdzieś tam z tylu głowy mam nastawienie na ruch.anie graczy online, co może wpłynąć negatywnie na kampanie fabularna. Zniesmaczony jestem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Przez GTAV miałem dokładnie te same obawy przed premierą RDRII, jak się okazało - zupełnie niesłusznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 6 minut temu, Cedric napisał: Byle nie postać-czołg jak w RDR2 A co lepiej te latawce bez ciężaru z innych gier? Nie żartujcie sobie chłopaki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 4 minuty temu, Pupcio napisał: A co lepiej te latawce bez ciężaru z innych gier? Nie żartujcie sobie chłopaki No żeby chociaż to było responsywne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 Przede wszystkim, żeby nie było popierdolonego przycisku do biegania, to raz, dwa najlepiej to robić gałką, która reguluje ruch naszej postaci. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Policja i tak nadal będzie chciała nas zabić za uderzenie w radiowóz przy prędkości 1kmh. Mi ten wątek z 2 pukawkami też średnio się widzi. W RDR2 koń był na gwizdnięcie, a tutaj co? autonomiczna fura? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Mam nadzieje że chociaż przez 5 lat siedzieli właśnie nad działaniem policji bo o jenysiu. Chyba najbardziej wkurzająca rzecz w ich grach wybijająca z immersji. No chyba że będziemy grać murzynem to wtedy ma to sens Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 58 minut temu, PiotrekP napisał: W RDR2 koń był na gwizdnięcie, a tutaj co? autonomiczna fura? W Scarface, czy w Mafii III można było wykonać telefon i ktoś nam furę podwoził. No i oby poszli w realizm, ruchy postaci mają być takie jak w RDR2, żeby jebane graczyki płakały Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi