Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Teraz, Pupcio napisał:

5 lat trzeba czekać na prawdziwie nextgenową grę na tych konsolach ale chyba będzie się opłacało 

Tak samo było z PS4/X1. I pewnie podobnie będzie to jedyna taka gra na tę generację.

Edytowane przez Chmielinski
Opublikowano

W sumie meh, ale pierwsze trailery kolejnych GTA jakoś nigdy mnie nie powalały, ot sama otoczka, że TO NOWE GTA nadrabiała prezencję, zresztą ja już jestem chyba zbyt zblazowany na jaranie się czymkolwiek. Może też ta data działa studząco, bo liczyłem na 2024, nawet lekko łudząc się, że niekoniecznie końcówka roku.

Opublikowano

Tłum npców na ulicach robi wrażenie,ale data 2025(czyli to co było na koszulce okazało się prawda 040125 hehe)mocno ostudziła hype.

Jeszcze półtora roku jeśli po drodze coś nie spierdzeli sie bajecznie.

Opublikowano

Wygląda lepiej niż życie, ta tłusta czarna baba twerkująca na dachu samochodu to mnie oszukało na sekunde że to jakiś film z twitterka.

Ale jakoś klimat mnie nie porwał, jakiś kolejny remiks Bonnie & Clyde? Ciekawe czy dwojka bohaterów grywalna.

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie PS5 i XboxyX po zobaczeniu tego trailera to chyba w depresje wpadną jeśli uświadomią sobie że mają to pociągnąć z taka grafika i pierdylionem detali. Albo downgrde albo granko tylko na pc ps5proXboxXY

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, addhoc napisał:

Czyli wyjdzie pod koniec 2025, mocno młodzieżowo, no i czuję potężny downgorad…

Powtorka z rozrywki, rok pozniej pewnie wersja na kolejna generacje ktora juz bedzie wygladać jak trzeba.

Edytowane przez Observer