kudlaty88 489 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Kurfa jak tu czekać jeszcze prawie dwa lata po zobaczeniu tego trailera i grać w te paździerze wyglądające jak z poprzedniej generacji 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bigby 4 742 Opublikowano 4 grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2023 Po RDR2 na poprzedniej generacji ludzie dalej wątpią że R* dowiezie graficznie i zaczyna się gadka o downgradzie i 20 FPS? 9 1 1 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Przecież ich gry pokrywały się praktycznie 1:1 z tym co było na trailerach, a nawet minimalnie poprawili niektóre rzeczy, gdy gra wyszła. Jeśli były różnice to jakieś kosmetyczne, typu radiowozy z IV. Cytuj
pattro 226 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 Ale to będzie śmigać na Switchu idealnie do łóżeczka przed snem 2 Cytuj
specjalniedlaps4pro 2 Opublikowano 4 grudnia 2023 Opublikowano 4 grudnia 2023 W 1 chwili pomyślałem że główna bohaterka to SHAKIRA Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 2 minuty temu, pattro napisał: Ale to będzie śmigać na Switchu idealnie do łóżeczka przed snem W 2025 będziesz nadal grał na Switchu kiedy od conajmniej roku będzie na rynku Switch 2? 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Lucia to całą grę w bikini przejdę Cytuj
pattro 226 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 A jak się wgra moda to i bez bikini 1 Cytuj
A_Bogush 391 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Nie wiem czy to kwestia oczekiwań, ale jakoś nie porwał ten zwiastun, a pamiętam jaką robotę zrobił 1 trailer piątki. Nie podoba mi się ten ziomalski watch dogsowy klimat, do tego wszędzie pokazani typowi, stereotypowi i durni amerykanie Samych bohaterów na razie jakoś ciężko polubić i jakoś nie widzę, żebym się w nich wczuł, ale w sumie w piątce był Trevor i był bardzo sympatyczny. Grafika robi wrażenie Ilością detali, jest jeszcze parę miejsc do poprawy - kobiece włosy mają jakąś dziwną poświatę i w paru miejscach oświetlenia jakieś takie plastikowe. Ciekawe czy w finalnej wersji będzie tyle przechodniów i taki ruch uliczny. Ale koniec końców GTA VI na pewno dowiezie i tylko liczę na to, że świat będzie przeogromny. 1 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Warto było wstać, żeby jeszcze chwilę popracować Obejrzałem i szczerze - jakoś nie czuję tu GTA. Miałem vibe z Far Cry (zwłaszcza po obejrzeniu krokodyla w sklepie), miałem vibe z Saints Row czy Mafii 3, ale z GTA nie. Fabuła zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy będziemy grać dwójką bohaterów, czy jedynie Lucią. Grafika wygląda jak życie, klimat letniego Miami odczuwalny. Najbardziej z tego wszystkiego zasmuciła mnie data premiery. Liczyłem, że jednak wyjdzie VI w 2024 r... Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dahaka 1 861 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2023 80% lasek w tym trailerze ma niesamowicie ogromne dupska/uda. Podoba mi się ten KIERUNEK ARTYSTYCZNY. 8 1 2 2 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 80% lasek w tym trailerze ma niesamowicie ogromne dupska/uda. Podoba mi się ten KIERUNEK ARTYSTYCZNY.THICCCCCW ogóle to ujęcie z tą starą babą z tego ala tiktoka... Gdyby nie te tekstury auta w tle to ciężko byłoby się domyślić, że to gierka. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Potwierdzony brak pc Cytat NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025. 1 Cytuj
tjery 1 237 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ruch uliczny/przechodnie zapewne będzie dostosowane do wydajności. W V na PC zmieniając dwie wartości w ini. można ustawić x3, x5 itd. Na x5 już jest prawdziwe żyjące miasto, korki, pełno zaparkowanych aut itd. Więc kwestia ile sprzęt da radę pociągnąć. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 5 minut temu, XM. napisał: Potwierdzony brak pc Cytat xddddd Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Oni nigdy nic nie wydali na czas, RDR2 miał w 1 trailerze fall 2017, GTA V też był opóźniony. Bardzo duże rozczarowanie, widać gra jeszcze w powijakach, ale jak 2026 to jest szansa na równoczesną premierę na next geny. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 19 minut temu, A_Bogush napisał: Nie wiem czy to kwestia oczekiwań, ale jakoś nie porwał ten zwiastun Szczerze mówiąc miałem tak samo, ale obejrzałem ten trailer chyba z kilkadziesiat razy wypatrując detali i hype powrócił. Będzie gra dekady. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Nic tam dupy nie urwało, ale miasto fajne, kiedyś się ogra. 3 Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Wiadomo, że najbardziej zmiatać z planszy gierka będzie pod mikroskopem, R* to absolutni królowie detali. Spójrzcie chociażby na włosy typa w 0:52, co tam się dzieje na jego głowie Edytowane 5 grudnia 2023 przez Dahaka Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 3 minuty temu, Figaro napisał: Jemu odebrali celebracje, ale od chuja redakcji i innych youtuberów co z tego żyją poustawiali sobie na jutro lajwy z premiery i tyle z rekordowego materiały. Część już pewnie śpi, jutro się obudzą niezadowoleni. Niech oni się ogarną z tymi przeciekami w tym Rockstarze, strzelam że ktoś im się włamał na konto na YT i wyciągnął już wgrany trailer bo pojawił się niedługo po tym jak ustawili premierę (premiere z odliczaniem można ustawić dopeiro po wgraniu filmu na serwis). Mogli go po prostu wgrać pół godziny przed tą 15 jutro i by unikneli wpadki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi