Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ich gry pokrywały się praktycznie 1:1 z tym co było na trailerach, a nawet minimalnie poprawili niektóre rzeczy, gdy gra wyszła. Jeśli były różnice to jakieś kosmetyczne, typu radiowozy z IV.

Opublikowano
2 minuty temu, pattro napisał:

Ale to będzie śmigać na Switchu :obama: idealnie do łóżeczka przed snem :reggie:

W 2025 będziesz nadal grał na Switchu kiedy od conajmniej roku będzie na rynku Switch 2? :) 

• beka z typa 1
Opublikowano

Nie wiem czy to kwestia oczekiwań, ale jakoś nie porwał ten zwiastun, a pamiętam jaką robotę zrobił 1 trailer piątki. Nie podoba mi się ten ziomalski watch dogsowy klimat, do tego wszędzie pokazani typowi, stereotypowi i durni amerykanie :D Samych bohaterów na razie jakoś ciężko polubić i jakoś nie widzę, żebym się w nich wczuł, ale w sumie w piątce był Trevor i był bardzo sympatyczny.

Grafika robi wrażenie Ilością detali, jest jeszcze parę miejsc do poprawy - kobiece włosy mają jakąś dziwną poświatę i w paru miejscach oświetlenia jakieś takie plastikowe. Ciekawe czy w finalnej wersji będzie tyle przechodniów i taki ruch uliczny. Ale koniec końców GTA VI na pewno dowiezie i tylko liczę na to, że świat będzie przeogromny.

• This 1
Opublikowano

Warto było wstać, żeby jeszcze chwilę popracować :D Obejrzałem i szczerze - jakoś nie czuję tu GTA. Miałem vibe z Far Cry (zwłaszcza po obejrzeniu krokodyla w sklepie), miałem vibe z Saints Row czy Mafii 3, ale z GTA nie. Fabuła zapowiada się ciekawie, zobaczymy czy będziemy grać dwójką bohaterów, czy jedynie Lucią. Grafika wygląda jak życie, klimat letniego Miami odczuwalny. 

Najbardziej z tego wszystkiego zasmuciła mnie data premiery. Liczyłem, że jednak wyjdzie VI w 2024 r... 

Opublikowano
80% lasek w tym trailerze ma niesamowicie ogromne dupska/uda.

Podoba mi się ten KIERUNEK ARTYSTYCZNY.
THICCCCC

W ogóle to ujęcie z tą starą babą z tego ala tiktoka... Gdyby nie te tekstury auta w tle to ciężko byłoby się domyślić, że to gierka.
Opublikowano

Potwierdzony brak pc :kekw:

Cytat

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Dec. 4, 2023-- Rockstar Games®, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is proud to announce that Grand Theft Auto VI is coming to PlayStation® 5 computer entertainment systems and Xbox Series X|S games and entertainment systems in 2025.

• Smutny 1
Opublikowano

Ruch uliczny/przechodnie zapewne będzie dostosowane do wydajności. W V na PC zmieniając dwie wartości w ini. można ustawić x3, x5 itd. Na x5 już jest prawdziwe żyjące miasto, korki, pełno zaparkowanych aut itd. Więc kwestia ile sprzęt da radę pociągnąć.

Opublikowano

Oni nigdy nic nie wydali na czas, RDR2 miał w 1 trailerze fall 2017, GTA V też był opóźniony. 

Bardzo duże rozczarowanie, widać gra jeszcze w powijakach, ale jak 2026 to jest szansa na równoczesną premierę na next geny. 

• This 1
Opublikowano
19 minut temu, A_Bogush napisał:

Nie wiem czy to kwestia oczekiwań, ale jakoś nie porwał ten zwiastun

Szczerze mówiąc miałem tak samo, ale obejrzałem ten trailer chyba z kilkadziesiat razy wypatrując detali i hype powrócił. Będzie gra dekady. 

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo, że najbardziej zmiatać z planszy gierka będzie pod mikroskopem, R* to absolutni królowie detali. Spójrzcie chociażby na włosy typa w 0:52, co tam się dzieje na jego głowie :obama:

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano
3 minuty temu, Figaro napisał:

Jemu odebrali celebracje, ale od chuja redakcji i innych youtuberów co z tego żyją poustawiali sobie na jutro lajwy z premiery i tyle z rekordowego materiały. Część już pewnie śpi, jutro się obudzą niezadowoleni.

Niech oni się ogarną z tymi przeciekami w tym Rockstarze, strzelam że ktoś im się włamał na konto na YT i wyciągnął już wgrany trailer bo pojawił się niedługo po tym jak ustawili premierę (premiere z odliczaniem można ustawić dopeiro po wgraniu filmu na serwis). Mogli go po prostu wgrać pół godziny przed tą 15 jutro i by unikneli wpadki.