Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał:

Liczę na jakieś konkretne wykorzystanie natury, ukrywanie się na bagnach czy coś i survival vs aligatory. 

Ta wycieknięta mapa wrzucana tutaj koło weekendu też wydaje się w miare legitna patrząc na to co pokazali w trailerze.

Jeszcze jak byczq, maja taka baze zbudowana w rdr2 ze tylko czekam az bede miotaczem ognia grillowal krokodyle na bagnach

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 191,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Lepiej że od razu dali sobie 2 lata niż "Fall 2024" a potem roczna obsuwa. Może faktycznie wyjdzie w takim terminie, tym bardziej że nie podali dokładniejszego terminu za te 2 lata.

Opublikowano

To może być już początek 2025 premiery, żeby przed zamknięciem kasy zdążyli wygenerować rekordowe wysokie zyski. 

Opublikowano
22 minuty temu, Pupcio napisał:

Przykro mi pipuś ale na kąkuterku to sobie pogrąża w 2027 przy dobrych wiatrach  :) gra wychodzi tylko na konsole obecnej generacji 

Link. Bo Twoje pierdolenie to tam wiesz gdzie możesz sobie włożyć. 

Opublikowano
Teraz, PiPoLiNiO napisał:

Link. Bo Twoje pierdolenie to tam wiesz gdzie możesz sobie włożyć. 

rockstargames.com

spokojnie, w 2027 sobie porobisz screeny w 8k

Opublikowano

Pierwszy raz od Gta San Andreas jestem lekko podjarany nowym GTA. Fajnie to wyglada , w sensie podoba mi sie ukazanie ameryczki taka jaka jest czyli pelną pojebów :)

Opublikowano

Wiosna 2025 byłoby idealnie, wleciałby zestawik z PS5 Pro :banderas:

Opublikowano

Jezeli ten raport w ktorym spodziewali sie rekordowych przychodow w roku fiskalnym dalej jest aktualny to powinno wyjsc do 31 marca 2025. Ale wszystko mozna przesunac

tymczasem pipolino

kiss-cut-stickers-5.5x5.5-default-63863a

Ogrywajcie betatesterzy, my poczekamy na finalny produkt

Opublikowano

Do końca marca 2025 take two ma się obrzydliwie wzbogacić 

Więc premiera za 15 - 16 miesięcy 

Nie ma tragedii jak do końca marca ma wyjść 

Opublikowano

Szkoda, będzie trzeba kupić ten złom, jeden czy drugi ale dla GTA warto. Zreszta zawsze tak bylo wiec zero zdziwienia.

Opublikowano

Przecież ta premiera się może wysrać spokojnie na 2026 a wy (nie mówiąc już nawet o reddicie) przewidujecie premierę najlepiej na 1 stycznia 2025 :kekw:

Co wy się wczoraj urodziliście i nie znacie przywiązanie rockstara do dat?

Opublikowano

Oczywiście, że nie trzeba być wróżbitą, żeby teraz przepowiedzieć, że z 31.03.2025 (pewnie za jakiś czas wrzucą taka datę) przesuną na Listopad 2025 i wyjdzie wtedy, albo jeszcze za dodatkowe pół roku, dalej w 2026.  

Opublikowano
6 minut temu, kanabis napisał:

Pierwszy raz od Gta San Andreas jestem lekko podjarany nowym GTA. Fajnie to wyglada , w sensie podoba mi sie ukazanie ameryczki taka jaka jest czyli pelną pojebów :)

W GTA V też już miałeś pojebów w stylu sekty, świry, przywiązanie do social mediów, czy pogoń za pieniądzem. No, ale tutaj faktycznie wydaje się to być fajnie pokazane.

Opublikowano

Obejrzałem i nawet mi lekko dygnął, chętnie w to zagram day one, ale to nie jest moje GTA które pokochałem w 2002 roku :( Czuć tu jakieś młodzieżowe Watch Dogs 2, Fortnite, Far Cry 5, 6 i oczywiście GTA Online którego nieznoszę, bo ten tryb zepsuł nam Rockstara :( Premiera w 2025 to jakiś smutny żart. Ogólnie 6/10.

Opublikowano

Teraz kilka dni hypu, analiz trailera, a potem wszystko się uspokoi do kolejnego zwiastuna, screena, informacji... I tak się to będzie kręcić do premiery ;)

Opublikowano
Teraz, aux napisał:

Obejrzałem i nawet mi lekko dygnął, chętnie w to zagram day one, ale to nie jest moje GTA które pokochałem w 2002 roku :( Czuć tu jakieś młodzieżowe Watch Dogs 2, Fortnite, Far Cry 5, 6 i oczywiście GTA Online którego nieznoszę, bo ten tryb zepsuł nam Rockstara :( Premiera w 2025 to jakiś smutny żart. Ogólnie 6/10.

Również mam podobne odczucia, graficznie/technologicznie wiadomo, ale ten setting, wszędzie Ci przebierańcy trochę boli. 

Opublikowano

Wojna na analizy trailera idzie grubo, gdzieś widziałem 250 things you may have missed, czekam na 2137 things you may have missed :reggie:

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał:

Wojna na analizy trailera idzie grubo, gdzieś widziałem 250 things you may have missed, czekam na 2137 things you may have missed :reggie:

Klocuch to wyjaśni. :gayos:

Opublikowano

Nie wiem, skąd to odczucie młodzieżowego vibu. Gra się będzie działa we współczesnych latach w mieście wzorowanym na Miami, czyli sercu imprez, przepychu i próżności, więc pewne detale muszą być. Akurat odniesienia do tiktoka, czy co to tam jest wypadają fajnie. W GTA V była beka z FB i ciekawie wyszło, misja nawet była przecież z tym związana. Jak będzie klimat rapsów i latynoskich to dla mnie siada na momencie, a na to się zapowiada. Baliście się, że gra będzie zbyt grzeczna, a tu na trailerze już beka z murzynów i spermiarzy.

Przesuwaniem daty premiery, czy zagrywkami z zeszłych lat bym się nie sugerował, bo dziś Rockstar działa zupełnie inaczej niż te 10-15 lat temu, a i jak widać, ciężej też utrzymywać w tajemnicy pewne aspekty gry hehe :nosacz3:

Opublikowano

@KrYcHu_89 no ci przebierańcy to trochę przesadzone i niezbyt prawdziwe- no ale światy w GTA to zawsze trochę pastisz, więc można trochę wybaczyć.

Opublikowano

40 letnie stare chuje będą teraz rozkminiać co jest w Miami prawdziwe, a co nie xD