Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Whisker napisał:

Jakość? Gdzie tu jest jakość? Poprawna grafika ale bez szału

K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. 

• Plusik 1
  • WTF 1
Teraz, Pupcio napisał:

Chłopie jarasz się grafiką w dlc man 2 A jęczysz na tak wyglądający trailer? Nie no to już jest sroga odklejka  :)

Nie no graficznie/animacyjnie to jest to samo co zwykle, czyli najlepiej.

Teraz, MatekDM napisał:

K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. 

XSS robi problemy, to nie taki chujowy komentarz, tylko słaby produkt. 

2 minuty temu, MatekDM napisał:

Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata. 

1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Zapowiedzieli i dowiozą na XSS, ale na pewno to dużo dla nich dodatkowej pracy. 

Masakra z tym hamulcowym. Niech dadzą im jakąś wersję w chmurze i elo

Teraz, PiPoLiNiO napisał:

Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata. 

I twój komputerek tego nie odpali?:nosacz3:

10 minut temu, Whisker napisał:

Ale nie chodzi o różnorodność tylko jakość grafiki, pierwszy lepszy mod od V i auta wyglądają lepiej, trochę mnie to rozczarowało. 

Tak samo jak drętwa fizyka, niby znak rozpoznawczy serii ale mogliby pójść nieco dalej :) no ale rozumiem, bezpieczniej wydać w tej formie i na tych sprzętach a dorzucić więcej npc 

image.thumb.png.3234519c2360e1419a0d5a0dd44aa112.png

Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View :banderas:

5 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. 

Oho, chyba coś zaczęło pykać i cykać w miarze 0,1 db w kompie, albow był rano wpierdol w EA FC 24 online i losowanie kart nie siadło, bo humor nie dopisuje i już dupa pęka.

2 minuty temu, krupek napisał:

image.thumb.png.3234519c2360e1419a0d5a0dd44aa112.png

Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View :banderas:

Porsche 911, Ferrari Testarossa, tam z przodu czerwone to jakieś współczesne Ferrari i jeszcze z boku to pomarańczowe to chyba Dodge Challenger. :cool2:

• WTF 1
Teraz, Ryuk napisał:

Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej :dunno:

Wiedział, ale się łudził, ważne, żeby była dopracowana na premierkę na to co wyjdzie, to pewnie się nie zmieni i będzie gitarka, to najważniejsze, podsumowując, prócz wersji na mocarne PC day1 oczywiście ta bardzo odległa data premiery, chciałoby się zagrać wcześniej, ale 2024 też przyniesie masę dobrych gier, trudno.