Paolo1986 719 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Czytając nasze wypociny w tym wątku może być ciężko, niektórzy już usunęli konto xD. Taaak, serducho może nie wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 5 minut temu, Whisker napisał: Jakość? Gdzie tu jest jakość? Poprawna grafika ale bez szału Chłopie jarasz się grafiką w dlc man 2 A jęczysz na tak wyglądający trailer? Nie no to już jest sroga odklejka Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 6 minut temu, Whisker napisał: Jakość? Gdzie tu jest jakość? Poprawna grafika ale bez szału K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Pupcio napisał: Chłopie jarasz się grafiką w dlc man 2 A jęczysz na tak wyglądający trailer? Nie no to już jest sroga odklejka Nie no graficznie/animacyjnie to jest to samo co zwykle, czyli najlepiej. Teraz, MatekDM napisał: K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. XSS robi problemy, to nie taki chujowy komentarz, tylko słaby produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, MatekDM napisał: ch*jowym jak ten komentarz XSS E E E nie masz ty jakichś zielonych gatek do nagrania? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zapowiedzieli i dowiozą na XSS, ale na pewno to dużo dla nich dodatkowej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 865 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ale w ostatnim czasie agresji na forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, MatekDM napisał: K*rwa poważnie? Gra tym jednym trailerem wyznacza standardy i rucha wszystko, co wyszło do tej pory na jakiejkolwiek platformie, a tu czytam, że grafika bez szału. Serio, to ma zadebiutować na PS5/XSX i ch*jowym jak ten komentarz XSS, a i tak mam wrażenie że Rockstar znowu dokonał niemożliwego, że zobaczymy tam tak gigantyczną ilość szczegółów i taką jakość. Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Zapowiedzieli i dowiozą na XSS, ale na pewno to dużo dla nich dodatkowej pracy. Masakra z tym hamulcowym. Niech dadzą im jakąś wersję w chmurze i elo Teraz, PiPoLiNiO napisał: Kup sobie kompa i przestań pisać głupotki. Standardy kurwa jego mać. 30 klatek i jebitny downgrade za 2 lata. I twój komputerek tego nie odpali? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minute ago, Pupcio said: Masakra z tym hamulcowym. Niech dadzą im jakąś wersję w chmurze i elo I twój komputerek tego nie odpali? Może zastreamuje z konsoli na komputer, żeby mieć namiastkę Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Znowu będzie hehehe kąsolowcy betatesterzy a potem zyebany port na PC gdzie 60fps rozwali całą fizykę gry jak było z RDR 2 XD i łatali to pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: twój komputerek tego nie odpali? Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 10 minut temu, Whisker napisał: Ale nie chodzi o różnorodność tylko jakość grafiki, pierwszy lepszy mod od V i auta wyglądają lepiej, trochę mnie to rozczarowało. Tak samo jak drętwa fizyka, niby znak rozpoznawczy serii ale mogliby pójść nieco dalej no ale rozumiem, bezpieczniej wydać w tej formie i na tych sprzętach a dorzucić więcej npc Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. DZIĘKUJEMY KONSOLOWCOM ZA TESTOWANIE WERSJI BETA!!1 Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 5 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. Oho, chyba coś zaczęło pykać i cykać w miarze 0,1 db w kompie, albow był rano wpierdol w EA FC 24 online i losowanie kart nie siadło, bo humor nie dopisuje i już dupa pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał: Mój komputerek odpali wszystko i ma wyjebane w GTA. Jedyna część jaka mnie wkręciła to 1 w 2d. Więc nie spuszczam się nad gówno trailerem. o ja pierdolę, przypomniały mi się rozmowy w gimbazie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 446 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 9 hours ago, XM. said: Potwierdzony brak pc Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Całe clue polega na tym żeby to wyglądało NA KONSOLACH jak życie i bylo zooptymalizowane poprawnie Mówicie co chcecie, ale takie gta 4, ktore do dzisiaj chrupie i ma te pływające 25fps we mgle - wtedy tarmosilo siusiaka animacjami, gameplayem, krwa wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Ryuk napisał: Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej 2 lata później, razem z wersją na pro konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 102 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, krupek napisał: Moim zdaniem wyglądają bardzo dobrze, szczególnie detale i wnętrze. W dodatku, bardzo dobrze odwzorowane Porsche i klasyczne Ferrari. Jeszcze ta ulica, neony i hotel Ocean View Porsche 911, Ferrari Testarossa, tam z przodu czerwone to jakieś współczesne Ferrari i jeszcze z boku to pomarańczowe to chyba Dodge Challenger. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 594 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, oFi napisał: gta 4, ktore do dzisiaj chrupie i ma te pływające 25fps we mgle no chyba na ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Ryuk napisał: Kazdy wiedzial, ze pc port rok pozniej Wiedział, ale się łudził, ważne, żeby była dopracowana na premierkę na to co wyjdzie, to pewnie się nie zmieni i będzie gitarka, to najważniejsze, podsumowując, prócz wersji na mocarne PC day1 oczywiście ta bardzo odległa data premiery, chciałoby się zagrać wcześniej, ale 2024 też przyniesie masę dobrych gier, trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Trailer już prawie 55mln Do końca tygodnia pęknie oprócz odbytów pc master race również 100mln. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Idealnie 2025, akurat będę miał 40 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ciekawe czy zoptymalizują pod Stim Deka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi