Opublikowano 5 grudnia 20231 r Preordery takich gierek bierze się na dwa lata przed premierą (najlepiej w cyfrze) głównie z jednego powodu: Mejm i Kauzo wtedy tak śmiesznie piszczą, jak te gumowe kurczaki-zabawki dla psów gdy się je naciśnie. Poza tym raczej zalet brak.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 26 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Tylko Sega potrafi wycisnąć 10 części Yakuz w 7 lat xD. Ale Starh podkreslil ze mowimy o dobrych grach
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, schabek napisał: Ale Starh podkreslil ze mowimy o dobrych grach Akurat Yakuzy to w większości dobre/bardzo dobre gry, nie tak wysoka klasa, ale Sega przoduje w branży w temacie zarządzania zasobami ludzkimi.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 11 minut temu, Bzduras napisał: Preordery takich gierek bierze się na dwa lata przed premierą (najlepiej w cyfrze) głównie z jednego powodu: Mejm i Kauzo wtedy tak śmiesznie piszczą, jak te gumowe kurczaki-zabawki dla psów gdy się je naciśnie. Poza tym raczej zalet brak. Mejm będzie wtedy odkrywał GTA V i powie, ze ujowe (i słusznie).
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Jak dla mnie wygląda przezajebiście, a czterdziecha strzeliła mi już w lipcu Tutaj czuć wreszcie, chyba jedynie po AW2, który odpowiednio dowiózł, nową jakość i moc next-genów. Tak powinny prezentować się wszystkie nadchodzące duże gry AAA i nie mówię bynajmniej tylko o grafice.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 1 minutę temu, Brolin napisał: Jak dla mnie wygląda przezajebiście, a czterdziecha strzeliła mi już w lipcu Tutaj czuć wreszcie, chyba jedynie po AW2, który odpowiednio dowiózł, nową jakość i moc next-genów. Tak powinny prezentować się wszystkie nadchodzące duże gry AAA i nie mówię bynajmniej tylko o grafice. Trailer, który rozyebał tegoroczne gry giereczki goty. Ta branża ma chyba obecnie jednego mesjasza, która robi gry videło gdzie micha się Ci uśmiecha jakbyś jeździł sportowym wozem.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Ano właśnie ciekawe kiedy pre ordery będzie można składać. Tym razem pierwszy raz kupię cyfrowo bo będzie grane latami ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3
Opublikowano 5 grudnia 20231 r https://gtaforums.com/topic/985628-gta-6-vehicle-database-speculation-discussion/ Polecam przejrzeć, wyciągnięte auta z trailera, dużo nie rzuca się w oczy.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Co się dziwić, że to auta z V/online. Większość z nich nadal fajnie i świeżo wygląda. Podrasują tylko trochę i można się nimi bujać.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Widać bardzo dużo nowych modeli, a to pewnie tylko namiastka. Do tego, bardziej poszli w upodobnienie do realnych modeli, niektóre wręcz na granicy wyglądu oryginalnych producentów.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 11 minut temu, Whisker napisał: ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3 Ja pamiętam jak zapierdalałem w środku nocy na motocyklu na nocną premierę pod paczkomat po swoją kopię (było kurewsko zimno), a potem nakurwiałem do rana i nie mogłem uwierzyć w to co widzę na leciwym ps3. I teraz też wleci pudełeczko, ale tym razem tłusta kolekcjonerka odpowiednio wcześniej zapreorderowana
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Oby ilość NPC była jak na trailerze, bo ulice w GTA V były dosyć puste (PS3)
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 4 minuty temu, Patricko napisał: Monster Truck z SA też powraca W GTA V też był monster truck
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Szkoda, że będziemy grali jakimś gimbazem i licealistką i nie będę się mógł wczuć w postać starszego pana ze skrzypiącymi stawami. Michael siadł idealnie. A tu zero immersji.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 55 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Trochę podobieństwa jest Dla nas większość latynosów jest podobna
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt. Zapomnij. Gdzieś pisali, że nie będzie się dało grać cziłałą.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 31 minut temu, Whisker napisał: Tym razem pierwszy raz kupię cyfrowo bo będzie grane latami ale pamiętam jak dziś jechałem do MM na premierę GTA V na ps3 U mnie była premiera nocna w Empiku, z pół godziny czekania po północy w doborowym towarzystwie graczy, a potem odpalenie gry na chacie koło pierwszej i granie do rana
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Jakbym miał wybrać najbardziej imponującą część trailera, to tutaj chyba jest faworyt. Przejście przez sklep - wykonanie poszczególnych przedmiotów na półkach sklepowych, światło
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Bardzo możliwe, że o 15 stronka www zostanie zaktualizowana i poznamy trochę nowych szczegółów.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r 8 minut temu, Observer napisał: U mnie była premiera nocna w Empiku, z pół godziny czekania po północy w doborowym towarzystwie graczy, a potem odpalenie gry na chacie koło pierwszej i granie do rana Ja tam gta5 odebralem z rak kuriera bez historii ale za to przy rdr2 tak mnie kurwica juz brala w oczekiwaniu ze anulowalem preorder na pudelko i kupilem cyfre. Z australijskiego ps store. Zeby zagrac 8h wczesniej Teraz na 99% tez cyfra wleci, no chyba ze jakies fajne limitki beda
Opublikowano 5 grudnia 20231 r W preorderze cyfrowym będzie milion shark-cardów i ekskluzywny kolor dla motorka.
Opublikowano 5 grudnia 20231 r Oby tylko poprawili model jazdy na coś lepszego niż ten twór z V i będzie si.