number_nine 1 319 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, MYSZa7 napisał: Ja nigdzie nie napisałem, że gra będzie wyglądać 1 do 1 jak trailer, a latasz za każdym i wyzywasz każdego od bycia pelikanem i bycia 40 letnim fanbojem, gdzie ja sam nawet 30 nie mam. Także zamknij już jape. zamkne jak sie odpierdolisz i przestaniesz na siłę rozkręcać wojenki. zejdź już z kutasa rockstara i przepraszam, że obraziłem oprawę w twojej ulubionej gierce 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minutes ago, puszkin said: budżet podobno mógł wynieść nawet 2 miliardy $ ;o Zwróci się po przelewie z Youtuba Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Obstawiam, że dla nich te 2 mld to jest nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Faka napisał: Obstawiam, że dla nich te 2 mld to jest nic. Mogliby poświęcić trochę budżetu na zgodę od M$ na wyjebanie Series S xD. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Myślę że ms by bardzo szybko nagiął zasadę z tą koniecznością wydawania gier na s gdyby rockstar powiedziało "A okej no to jak musi wyjść też na s to robimy tylko wersję na sonke" Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 13 minut temu, Krzysztof93 napisał: Ten hype wydaje się mega niezdrowy, cały świat drży w posadach bo będzie kolejna część gierki xd Jeszcze przyda się zrobić ze 2 miliony filmików z analizą trailera i dmuchać balonik, pamiętajcie, że to zwiastun najgorszej wersji gry pod każdym względem bo po premierze VI przyjdzie nam czekać na kolejny trailer wersji PC, nowych mechanik, usprawnień i zalew komentarzy ,,dziękuję konsolowcom za testowanie wersji beta '' myślę, że już z tego filmiku można tworzyć analizy i dywagować nad fabułą dodatków pewnie będzie coś o motocyklistach. Ale sklej pizde moze co i wracaj ukladac pasjansa na rtxie GTA wychodzi raz na kilkanascie lat i jest w waskim, elitarnym gronie marek ktore ustawiaja kolejki przed sklepami/zapelniaja sale kinowe/korkuja miasta a bedzie mi tu jeden z drugim pececiarzem pierdolil ze nie ma na co czekac 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ciekawe czy w grze będzie się można potknąć o kamyk i ryj rozwalić. Jak myślicie? A to będzie chyba taka satyra na nowoczesną kulturę stanów zjednoczonych co? Świat ocipiał totalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Może było wrzucane, ale nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ciekawie będzie wyglądać przejażdżka autem przez plaże jak faktycznie zachowają takie zagęszczenie npc jak w trailerze Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Jak chodzi o Series S to obstawiam że będzie not supported xD w 2025 na rynku powinny być tylko wersje Pro i zwykłe X/PS5. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 18 minut temu, Figaro napisał: pececiarz z bólem wykryty 10 minut temu, schabek napisał: Ale sklej pizde moze co i wracaj ukladac pasjansa na rtxie wy jesteście głupi czy głupi? Od X360 konsolowiec po prostu przypominam, że pełne, dopakowane wersje gry wyjdą później. Tak was to boli? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W roku 2034 roku Rockstar na pewno doda Ray Tracing na Playstation 7. I co z tego? No nic - poza tym, że będzie wyglądać jeszcze lepiej. 5 minut temu, aux napisał: Jak chodzi o Series S to obstawiam że będzie not supported xD w 2025 na rynku powinny być tylko wersje Pro i zwykłe X/PS5. Series S po prostu będzie miało pewnie NPC density na 0, traffic też, żeby było widać tylko twoje auto i gitara :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 minut temu, Daffy napisał: Ciekawie będzie wyglądać przejażdżka autem przez plaże jak faktycznie zachowają takie zagęszczenie npc jak w trailerze Tak samo ulica przy hotelu Ocean View. Myśl o zrobieniu rozpierduchy w takim miejscu aż budzi nie pokój w człowieku, bo za bardzo przypomina realizm xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 18 minut temu, Krzysztof93 napisał: wy jesteście głupi czy głupi? Od X360 konsolowiec po prostu przypominam, że pełne, dopakowane wersje gry wyjdą później. Tak was to boli? Z tlou też czekałeś Krzysiu od 2013 z nagraniem bo wiadomo było że wyjdzie dopakowana wersja na ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Z tlou też czekałeś Krzysiu od 2013 z nagraniem bo wiadomo było że wyjdzie dopakowana wersja na ps5? Ja nadal czekam na wersję PS6 Pro z twarzą Mandaloriana. Pupcio ale ja tylko napisałem jak będzie bo każdy to wie. To nie ja się tutaj spłakałem. Chciałem nas wszystkich przygotować na tsunami podziękowań za testowanie wersji beta a za kilka lat będziemy się wszyscy śmiać jak na premierę graliśmy w wersje na ziemniaki w 30 klatkach bez tajemniczego ,,czegoś'' dodanego później jako super ficzer. Duże emocje, wszędzie. Niepotrzebnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ale ludzie o czym wy piszecie? Trailer pokazuje tylko styl i klimat Vice. O aż takim zagęszczeniu i "eventach" przy ulicach możemy zapomnieć. R* może i dałoby radę to zrobić, ale przy ograniczeniach sprzętowych to mało realne. Tego jest tu za dużo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 minuty temu, PiotrekP napisał: O aż takim zagęszczeniu i "eventach" przy ulicach możemy zapomnieć. Skąd ta pewność? Gra powstaje od lat, a Rockstar już pokazywało jak się wyciska ostatnie soki z konsol i miażdży konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Nawet jak będzie połowa tego co na trailerze w kontekście zagęszczenia ruchu i ludzi to będzie całkiem spoko. Taki ruch na ulicach to może poza jakimiś skryptowanymi misjami ew ścisłym centrum to i tak byłoby na dłuzszą metę męczace przy zapierdalaniu autami z pełną prędkością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, Pupcio napisał: Myślę że ms by bardzo szybko nagiął zasadę z tą koniecznością wydawania gier na s gdyby rockstar powiedziało "A okej no to jak musi wyjść też na s to robimy tylko wersję na sonke" M$ szybciutko zmiękła faja w przypadku Baldur's Gate 3, a co dopiero przy GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 10 godzin temu, A_Bogush napisał: 91 mln wyświetleń trailera GTA VI w 24h vs 99 mln GTA V przez 12 lat 10 godzin temu, Hubert249 napisał: Do rana będzie numer 1. Sam go obejrzałem z 10 razy. Obłędny wynik. W segmencie growym, absolutnie NIC nie było w stanie dorównać GTA VI. Biorąc pod uwagę filmik na YouTube, który nie jest związany z muzyką, to do tej pory rekord należał do niejakiego MrBeast, który wykręcił na jednym z nich około 48 milionów wyświetleń w 24 godziny. Zwiastun GTA VI przebił go o kilkadziesiąt milionów. Niemniej numerem jeden wciąż pozostaje południowokoreański boysband BTS z utworem "Butter" - 108 milionów w dobę. Co ciekawe, chłopaki przebili samych siebie, bo poprzedni rekord również do nich należał - 101 milionów w dobę z utworem "Dynamite". W każdym razie GTA VI jeszcze niejeden rekord pobije. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Sylvan Wielki napisał: Obłędny wynik. W segmencie growym, absolutnie NIC nie było w stanie dorównać GTA VI. Biorąc pod uwagę filmik na YouTube, który nie jest związany z muzyką, to do tej pory rekord należał do niejakiego MrBeast, który wykręcił na jednym z nich około 48 milionów wyświetleń w 24 godziny. Zwiastun GTA VI przebił go o kilkadziesiąt milionów. Niemniej numerem jeden wciąż pozostaje południowokoreański boysband BTS z utworem "Butter" - 108 milionów w dobę. Co ciekawe, chłopaki przebili samych siebie, bo poprzedni rekord również do nich należał - 101 milionów w dobę z utworem "Dynamite". W każdym razie GTA VI jeszcze niejeden rekord pobije. W sumie ten rekord chyba też by pobili, tylko, że trailer VI ma ten problem, że był w kilku kanałach, np. Gamespot wrzucił swój i też ma już prawie 20 mln. Jakby zliczyć obydwa to w 40h - 120 mln wbite. 56 minut temu, Shankor napisał: M$ szybciutko zmiękła faja w przypadku Baldur's Gate 3, a co dopiero przy GTA. To będzie chyba pierwszy przypadek wycięcią ficzera, bo chyba Series S ostatecznie będzie, ale bez czegoś tam (coopa?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 546 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Trailer GTA6 z podkładem w postaci premierowego utworu koreańskiego BTS pewnie by rozjebał YouTube? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Tego hajpu i maszyny marketingowej juz nie zatrzymacie. Trzeba się ekscytowac naszą pasją, a nie szukać dziury w dupie murzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elitesse 377 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, PiotrekP napisał: Ale ludzie o czym wy piszecie? Trailer pokazuje tylko styl i klimat Vice. O aż takim zagęszczeniu i "eventach" przy ulicach możemy zapomnieć. R* może i dałoby radę to zrobić, ale przy ograniczeniach sprzętowych to mało realne. Tego jest tu za dużo. Mam podobne przemyślenia i prawdopodobnie tak będzie. Może okazać się, że taka liczba NPCów będzie możliwa do uzyskania na next-next-genach albo mocarnym PC. Miałem powiedzieć, że zazwyczaj to co jest pokazywane przed premierą mija się z tym co dostaniemy ostatecznie (jak np. Watch Dogs) jednak ktoś wrzucił tweet, że nie dotyczy to gier od R*. Zobaczymy. CP77 ostatecznie też wyglądał inaczej po premierze choćby z liczbą NPCów, co się później jeszcze zmieniało w wydawanych patchach. Wersja na konsole nie powinna być wersją beta. Pamiętam jak się zachwycałem V częścią na x360, a później odpaliłem grę na mocniejszym PC, który zaoferował jeszcze lepsze doświadczenia. Później wersja na PS4 wydawała mi się lepsza. Teraz może lepiej wypadła by na XSX/PS5 albo mocnym PC. Kolejne wersje miały tylko lepszą ładniejszą grafikę, chyba więcej detali, więcej NPCów. Szkoda, że premiera dopiero w 2025 r. Chociaż bardziej mnie drażni, to że przez 2 lata będą się pokazywać z dupy newsy o tym co ktoś powiedział, pokazał kawałek mapki, wspomni o utworze, o jednej z misji fabularnych, o tym że wyciekła prawdopodobna data zapowiedzi kolejnej zapowiedzi 30 sekundowego trailera itp. itd. Rozumiem, że tak musi działać marketing ale niedobrze mi się robi na samą myśl tej sraczki, która od wczoraj widziałem na PPE. Meh. Przypomina mi to casus CP77, a później wielki płacz bo marketing wszedł za mocno. Sam na szczęście tego nie śledziłem i nie miałem żadnych oczekiwań co do CP77 dzięki czemu bardzo miło się zaskoczyłem. GTA to jednak inna marka i nie powinna zawieść oczekiwań ale raczej nie będę tego śledził na bieżąco. A i jeszcze z moich przemyśleń. To widząc taką liczbę NPCów pomyślałem, że tej części przydałby się dodatek na miarę Red Dead Redemption: Undead Nightmare Edytowane 6 Grudnia 2023 przez Elitesse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi