Pupcio 18 342 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Forumowy hajp na nowe gta najlepsza rzecz jaką wymyśliła społeczność graczy nawet lepsza niż samo granie w gre A stare marudy przyjdą i będą jęczeć niieeee to trzeba na chłodno chłopaki bo będzie gorsza grafika i coś tam, yebane jęczybuły 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Trailery będę oglądał, ale też mnie denerwują te gówno newsy i ogólna sraczka w internecie, która często pozbawiona jest jakichkolwiek wartościowych treści. W oczekiwaniu przydałby się jakiś godny remaster GTA IV, bo to jedyna część, która przeszedłem tylko 1 raz (15 lat temu). Podobnie chętnie przytuliłbym Liberty City Stories i Vice City Stories, ale nie wiem co na to Rockstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 1 minutę temu, Zajcik napisał: Trailery będę oglądał, ale też mnie denerwują te gówno newsy i ogólna sraczka w internecie, która często pozbawiona jest jakichkolwiek wartościowych treści. W oczekiwaniu przydałby się jakiś godny remaster GTA IV, bo to jedyna część, która przeszedłem tylko 1 raz (15 lat temu). Podobnie chętnie przytuliłbym Liberty City Stories i Vice City Stories, ale nie wiem co na to Rockstar Z tego żyją portale. Wyobraź sobie jak pewnie wyli w poduchę gdy czekali żeby oglądać wspólnie na żywo o 15 wczoraj a tu bęc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 1 minutę temu, Zajcik napisał: W oczekiwaniu przydałby się jakiś godny remaster GTA IV Jakiś remaster to kwestia czasu, na konsoli nie da się na to patrzeć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 7 minut temu, Zajcik napisał: Trailery będę oglądał, ale też mnie denerwują te gówno newsy i ogólna sraczka w internecie, która często pozbawiona jest jakichkolwiek wartościowych treści. W oczekiwaniu przydałby się jakiś godny remaster GTA IV, bo to jedyna część, która przeszedłem tylko 1 raz (15 lat temu). Podobnie chętnie przytuliłbym Liberty City Stories i Vice City Stories, ale nie wiem co na to Rockstar O vcs zapomnij ta gra nie dostała nawet mobilnej wersji za dużo yebania z licencjami pewnie. A lcs obok trójki najgorsza część więc odpal sobie theme song na yt i wystarczy bo akurat to im się udało i jest top 3 muzyczek tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 313 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 1 godzinę temu, krupek napisał: Skąd ta pewność? Gra powstaje od lat, a Rockstar już pokazywało jak się wyciska ostatnie soki z konsol i miażdży konkurencję. Wieksze zageszczenie niz w 5 musi byc i bedzie ale to zageszczenie z trailera moze przeszkadzac w rozgrywce. Trzeba by jezdzic przepisowo bo inaczej na pierwszym skrzyzowaniu 6 gwiazdek Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 3 minuty temu, Pupcio napisał: O vcs zapomnij ta gra nie dostała nawet mobilnej wersji za dużo yebania z licencjami pewnie. A lcs obok trójki najgorsza część więc odpal sobie theme song na yt i wystarczy bo akurat to im się udało i jest top 3 muzyczek tej serii Liberty City Stories mam ściągnięte na iPhone’a, ale na razie sobie czeka, musiałbym podpiąć pada Ja tam generalnie mam duży sentyment do GTA 3, to był prawdziwy opad szczeny w czasach PS2 i ogólnie gierka miała fajny, gangsterski szarobury klimat. Podobnie jak The Getaway, na którego reanimację w jakiejkolwiek formie czekam od wielu lat . Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 3 minuty temu, Zajcik napisał: Ja tam generalnie mam duży sentyment do GTA 3, to był prawdziwy opad szczeny w czasach PS2 GTA3 to byl jeden z kamieni milowych tej branzy. Pomijajac jak to wygladalo na ps2 wzgledem pc. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 4 minuty temu, Zajcik napisał: Liberty City Stories mam ściągnięte na iPhone’a, ale na razie sobie czeka, musiałbym podpiąć pada Ja tam generalnie mam duży sentyment do GTA 3, to był prawdziwy opad szczeny w czasach PS2 i ogólnie gierka miała fajny, gangsterski szarobury klimat. Podobnie jak The Getaway, na którego reanimację w jakiejkolwiek formie czekam od wielu lat . Jak III wychodziła to pupcio jeszcze na chleb mówił bep. Sam kiedyś pisał że ogrywał to dopiero koło 2012 roku pierwszy raz Trójeczka lux część Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Sorki że nie grałem w mordowanie dziwek na premiere jak miałem 6 lat zresztą ty maciucha jesteś podobny rocznik wiec sie nie popisuj przed starszymi. Szanuje trojke za wyznaczenie nowych standardów i nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Teraz, Pupcio napisał: Sorki że nie grałem w mordowanie dziwek na premiere jak miałem 6 lat zresztą ty maciucha jesteś podobny rocznik wiec sie nie popisuj przed starszymi. Szanuje trojke za wyznaczenie nowych standardów i nic poza tym Jestem podobny rocznik ale grałem w 3 na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Yebane degeneraty, potem idą takie do szkoły i kradną kolegom Hot Wheelsy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 W wieku 8 lat zaznałem słodyczy serii w postaci GTA 2, a potem to już na premierę cisnąłem w każdą część 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 GTA III to był taki moment, że żadna gra mnie nie interesowała, wyjebała każdego z kapcia, co miała do zaoferowania. Taksówki, karetka, znajdźki, pierdyliard pierdółek, która w tamtym czasie żadna gierka tego nie była w stanie zaoferować. Potem przyszedł VC tam to dopiero było apogeum szczytu gajminowego cockstara, który dowiózł grę w każdym calu. Dzięki za rocznik 87, gdzie w wieku 14 lat przyszło mi grać w najlepszą grę świata. A jeszcze wcześniej było GTA i i GTA2, a potem London na PSXa, niczego nie żałuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Ja w 1999 r. miałem 8 lat i w Resident Evil 2 na PSX odstrzeliwywalem zombiakom głowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 GTA2 szybkie dotarcie do miejsca gdzie jest czołg i potem challenge z kumplami kto dłużej będzie uciekać przed policją i wojskiem Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 1 minutę temu, Daffy napisał: GTA2 szybkie dotarcie do miejsca gdzie jest czołg i potem challenge z kumplami kto dłużej będzie uciekać przed policją i wojskiem Tak się żyło. A pupcio pewnie miał matuli pozwolenie tylko na 101 dalmatyńczyków z cybermychy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Maciucha typowy degenerat z podstawówki co go rodzice mieli w chuyu masakra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: Maciucha typowy degenerat z podstawówki co go rodzice mieli w chuyu masakra Właśnie tata wiedział, tylko kazał nie przejeżdżać ludzi przy mamie Top 1 tata Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Pamiętam jak dziś rozmowę mojej mamy z koleżanką akurat jak grałem w god of wara "Ja to już wolę jak morduje te potwory niż rozjeżdża ludzi w tym gta" kobieta nie wiedziała że w god of war są gołe cysie i mini gra w SEKSIK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Commodore c64 i sex games gdzie machalo się joystickiem lewo/prawo jak w ówczesnych gierkach sportowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 2 minuty temu, Pupcio napisał: Pamiętam jak dziś rozmowę mojej mamy z koleżanką akurat jak grałem w god of wara "Ja to już wolę jak morduje te potwory niż rozjeżdża ludzi w tym gta" kobieta nie wiedziała że w god of war są gołe cysie i mini gra w SEKSIK Kto nie wychędożył laski na statku dla dodatkowych orbow ten nie wie co to seks. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 21 minut temu, maciucha napisał: Tak się żyło. A pupcio pewnie miał matuli pozwolenie tylko na 101 dalmatyńczyków z cybermychy. nie pozwolę na szkalowanie cybermychy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 Ale tam balasy dawali na płytce Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 619 Opublikowano 6 grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 grudnia 2023 3 minuty temu, Figaro napisał: nie pozwolę na szkalowanie cybermychy Skończy się jak zwykle na postach sprzeciwu na twitterku czy nabrałeś realnej krzepy do stanięcia w szranki z gosicem który od 7r.ż kładzie takich lamusów jednym ruchem czołgu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi