Skocz do zawartości

GTA VI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Piątka była w bundlu PS3 i PS4, mieli jeszcze zrobić bundle z PS5? 

Pytałeś, czy była kiedyś, więc odpowiadam była i to dwa razy. Czy będzie teraz nie wiem, ale nie jest to żaden zaszczyt dla kogokolwiek, bo Rockstar sam takiego deala podbije z przyjemnością, raczej zrobi to z konsolą, która się sprzedaje. 

X360 miał z kolei bundle z GTA IV, a PS2 z Vice City. 

PS3 też miało bundle z GTA IV, sam nawet takiego kupiłem.
Opublikowano
32 minuty temu, Patricko napisał:
50 minut temu, KrYcHu_89 napisał:
Piątka była w bundlu PS3 i PS4, mieli jeszcze zrobić bundle z PS5? 

Pytałeś, czy była kiedyś, więc odpowiadam była i to dwa razy. Czy będzie teraz nie wiem, ale nie jest to żaden zaszczyt dla kogokolwiek, bo Rockstar sam takiego deala podbije z przyjemnością, raczej zrobi to z konsolą, która się sprzedaje. 

X360 miał z kolei bundle z GTA IV, a PS2 z Vice City. 

PS3 też miało bundle z GTA IV, sam nawet takiego kupiłem.

O to ciekawe, byłem pewny, że nie było. To czas, kiedy GTA IV maiło deal z MS na marketing, ale jak widać, nawet to nie wstrzymało bundli z PS, hehe artykuł z 2008, a dalej na czasie :)

https://www.marketingweek.com/microsoft-and-sony-prepare-for-grand-theft-auto-iv-sales-battle/

Opublikowano

Playstation 4 nabyłem w bundle z Red Dead Redemption 2, tradycja musi być zachowana i piątka pewnie wjedzie wraz z GTA VI. Kwestia, czy zdążę się załapać na premierę, bo pewnie będzie mega szał. 

Opublikowano

No właśnie, te 60 mln RDR2 wygląda przy tym słabo, mimo tego że RDR2 to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii.  Jak GTA6 to powtórzy, to zapomnijcie o kowbojach. Po co tracić czas i zasoby na koniki, jak GTA zrobi 3 razy lepsze liczby i będą regularnie doić pierdołami w trybie online, czego RDR nie powtórzył.

Opublikowano

Nadal nie mogę z beki ze zjebów z reddita, którzy przewidywali premierę w kwietniu 2024. 

2026 zapowiada się zajebiście, nie mogę się doczekać a kolejna część już w 2045. Szybko zleci. 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał:

Jak to ma być na Series S, to w sumie czemu nie :). 

Grałbym pod kołderką na pstryku 2 w gjeta 6 jak szalony. A i tak obstawiam jeszcze poślizg na wiosnę 2026

Opublikowano
39 minut temu, Rooofie napisał:

2026 zapowiada się zajebiście, nie mogę się doczekać a kolejna część już w 2045. Szybko zleci. 

2045 i powrót do Liberty City. Tam gra się zaczęła i tam się zakończy. 

Opublikowano

Inwestorzy niezadowoleni z takiego obrotu spraw. Ponadto TTWO zwalnia (wiem, jak cała branża…). Podczas wczorajszy konferencji wybrzmiało, że kładą cały nacisk na dopracowane GTA Online, które ma być game-changerem w branży.

Cytat

Take-Two zwolniło w zeszłym miesiącu około 5% swoich pracowników i porzuciło kilka projektów w fazie rozwoju w ramach planu redukcji kosztów, dostosowując się do podobnych posunięć w całej branży gier, która zmaga się ze wolniejszymi wydatkami konsumentów.

Mimo to firma i analitycy spodziewają się przyspieszenia liczby zamówień począwszy od roku fiskalnego 2025, czemu sprzyja premiera GTA i szereg innych wydań, w tym tytuły pochodzące z niedawnego przejęcia producenta „Borderlands” – firmy Gearbox Entertainment.

Take-Two ma w planach wydanie około 40 tytułów do roku fiskalnego 2027, podczas gdy w roku fiskalnym 2025 będzie mieć 16 tytułów, poinformowali dyrektorzy firmy podczas telekonferencji po ogłoszeniu wyników.

Opublikowano

GTAV przeleciało przez 3 generacje więc sprzedaż jest kosmiczna. Zaraz Rockstar będzie robił tylko GTA i jeszcze trzeba się nastawić, że jak wydadzą grę na generację to będzie dobrze :)

Opublikowano

W międzyczasie będzie GTA 4-6 Pixel Remaster xD

9 minut temu, Pupcio napisał:

Nasze ostatnie gta :nosacz2:

Przeczytałem gra, ale w sumie jak dowiezie, to już w nic innego może się nie chcieć grać, więc kto wie :). 

10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał:

No właśnie, te 60 mln RDR2 wygląda przy tym słabo, mimo tego że RDR2 to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii.  Jak GTA6 to powtórzy, to zapomnijcie o kowbojach. Po co tracić czas i zasoby na koniki, jak GTA zrobi 3 razy lepsze liczby i będą regularnie doić pierdołami w trybie online, czego RDR nie powtórzył.

Może nie będzie tak źle i do 2035 będzie RDR3, ale najpierw RDR2 Remaster.:gayos:Ehh no ciężko z tym Rockstarem. 

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

a GTA7 dopiero w 2035 na PS7. 

W 9 lat od premiery VI mają zrobić VII? W 2035 to może będzie RDR3 chociaż bardziej myślę, że powstanie jakieś GTA w średniowieczu lub innej przyszłości.