Rooofie 133 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 godziny temu, Paolo1986 napisał: Tylko w średniowieczu nie było samochodów ale na dzikim zachodzie też nie było a jakoś udało im się wybrnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 154 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 godziny temu, Paolo1986 napisał: Tylko w średniowieczu nie było samochodów Patrząc na dodatki do GTA:O zaraz pojawiły by się latające miotły i inne kretynizmy. I cyk - waluta premium się sama sprzedaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 17 Maja Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2 godziny temu, BRY@N napisał: Może być GTH "Grand Theft Horse" Już jest taka gra i nazywa się to Rustler. Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja „Rockstar ma pewne podejście do platform, które widzieliśmy już wcześniej i firma wyda oficjalne ogłoszenie w odpowiednim dla siebie czasie” - Zelnick. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Ex ludzie z Ex Rockstrara mówią, że gra nie będzie rewolucją https://www.pcgamesn.com/grand-theft-auto-vi/difference-to-gta-5-ex-rockstar-dev Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 719 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca A już myślałem, że pojawiły się jakieś przecieki o konkretnej dacie premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
ThePatrickyo 45 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Kurde, szkoda...może zbyt szybko ją robili? Może powinni na spokojnie wydłużyć development? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Rewolucji to nie było od przejścia z GTA 2 na GTA3. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
suteq 174 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Ex ludzie z Ex Rockstrara mówią, że gra nie będzie rewolucją https://www.pcgamesn.com/grand-theft-auto-vi/difference-to-gta-5-ex-rockstar-dev Pewnie mają ból dupy bo nie będzie ich w napisach Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Szósteczka będzie tym samym dla ery HD, czym San Andreas było dla ery 3D. Jedyne co mnie martwi to jak bardzo będą chcieli nas wydoić, a będą chcieli i to bardzo... Edytowane 23 Lipca przez Patricko Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 23 Lipca Udostępnij Opublikowano 23 Lipca Od tego maja tryb multiplayera. Tam moga sobie robic co chca. Tryb dla pojedynczego gracza niech zostawia w spokoju inaczej tego nie dotkne kijem. Tyle lat sie zylo bez GTA i bylo calkiem spoko. Ze mnie na pewno nie zedra skory. Po prostu sie nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Opinia gościa, który nie pracuje w R* od 2009 roku. Szokujący artykuł Chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć, że nie wymyślą koła na nowo, trzon rozgrywki jest znany od GTA 3. Biegasz, strzelasz, jeździsz autem, latasz samolotem, pływasz łódką (no i kiedyś był jet-pack). Ja liczę, że będzie to wszystko porządnie wykonane, będzie miało swój klimat, że wyśmieją współczesną kulturę i popkulturę i że gra dostarczy fun'u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca No właśnie, nie wiem kto spodziewa się rewolucji i co ta rewolucja miałaby oznaczać. Rozwój serii osiągnął już taki poziom że teraz można już chyba tylko poszerzać skalę (wielkość mapy) I szlifować wizualnie (grafika). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Niech będzie świat na poziomie RDR2, niech to żyje przynajmniej tak samo jak w RDR2 i już będzie sikalafą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 8 minut temu, LeifErikson napisał(a): No właśnie, nie wiem kto spodziewa się rewolucj Takiej rewolucji, jaką było Red Dead Redemption 2. Nie dostrzegasz jej w tym tytule? W chwili wydania tej gry też nie dostrzegałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Core gry to przecież wszyscy wiemy jaki będzie, za to świat musi dorównywać skomplikowaniem, npcami, ilością drobnych detali, a także niewidzianym jeszcze w GTA poziomem dopracowania flory i fauny do RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca R* już nie zrobi gry tak ambitnej jak RDR2, bo nie byli w stanie z niego wycisnąć nawet ułamka forsy jak z GTA5. Nie liczę na dojrzałą fabułę, złożone charaktery postaci, liczę na popcornową zabawę z wybuchami i cyckami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Też wątpie że ten świat będzie tak szczegółowy jak ten z rdr2. To jednak inna skala i typ gry gdzie muszą się skupić na nieco innych rzeczach. Oczywiście będzie lepiej niż dobrze i poziom nieosiągalny dla innych devów ale na poziom kurczących się jąder bym jednak nie liczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 10 minutes ago, Shankor said: R* już nie zrobi gry tak ambitnej jak RDR2, bo nie byli w stanie z niego wycisnąć nawet ułamka forsy jak z GTA5. Nie liczę na dojrzałą fabułę, złożone charaktery postaci, liczę na popcornową zabawę z wybuchami i cyckami. Nikt już nigdy nie wydoi żadnej gry jak GTA V to bym się tym nie kierował, 65mln sztuk RDR2 jako gry w 99% single playerowej to i tak gigantyczny wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Ja jedynie liczę, że fizyka i model jazdy będzie bliżej GTA IV niż V, gdzie jeździ się pudełkami po zapałkach. Niestety pewnie się rozczaruję bo wśród dzieci lepiej sprzeda się badziewna fizyka z 5 niż w miarę realistyczna z 4... Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 131 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca To jest wiadome od dawna, to nie ten sam r* co kiedyś. Gra będzie poprawna politycznie i nacisk pójdzie na online i shark cards, pewnie będą chcieli wcisnąć tryb roleplay. Może chociaż świat będzie fajny i fizyka jazdy. Chociaż patrząc na to jakie patałachy tam pracują to będzie najprawdopodobniej krok wstecz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Model jazdy będzie bezpieczny pod online i robienie pożogi, więc na żadne elementy rodem z IV bym się nie nastawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 3 godziny temu, Emet napisał(a): w miarę realistyczna z 4 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jeździłeś kiedyś samochodem w prawdziwym życiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Mnie dziwi fakt, że Rockstar nie przeszedł na UE5, widać wciąż jako jedni z niewielu na rynku wierzą w swoje autorskie narzędzia. R.I.P. Red Engine wciąż nie mogę się pogodzić Redzi, czemu, W4 i Cyber 2078 pewnie będą miały wszędzie te "generyczne" skały zamiast duszy, ehh A na start będzie 20h shader compilation 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 24 Lipca Udostępnij Opublikowano 24 Lipca Grałeś w czwórkę ostatnio? Ja tak i ten model jazdy wysysa całą radochę z grania w ten tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi