Shankor 1 626 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Podziwiam, że niektórzy bardzo się ekscytują nową produkcją multi-milionowej (miliardowej?) korporacji, zatrudniającej tysiące (?) pracowników i ewentualnych nowinkach w postaci animacji i modeli postaci/pojazdów z XXI wieku. Chwała wam, oby gra powstająca przez ostatnie 9-11 lat była przyzwoita i dawała frajdę. Mnie osobiście bardzo trudno jest wykrzesać entuzjazm. Zagram jak wyjdzie. Czy to będzie za rok czy za 3 - dla mnie jest to bez znaczenia. 1 2 Cytuj
Figaro 8 246 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Szanuję, jesteś tak bardzo ponad nami. 5 1 Cytuj
Masny 344 Opublikowano 10 września Autor Opublikowano 10 września Sprawdźcie sobie jeszcze to, koleś naprawdę wycisnął WSZYSTKO: https://drive.google.com/file/d/1usHpd-r-dllDIlMj6rBWxCCLwy4SgRyM/view Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września (edytowane) No spotkaniu udziałowców, które miało miejsce chyba dzisiaj, Take Two potwierdziło, że wciąż celują w datę wydania późnym 2025. Mała poprawka: Nie chodziło o samo spotkanie, tylko dokument z corocznym podsumowaniem, który temu towarzyszył i jest już dostępny w sieci. Edytowane 19 września przez Patricko 2 Cytuj
mario10 536 Opublikowano 18 września Opublikowano 18 września Oby się im udało, ale jakoś tego nie widzę. Cytuj
Square 8 656 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 14 godzin temu, Patricko napisał(a): celują w datę wydania późnym 2025. Kalendarzowym czy fiskalnym? Cytuj
Ukukuki 7 058 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września No to już wiadomo ,że będzie 2026 Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września (edytowane) 4 godziny temu, Square napisał(a): Kalendarzowym czy fiskalnym? Kalendarzowym. https://screenrant.com/gta-6-2025-release-confirmed-delay/ Edytowane 19 września przez Patricko 1 Cytuj
SebaSan1981 3 617 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada Ponoć tak mają wyglądać główni bohaterowie gry. 1 Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano 28 listopada Opublikowano 28 listopada (edytowane) Sebuś, to fake latający po sieci już od czasu wycieku w 2022 W sensie ta grafika dokładnie, postacie może i będą trochę podobne. Edytowane 28 listopada przez Patricko Cytuj
SebaSan1981 3 617 Opublikowano czwartek o 20:03 Opublikowano czwartek o 20:03 Karwasz jego mać.. jak zwykle jestem ostrożny i niepodatny na fejczury a tu jednak zgapiłem. No nic.. ciekawi mnie tylko czy te wszystkie mapy świata GTAVI, które latają po internetach są choćby w najmniejszym stopniu prawdziwe? Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano czwartek o 20:22 Opublikowano czwartek o 20:22 WSZYSTKO poza tym jednym trailerem to fake. Każdy "wyciek". Każda mapa, scenariusze i niewiadomo co. Jak ktoś coś napisał i się sprawdziło, to nie dlatego, że miał insajderskie wiadomości. Tylko dlatego, że udało mu się trafić. Tyle w temacie wycieków z GTA Cytuj
l33t 133 Opublikowano czwartek o 21:36 Opublikowano czwartek o 21:36 Swoją drogą niezłe jest to cedzenie informacji od Rockstara. Rok w zasadzie mija od jednego raptem trailera i w sumie głucha cisza. Mnie ten materiał dupy nie urwał, więc liczyłem, że kolejne będą w poważniejszym już tonie. Wciąż zresztą na to liczę, bo nie chciałbym, żeby GTA stało się karykaturą samego siebie i grą w stylu Saints Row. Cytuj
Słupek 2 169 Opublikowano czwartek o 21:49 Opublikowano czwartek o 21:49 bardzo długo, przy gtav potrafili dać chociaż screeny na pocieszenie zanim wypuścili drugi trailer. a przy 6 kompletna cisza. ostatnio się zastanawiałem, kto pierwszy zostanie zaproszony na pokaz. zawsze to był GI a teraz już ich nie ma. Cytuj
Chewie 166 Opublikowano czwartek o 22:21 Opublikowano czwartek o 22:21 A po co mają się śpieszyć jak mogą nic nie robić i cały czas kosić gruby hajs z gta online. Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano sobota o 11:52 Opublikowano sobota o 11:52 W dniu 28.11.2024 o 21:22, Homelander napisał(a): WSZYSTKO poza tym jednym trailerem to fake. Każdy "wyciek". Każda mapa, scenariusze i niewiadomo co. Jak ktoś coś napisał i się sprawdziło, to nie dlatego, że miał insajderskie wiadomości. Tylko dlatego, że udało mu się trafić. Tyle w temacie wycieków z GTA Chyba ktoś zapomniał o niemal 1h leaku sprzed paru lat. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano sobota o 12:17 Opublikowano sobota o 12:17 24 minutes ago, Rooofie said: Chyba ktoś zapomniał o niemal 1h leaku sprzed paru lat. Nie, nie pamiętam, przypomnisz? Cytuj
Patricko 1 409 Opublikowano sobota o 12:26 Opublikowano sobota o 12:26 Jeśli poważnie nie wiesz to w 2022 był ogromny wyciek, prawdopodobnie jeden z największych w historii giereczkowa. Wyciekło ponad 1h materiału z GTA VI. Tutaj możesz obczaić: https://rumble.com/v1ko2fx-gta-6-all-leaked-gameplay-footage-grand-theft-auto-vi.html Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano sobota o 12:59 Opublikowano sobota o 12:59 I ten "wyciek" coś konkretnego powiedział oprócz tego, że robi się gra, która będzie wyglądać jak GTA? 2 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano sobota o 13:01 Opublikowano sobota o 13:01 Niestotne co powiedział, faktem jest że był wyciek a ty mówiłeś że nic oprócz pierwszego trailera nie było 1 Cytuj
Rooofie 165 Opublikowano sobota o 13:04 Opublikowano sobota o 13:04 (edytowane) 6 minut temu, Homelander napisał(a): I ten "wyciek" coś konkretnego powiedział oprócz tego, że robi się gra, która będzie wyglądać jak GTA? Wiedzieliśmy w jakim fikcyjnym mieście będzie się rozgrywać akcja, znamy nazwę również drugiego mniejszego miasta na terenie mapy no i przede wszystkim wiemy o dwóch głównych bohaterach a to wszystko niemal dwa lata przed premierą pierwszego trailera. Masz racje, żadnych konkretów. Chyba, że ty dalej podważasz, że to GTA w takim razie nie mamy o czym dyskutować. Spoiler Rockstar przeprosiła za ten wyciek na twitterze. Edytowane sobota o 13:05 przez Rooofie Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano sobota o 13:05 Opublikowano sobota o 13:05 39 minut temu, Patricko napisał(a): Tutaj możesz obczaić: https://rumble.com/v1ko2fx-gta-6-all-leaked-gameplay-footage-grand-theft-auto-vi.html ale sraciatella, fiu fiu 3 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano sobota o 13:07 Opublikowano sobota o 13:07 Nie wiedziałem o tym leaku, faktycznie macie racje. Ja generalnie jestem bardzo bardzo sceptyczny wobec wszelakich leaków, plotek, insajderskich informacji i innych takich. Tutaj samo Rockstar przyznało, że ten leak miał miejsce. Macie racje, ja się myliłem Co do samego GTA 6 to będzie to absolutny hicior i ja osobiście nie potrzebuję nic więcej. Hype i tak jest pod sam sufit, nie wiem czy coś jest go w stanie zwiększyć 3 Cytuj
Lukas_AT 1 196 Opublikowano wczoraj o 12:02 Opublikowano wczoraj o 12:02 Wydaje mi sie, ze nawet pracodawcy beda musieli planowac dzialanie firm majac na uwadze premiere GTA 6. Grajac bede sie czul znow jak male dziecko odkrywajac gry na nowo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi