jimmy 1 349 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Cudowna jest ta świadomość, że w przeciągu roku/dwóch ląduje nowe GTA. Grand Theft Auto proszę Państwa. Mesjasz jest tuż tuż. Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia Cudowna jest świadomość, że za życia zagrasz jeszcze w porywach w 3 części GTA w takim tempie Po zagraniu w 3x tyle do tej pory. Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia No, tym bardziej teraz jest piękny czas. Po ograniu GTA6 będzie smuteczek Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 5 grudnia Opublikowano 5 grudnia To się będzie grało potem w online. Ja w każdym bądź razie przetestuję sobie. RDO mi się podobało, to może i w 6tce będzie fajnie. Cytuj
l33t 141 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Cytat Bloomberg News has reported that GTA 6 will star a pair of playable characters, a man and woman inspired by the criminal duo Bonnie and Clyde, and that Rockstar is asking its writers to be less crude toward transgender people and other minorities, the common targets of throwaway gags in previous versions. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ciekawe czy będą pompki za zmisgenderowanie kogoś. Cytuj
Chewie 178 Opublikowano 12 grudnia Opublikowano 12 grudnia W dniu 10.12.2024 o 11:24, Bzduras napisał(a): Ciekawe czy będą pompki za zmisgenderowanie kogoś. Jest możliwe Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 13 grudnia Opublikowano 13 grudnia No to dawać trailer 2 i date. Tga koniec. Cytuj
Plackus 443 Opublikowano piątek o 22:24 Opublikowano piątek o 22:24 (edytowane) Niby fejk ale idzie uwierzyć Edytowane piątek o 22:28 przez Plackus Cytuj
Pianista911 17 Opublikowano piątek o 23:04 Opublikowano piątek o 23:04 Myślicie, że będzie klimat Vice City czy San Andreas? Czy taka piątkowa nijakość z nastawieniem na online Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano piątek o 23:12 Opublikowano piątek o 23:12 W sensie czy w grze dziejącej się we współczesnym Miami będzie klimat z lat 80tych czy klimat czarnych gangów z LA lat 90? Myślę, że to będzie miks obydwu. Czyli czarne gangi w latach 80. I piątka nijaka. Wow Cytuj
Pianista911 17 Opublikowano piątek o 23:28 Opublikowano piątek o 23:28 Może już jestem stary po prostu i nie umiem się wkręcić, ale w V zagrałem pierwszy raz w tamtym roku i nie porwała mnie - mówię tu o fabule. Brak jakiegoś jasnego celu, po co te misje robić. W VC i SA była droga od zera do króla miasta, tutaj mi tego brakowało. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano piątek o 23:41 Opublikowano piątek o 23:41 Bo fabularnie było słabo i brakowało jakiegoś sensownie nakreślonego złoczyńcy. Przed premierą wydawało się, że to będzie miks Rodziny Soprano i Gorączki, a wyszedł jakiś sensacyjniak klasy b z tv puls. Nawet te naciągane zakończenia nie miały sensu, poza tym jednym oczywistym. 1 Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano wczoraj o 01:47 Opublikowano wczoraj o 01:47 GTA V stoi bohaterami, ich interakcjami i wydarzeniami, które ich spotykają. Jasne, gdyby na to spojrzeć powierzchownie to tak, fabuła jest o niczym, a wielkiego celu na horyzoncie brak. Ale i życie jest o niczym, zwykle brakuje w nim jakiegoś niesamowitego celu, a napędza je przypadkowe sprawy nas spotykające. Kwestia starości to raczej nie jest, bo ja mam 43 lata, GTA V przechodziłem wielokrotnie i nadal robię to z wielką przyjemnością i nadal radochę sprawia mi śledzenie losów całej trójki 1 Cytuj
Masny 344 Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu Reddit szaleje na punkcie teorii, że drugi trailer ma wyjść 27.12.2024r https://www.reddit.com/r/GTA6/ Sprawdzicie sobie cały dział, wszyscy szaleją na punkcie teorii liczby "27". Sam jestem raczej sceptyczny, ale po tym jak Rockstar wypuścił obrazek z GTAOnline z helikopterem oznaczonym numerem 27... to albo uwielbiają trollować, albo faktycznie to jakiś hint. Cytuj
Rooofie 167 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 godzin temu, Masny napisał(a): Reddit szaleje na punkcie teorii, że drugi trailer ma wyjść 27.12.2024r https://www.reddit.com/r/GTA6/ Sprawdzicie sobie cały dział, wszyscy szaleją na punkcie teorii liczby "27". Sam jestem raczej sceptyczny, ale po tym jak Rockstar wypuścił obrazek z GTAOnline z helikopterem oznaczonym numerem 27... to albo uwielbiają trollować, albo faktycznie to jakiś hint. reddit (hatfu) szaleje na punkcie księżyca, sraki na papierze czy innej liczby średnio co tydzień. Drugiego takiego gniazda NPCów to cięzko znaleźć. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 5 godzin temu, Masny napisał(a): Reddit szaleje na punkcie teorii, że drugi trailer ma wyjść 27.12.2024r https://www.reddit.com/r/GTA6/ Sprawdzicie sobie cały dział, wszyscy szaleją na punkcie teorii liczby "27". Sam jestem raczej sceptyczny, ale po tym jak Rockstar wypuścił obrazek z GTAOnline z helikopterem oznaczonym numerem 27... to albo uwielbiają trollować, albo faktycznie to jakiś hint. W 27 sekundzie pierwszego trailera widzimy lowridera z numerem... "27" na szybie Cytuj
XM. 11 035 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Pora przestań karmić te teorię bo to już chore się robi 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu to już jest smutne. włodarze R* i ludzie od marketingu określają datę nowego trailera w zupełnie innych metrykach, to kompletnie nie ma sensu, by tworzyli jakieś wymyślne, ukryte teorie hajpujące, jakby GTA VI potrzebowało hajpu xd jak wewnętrznie dosięgną kolejnych etapów developingu, nie będzie obok innych eventów, to pokażą trailer 2. Cytuj
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Rooofie napisał(a): reddit (hatfu) szaleje na punkcie księżyca, sraki na papierze czy innej liczby średnio co tydzień. Drugiego takiego gniazda NPCów to cięzko znaleźć. Cytat GTA Vice City takes place in 1986. GTAV takes place in 2013. The difference in years? 27. Ja jebie. Kto w ogole marnuje czas by czytac te wysrywy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi