Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 193,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Paolo1986 napisał(a):

Tylko, że dzisiaj jest 26 dopiero:pepegasm:

Ahahaha, faktycznie, chyba za dużo barszczyku w święta w siebie wlałem i dni mi się pomieszały 🤣

Opublikowano
  • Autor

spacer.png

Mamy nowy-stary sceen z GTAVI. Jak na złość - kompletnie nic na nim nie widać :D

spacer.png

Edytowane przez Masny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie wybitne dzieło, bo to wybitni twórcy robiący gry wybitne.

Opublikowano

2025? No nie widzę tego panowie, tu już marketing powinien być ostro grzany, no chyba że chcą rzutem na taśmę zepsuć święto małym kuśkom z Nintendo 

Opublikowano
13 minut temu, jimmy napisał(a):

2025? No nie widzę tego panowie, tu już marketing powinien być ostro grzany, no chyba że chcą rzutem na taśmę zepsuć święto małym kuśkom z Nintendo 

Większość ludzi na ziemi twierdzi, że GTA VI już wyszło, oglądając na Fb filmy produkowane masowo przez AI, to po co reklamować xD?

Opublikowano

A może to robienie nowego GjeTe-A idzie tak wolno bo zatrudnili AI do tworzenia modeli i teraz wszystkim enpecom i bohaterom muszą ręcznie usuwać szóste palce? :P

Poza tym te niby screenshoty z gry, coraz więcej tego na fejsie i w jakichś goovnoportalach. Niektóre koncepty są nawet ciekawe.

FB_IMG_1736603408415.jpg.403e9ac2f3f684929500cda8ad42deb0.jpg

Opublikowano

Czytałem tego posta na redditcie. Gość po prostu zgrabnie ubrał w słowa to co można się domyślić i zobaczyć z przecieków z 2022 (i innych, które pisali rzekomi testerzy) jak i samego trailera, reszta to już typowe wróżenie. Może widział, może nie widział, a jak coś się nie pojawi z tego co pisał to przecież zawsze się powie, że wycięli. 

Wiadomo, że cisza w temacie i schiza ludzi nie zna granic, ale tych teorii i "insajderów" to już tyle było, że jasny chuj :)

Opublikowano

Poka ten post na reddicie

Opublikowano

Podobno mają jakieś spotkanie z inwestorami na początku lutego, więc jak to ma wyjść na konsole w tym roku to można się spodziewać zapowiedzi w okolicach tej konferencji.

Rzuciłem okiem na te posty, materiał jaki mógł równie dobrze wyjść spod ręki dobrej wróżki po obejrzeniu trailera i wcześniejszych wycieków, ale nie ma co się czepiać. Do premiery tak czy inaczej coraz bliżej.

Mnie teraz ciekawi z jak dużą obsuwą będą w stanie to wydać na PC. 

Edytowane przez Dalhi