Pupcio 19 440 Opublikowano poniedziałek o 09:27 Opublikowano poniedziałek o 09:27 Byłem pewny że gameinformer umarł kilka lat temu Cytuj
Masny 363 Opublikowano poniedziałek o 09:29 Autor Opublikowano poniedziałek o 09:29 https://x.com/gameinformer/status/1902390690556043554?s=46 Taki filmik wstawili. To chyba oznacza, że z czymś mocnym wjadą. GTA6 było by idealne Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano poniedziałek o 10:50 Opublikowano poniedziałek o 10:50 Chyba GI zawsze miał dostęp do większości GTA jako jedni z pierwszych? Pytanie tylko co nowego mogą powiedzieć czego już sami nie wiemy? No cóż, zobaczymy Cytuj
Rooofie 197 Opublikowano poniedziałek o 10:52 Opublikowano poniedziałek o 10:52 Nic się nie wydarzy. Cytuj
KrYcHu_89 2 638 Opublikowano poniedziałek o 11:18 Opublikowano poniedziałek o 11:18 GI jest zamknięte od 4 sierpnia 2024, być może chodzi o reanimacje starych magazynów w wersji digital. Jaki to ma związek z GTA VI? No clue. Cytuj
Plackus 485 Opublikowano poniedziałek o 11:38 Opublikowano poniedziałek o 11:38 Mogliby coś pokazać w końcu. Ostatnio czytałem gdzieś że rynek się zatrzęsie i nikt z innych studiów growych nawet nie chce stać koło okienka premiery gta. Ostrożne planowanie daty premiery gry bo moloch wychodzi A i proszę zapisać ten post gdyż wróżę że Jason to będzie policjant pod przykrywką i będzie musiał wybierać między Lucia a praca w policji. Patent z wielu filmów Zobaczycie że mam rację xD Cytuj
Bzduras 13 354 Opublikowano wtorek o 16:30 Opublikowano wtorek o 16:30 To niezły game informer 5 Cytuj
Tralalala 6 Opublikowano wtorek o 20:38 Opublikowano wtorek o 20:38 Powiem szczerze, że zbrzydło mi już czekanie na nowe GTA totalnie. Zrobiła się z tego jakaś moda na sukces, której końca dalej nie widać. Tegoroczna premiera odjeżdża coraz bardziej. 1 Cytuj
Faka 4 134 Opublikowano wtorek o 20:41 Opublikowano wtorek o 20:41 Ale to gracze nakręcają, cockstar nic nie pisze, nie mówi, to nie ich wina, że kręci się spirala wokół nich. Jakby cockstar wrzucał jakieś tłity czy inne wiadomości to już inny temat. A tak to gracze tworzą i sieją z dupy jakieś plotki. Cytuj
Lukas_AT 1 241 Opublikowano wtorek o 21:39 Opublikowano wtorek o 21:39 Dziwne, ze nawet screenow nie moga wrzucic. Dostalismy troche screenow, gdy czekalismy na premiere GTA V. Te screeny nawet bardziej wyobraznie rozpalaly niz trailery. Cytuj
Chewie 214 Opublikowano wtorek o 22:05 Opublikowano wtorek o 22:05 Hajpik zerowy. Raz to nie ten rockstar co kiedyś a dwa ileż można czekać. Takie same same odczucia wobec nowej części Elder Scrolls. Czekają chyba aż wszyscy fani poumierają ze starości. Ale day 1 pewnie wleci bo gta 1 Cytuj
Donatello1991 1 514 Opublikowano wczoraj o 06:05 Opublikowano wczoraj o 06:05 UV kilka miesięcy temu mówił, że jak nie wjedzie trailer2 do końca marca 2025 to Gra nie wyjdzie w tym roku. No zobaczymy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi