Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

:sadkek:Wygląda jakby mogło być prawdziwe. wyciek gry r* przed pierwszym trailerem? No nieźle

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 193,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

Opublikowano

Jezu, oni to chcą wypuszczać jeszcze na poprzednią generację? Oby to były jakieś stare buildy (jeśli to nie fake).

Opublikowano

No tu wygląda jak gta 5 na sterydach więc tak zwana katastrofa  :) a jak jeszcze serio będzie na trupach to 

52_-_FhJhqzN.gif

No ale lepiej wstrzymać konie i czekać na oficjalne info A nie jakieś stare buildy (O ile są real)

Opublikowano

To jest gra we wczesnym stadium developingu, ludzie kochani.

Opublikowano

Nikt tego nie neguje przecież, ale build jest odpalony na dev kicie z PS4, co już może nieco martwić. Tak jak mówiłem, oby to był jakiś naprawdę stary build.

Opublikowano

Nie no, to pewnie wyjdzie na starych trupach :pechowiec:

Opublikowano

Na bank wyjdzie na starych trupach, przez dwa latka pociągną updaty do GTAO i sayonara jak z GTAO na PS3

Opublikowano

Ostatnia dobra gra od rockstara to rdr 2 i przestańcie się łudzić ze będzie inaczej :sonkassie:

Opublikowano

Mam nadzieję, że leaki przyspiesza trochę oficjalna zapowiedź bo naprawdę kurwa ile można czekać. 

Opublikowano

Możliwe że na tamtym etapie developmentu rozważali wersję na stare złomy, ale jeśli to ma wyjść za jakieś 2-3 lata, to myślę że jednak odpuszczą.

Opublikowano
Godzinę temu, Patricko napisał:

ale build jest odpalony na dev kicie z PS4,

bo ta gra powstaje dluzej niz jest ps5 na rynku :)

Opublikowano

Dla mnie jest oczywiste, że gra wyjdzie na poprzednią generację, bo hajs musi się zgadzać. Ten leak wygląda jak DLC do piątki i nie ma się co dziwić, bo silnik zostanie ten sam i PS4/XBone nie dostaną magicznie więcej mocy obliczeniowej. Było wiele artykułów o tym, że gra jest developerskim piekle, Houser w międzyczasie odszedł, gra była robiona od nowa itd. Oni przede wszystkim skupiają się na tym, żeby GTO było bardziej wciągające i żeby kasa się nie skończyła. 

Opublikowano

Od trzech generacji wydają GTA5, remastery trylogii najniższym kosztem, a wy chcecie aby GTA6 wyszło tylko na aktualne konsole? :kekw:

Opublikowano

GTA VI jeszcze na PS4 i X1? Najwieksze rozczarowanie generacji.

Ale w sumie to jeszcze GTA robionego od podstaw z mysla o 8 generacji nie widzielismy. :Coolface:

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Nie straszcie z poprzednią generacją :/ 

Opublikowano

Aktualna generacja ma jeszcze za mała bazę użytkowników żeby się opłacało wydawać tylko na nią. Ale już na kolejnej, 10 generacji konsol na pewno zrobią nam Definitive Edition z piękną graficzką :D 

Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

już widzę te milion screenshotów zbliżenia na tą pierdziawę latynoski

gra skierowana do stulejarzy i fanów Nier Automata

tylko w ten sposób przekonasz graczy do grania SAMICĄ

Opublikowano

Gra będzie się na 100% dziać w Vice City, jaram się jak chuj :banderas: Mam nadzieję, że niedługo trailer.