Opublikowano 18 września 20222 l Wygląda jakby mogło być prawdziwe. wyciek gry r* przed pierwszym trailerem? No nieźle
Opublikowano 18 września 20222 l Jezu, oni to chcą wypuszczać jeszcze na poprzednią generację? Oby to były jakieś stare buildy (jeśli to nie fake).
Opublikowano 18 września 20222 l No tu wygląda jak gta 5 na sterydach więc tak zwana katastrofa a jak jeszcze serio będzie na trupach to No ale lepiej wstrzymać konie i czekać na oficjalne info A nie jakieś stare buildy (O ile są real)
Opublikowano 18 września 20222 l Nikt tego nie neguje przecież, ale build jest odpalony na dev kicie z PS4, co już może nieco martwić. Tak jak mówiłem, oby to był jakiś naprawdę stary build.
Opublikowano 18 września 20222 l Na bank wyjdzie na starych trupach, przez dwa latka pociągną updaty do GTAO i sayonara jak z GTAO na PS3
Opublikowano 18 września 20222 l Ostatnia dobra gra od rockstara to rdr 2 i przestańcie się łudzić ze będzie inaczej
Opublikowano 18 września 20222 l Mam nadzieję, że leaki przyspiesza trochę oficjalna zapowiedź bo naprawdę kurwa ile można czekać.
Opublikowano 18 września 20222 l Możliwe że na tamtym etapie developmentu rozważali wersję na stare złomy, ale jeśli to ma wyjść za jakieś 2-3 lata, to myślę że jednak odpuszczą.
Opublikowano 18 września 20222 l 12 minut temu, XM. napisał: Mam nadzieję, że leaki przyspiesza trochę oficjalna zapowiedź bo naprawdę kurwa ile można czekać. Jeśli są w pre-alphie czy alphie to raczej szybko nic nie zobaczysz.
Opublikowano 18 września 20222 l Godzinę temu, Patricko napisał: ale build jest odpalony na dev kicie z PS4, bo ta gra powstaje dluzej niz jest ps5 na rynku
Opublikowano 18 września 20222 l Dla mnie jest oczywiste, że gra wyjdzie na poprzednią generację, bo hajs musi się zgadzać. Ten leak wygląda jak DLC do piątki i nie ma się co dziwić, bo silnik zostanie ten sam i PS4/XBone nie dostaną magicznie więcej mocy obliczeniowej. Było wiele artykułów o tym, że gra jest developerskim piekle, Houser w międzyczasie odszedł, gra była robiona od nowa itd. Oni przede wszystkim skupiają się na tym, żeby GTO było bardziej wciągające i żeby kasa się nie skończyła.
Opublikowano 18 września 20222 l Od trzech generacji wydają GTA5, remastery trylogii najniższym kosztem, a wy chcecie aby GTA6 wyszło tylko na aktualne konsole?
Opublikowano 18 września 20222 l GTA VI jeszcze na PS4 i X1? Najwieksze rozczarowanie generacji. Ale w sumie to jeszcze GTA robionego od podstaw z mysla o 8 generacji nie widzielismy. Edytowane 18 września 20222 l przez Lukas_AT
Opublikowano 18 września 20222 l Aktualna generacja ma jeszcze za mała bazę użytkowników żeby się opłacało wydawać tylko na nią. Ale już na kolejnej, 10 generacji konsol na pewno zrobią nam Definitive Edition z piękną graficzką
Opublikowano 18 września 20222 l już widzę te milion screenshotów zbliżenia na tą pierdziawę latynoski gra skierowana do stulejarzy i fanów Nier Automata
Opublikowano 18 września 20222 l 2 minuty temu, MaZZeo napisał: już widzę te milion screenshotów zbliżenia na tą pierdziawę latynoski gra skierowana do stulejarzy i fanów Nier Automata tylko w ten sposób przekonasz graczy do grania SAMICĄ
Opublikowano 18 września 20222 l Gra będzie się na 100% dziać w Vice City, jaram się jak chuj Mam nadzieję, że niedługo trailer.